• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی کردن فیلم DVD

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه دوستان

من یک مشگل در رایت کردن فایل تصویری DVD از روی هارد به روی DVD دارم

من با یک دور DVD خور فیلم رو میگیرم و کپی میکنم روی کامپیوتر حجم فایل مثلا میشه 1 گیگ حالا میخوام با Nero 7 اون رو به یک DVD تصویری تبدیل کنم Nero 7 میره فایل رو از نو Convert میکنه حجم اون میشه 800 مگ و کلی از کیفیت فیلم میفته و پله پله میشه ؟ چرا؟

من میخوام از رو هارد مستقیم رو DVD رایت کنم بدون اینکه رو فایل اصلی تغییری ایجاد بشه ؟

خود DVD که دوربین میزنه تو DVD Player کار میکنه یعنی اون فایل رو DVD Player میتونه اجرا کنه چرا Nero اون رو Convert میکنه

با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب اگه واسه ات فرقی نمی کنه ، بصورت data بزن ...
sad.gif
... اونجوری هم مشکل داری یعنی ؟
otkyki.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام خدمت همه دوستان

من یک مشگل در رایت کردن فایل تصویری DVD از روی هارد به روی DVD دارم

من با یک دور DVD خور فیلم رو میگیرم و کپی میکنم روی کامپیوتر حجم فایل مثلا میشه 1 گیگ حالا میخوام با Nero 7 اون رو به یک DVD تصویری تبدیل کنم Nero 7 میره فایل رو از نو Convert میکنه حجم اون میشه 800 مگ و کلی از کیفیت فیلم میفته و پله پله میشه ؟ چرا؟

من میخوام از رو هارد مستقیم رو DVD رایت کنم بدون اینکه رو فایل اصلی تغییری ایجاد بشه ؟

خود DVD که دوربین میزنه تو DVD Player کار میکنه یعنی اون فایل رو DVD Player میتونه اجرا کنه چرا Nero اون رو Convert میکنه

با تشکر
وقتي تويه Nero ميزني كه ميخواي DVD-Video كپي كني خودش دوتا پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS رو ميسازه شما فايلهاي Vob و INF و BUP فيلم مورد نظرت رو بايد داخل پوشه VIDEO_TS بريز قائدتا نبايد مشكلي باشه .

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
وقتي تويه Nero ميزني كه ميخواي DVD-Video كپي كني خودش دوتا پوشه VIDEO_TS و AUDIO_TS رو ميسازه شما فايلهاي Vob و INF و BUP فيلم مورد نظرت رو بايد داخل پوشه VIDEO_TS بريز قائدتا نبايد مشكلي باشه .

دوست عزیز دقیقا من همین کار رو انجام دادم وقتی Burn رو میزنم این پیغام رو میده

DVD - VIDEO Files compliance test failed . the resulting DVD -VIDEO might be Unplayble

:(

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز دقیقا من همین کار رو انجام دادم وقتی Burn رو میزنم این پیغام رو میده

DVD - VIDEO Files compliance test failed . the resulting DVD -VIDEO might be Unplayble

:(
خوب اين پيغام رو منم فكر كنم قبلا ديدم چندين بار اگه اشتباه نكنم ديدم كه دو گزينه در اختيارت ميزاره ميگه ميخواي برات درستش كنم و كانورتش كنم بعد رايتش كنم يا نه به همين صورتي كه الان هست رايت رو ادامه بدم كه شما اگه پيغامت اينه بزن كه رايت رو ادامه بده اون پيغام هم الكي مياد من خودمم چندين بار به اين پيغام برخورد كردم و زدم همينطوري رايت كنه و هيچ مشكلي هم نداشتم .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب اين پيغام رو منم فكر كنم قبلا ديدم چندين بار اگه اشتباه نكنم ديدم كه دو گزينه در اختيارت ميزاره ميگه ميخواي برات درستش كنم و كانورتش كنم بعد رايتش كنم يا نه به همين صورتي كه الان هست رايت رو ادامه بدم كه شما اگه پيغامت اينه بزن كه رايت رو ادامه بده اون پيغام هم الكي مياد من خودمم چندين بار به اين پيغام برخورد كردم و زدم همينطوري رايت كنه و هيچ مشكلي هم نداشتم .
البته باز هم یه ذره ریسک داره
263cylj.gif
... من خودم این کارو چندبار کردم و یکی دوبار به مشکل خوردم ... گاهی وقتا حتما نیاز به convert داره
sad.gif
... اما به یه بار امتحام میرزه ( مخصوصا روی dvd ارزون قیمت !
Just_Cuz_19.gif
) ...

snebi

Registered User
لایک‌ها
2
البته باز هم یه ذره ریسک داره
263cylj.gif
... من خودم این کارو چندبار کردم و یکی دوبار به مشکل خوردم ... گاهی وقتا حتما نیاز به convert داره
sad.gif
... اما به یه بار امتحام میرزه ( مخصوصا روی dvd ارزون قیمت !
Just_Cuz_19.gif
) ...

منمون از راهنمایی هاتون میرم تست میکنم خبر میدم :)

بالا