• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی کردن مطالب

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
سلام دوستان میخواستم بدونم اگه من مطالب رو از سایت دیگه کپی کنم و منبع رو ذکر کنم گوگل بازم گیر میده یا نه ؟
اصلا اگه کپی کنم چه اتفاقی می افته . سرچ کردم چیز جامعی پیدا نکردم ، ممنون میشم راهنماییم کنید ...

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
Rezashirazim مرسی ،
دوستان لطفا نظر بدید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
هدف شما از این کار چیه؟ چه فایده ای برای کاربر داره اگر شما مطالب سایت های دیگه رو کپی کنید؟ بهتره بجای اینکه زمان و انرژی خودتون رو برای این کار صرف کنید و روزی 10 تا مطلب بی ارزش اراه بدید. یک زمینه مشخص که در اون تخصص دارید انتخاب کنید و هفته ای دو تا مقاله کاربردی منتشر کنید. مطمئن باشید نتیجه بهتری میگیرید

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
هدف شما از این کار چیه؟ چه فایده ای برای کاربر داره اگر شما مطالب سایت های دیگه رو کپی کنید؟ بهتره بجای اینکه زمان و انرژی خودتون رو برای این کار صرف کنید و روزی 10 تا مطلب بی ارزش اراه بدید. یک زمینه مشخص که در اون تخصص دارید انتخاب کنید و هفته ای دو تا مقاله کاربردی منتشر کنید. مطمئن باشید نتیجه بهتری میگیرید

دوست عزیز سوالمو یه بار دیگه بخونید لطفا .
نپرسیدم کپی کنم یا نه!
پرسیدم اگه کپی کنم مشکلی ایجاد میشه یا نه!؟ "باذکر منبع"

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
من یه سایت دارم با حدود 600 مطلب که 50 تاش اختصاصی هستند
حدود 98 در صد ورودی گوگل ام از همین 50 مطلب اختصاصی هستش
در واقع گوگل مطالب کپی رو اصلا هیچی حساب نمیکنه

در کل وقتی مطلبی رو در گوگل جستجو میکنید هرسایتی که اولین بار (زودتر) مطلب مورد نظر رو در سایت قرار داده باشه با سنجش یه سری معیار های دیگه در نتایج اول نشون میده
مثل سایت های خبری

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوست عزیز سوالمو یه بار دیگه بخونید لطفا .
نپرسیدم کپی کنم یا نه!
پرسیدم اگه کپی کنم مشکلی ایجاد میشه یا نه!؟ "باذکر منبع"

هیچ مشکلی ایجاد نمیشه بابا فکر کردی این همه خبر گزاری خبر میدن خبرهاشون رو از کجا کپی میکنن همش فارس ایرنا ایسنا رنکشون از این سه تا هم بالاتره.

در ضمن این چه آواتاری هست تو داری آخه ؟؟؟ عوضش کن بابا

netnazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما با ذکر منبع حق و حقوق نویسنده را پایمال نمی کنید ولی روبات گوگل می بینه که محتوا کپی است و به سایت پنالتی می ده بهتره این کار نکنید.

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
هیچ مشکلی ایجاد نمیشه بابا فکر کردی این همه خبر گزاری خبر میدن خبرهاشون رو از کجا کپی میکنن همش فارس ایرنا ایسنا رنکشون از این سه تا هم بالاتره.

یعنی توو بلک لیست نمیره سایت ؟

در ضمن آواتار که باحاله که :D

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
شما با ذکر منبع حق و حقوق نویسنده را پایمال نمی کنید ولی روبات گوگل می بینه که محتوا کپی است و به سایت پنالتی می ده بهتره این کار نکنید.
ممنونم از توضیحاتتون اگه پنالتی بده چه اتفاقی می افته ؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

چی شد شما که اجداد پاک اریایی داشتی و میگفتی ما اهل اینکارا نیستیم حالا رسما دزدی رو ترویج میدی؟! (با عذرخواهی از استارتر)

Sent from my Awesome LG P713

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
چرا همه حاشیه میرن اینجا ؟ یه سری سایت ها هستن که خودشون گفتن کپی کردن با ذکر منبع بلامانع هست حالا چرا بعضیا کاسه داغ تر از آش شدن نمیدونم . بعد هم بهتر نیست جای این بحث ها و حاشیه ها این موضوع رو بررسی کنیم تا به یه نتیجه یی برسیم ؟ اگرم جواب خاصی ندارید ممنون میشم اصلا توو بحث شرکت نکنید ، با عرض پوزش

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
اگر لینک منبع بذارید مشکلی پیش نمیاد. لینک منبع باید به همون صفحه ای باشه که ازش کپی کردید.
اگر نذارید گوگل سایت شما را پنالایز میکنه و نمره منفی میده

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
منبع با لینک باشه
همیشه یه جا هم باشه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
شما میتونی یکم وقت بزاری و با ادیت کردن مطلب (عنوان + اول + آخر) اختصاصیش کنی...

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
اگه لینک منبع همون صفحه ای که ازش کپی کردیدوبذارید
یک امتیازمثبت براتون توگوگل وبمسترثبت میشه
فکر کردیدگوگل ترنسلیتوبراچی گوگل درسش کرد
بدرود

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
به نظر من که مشکلی پیش نمی یاد
الان اکثر سایت های خبری و تفریحی پربازدید فقط کپی می کنند جالب اینجاست که یا منبع رو ذکر نمی کنند یا اگر ذکر کنند بدون لینک فقط اسم سایت رو مینویسن

بالا