• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا از کاربر "وب مستر" به دلیل کلاهبرداری فروش اسکریپت انتقال مطالب از بلاگفا شاکی هستند؟ بیان تو

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام بر دوستان
همونطور که میدونید کاربر "وب مستر" چند وقت پیش یه سری تاپیکهای بزرگی در زمینه اسکریپت انتقال مطالب از بلاگفا راه انداخته بود و نسخه 1 و 2 و 3 اون رو با هارت و پورت زیاد به فروش گذاشته بود.
من خودم نسخه 3 رو با قیمت 300.000 تومان ازش خریدم. اسکریپت رو داد و یه فیلم آموزشی نصب که ناقص بود.
دیگه هر چی پیام دادم جواب نداد تا اینکه بن شد.
از یکی از دوستان هم شنیدم که گفت نصبش کردیم ولی چند روز بعد دیگه اسکریپت کار نکرد و ایشون پاسخگو نبود.

کسانی که از ایشون شاکی هستند لطفا به بنده اطلاع بدن و در همین تاپیک اعلام کنن که ه نسخه ای رو خریدن و مشکلشون دقیقا چی بود که از کاربر "وب مستر" شاکی هستند که انشاء الله از راه قانونی پیگیر بشیم.
متاسفانه افرادی از این دست زیاد شدند و باید باهاشون برخورد کرد تا حساب کار دستشون بیاد.

از دوستان توقع دارم که کمک کنند و به دوستانشون اطلاع بدن تا این فرد رو بهتر بشناسن و اگر شکایتی دارن همینجا اعلام کنن تا بشه رسیدگر کرد.
از مدیر هم درخواست همکاری دارم. منتظر پاسخ های دوستان هستیم.
لطفا به هیچ وجه بحث متفرقه نکنید

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به جهت این که اون بخش آبی رو نوشتین حذف نمیکنم . ولی طبق قوانین و مرامنامه انجمن - بند 8 در صورتی که هر مشکلی یا ایرادی در معاملات و خرید و یا هر نوع ارتباط با دیگر کاربران دارید , باید خارج از انجمن برطرف شود و امکان این که اینجا رسیدگی بشه وجود نداره اما به دلیل این که شاید افراد دیگه ای مثل شما دنبال همراه میگردن تاپیک تا ساعت 12 امروز باز میمونه ( بعد از اون قفل و به آرشیو منتقل میشه - مگر این که مدیر بخش تصمیم دیگری بگیره ) و بعد از اون هرکس میخواد همراه با شما این کاررو بکنه از طریق خصوصی با هم هماهنگ کنید .
انجمن هیچ نظری در مورد خلاف یا عدم خلاف بودن عملکرد کاربر ذکر شده نداره و این موارد به خودتون مرتبط هست .

بند هشت : 8. منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید. انجمنهای پرشین تولز اجازه مطرح کردن اتهامات نادرستی که مستقیما نام افراد یا شرکتها را تحت تاثیر قرار می دهد (حتی به جهت روشن کردن اذهان و در هر موضوع که باشد) نمی دهد.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام محسن جان.
این شخصی که نیست. تو همین فروم این معامله صورت گرفته. حالا شما بخش شکایات رو حذف کردید هیچ، ولی حداقل میتونید که بزارید این تاپیک باز بمونه تا یاور پیدا کنم برم شکایت.
کمک نمیکنید حداقل مانع نشید.
من طی یک ماهه گذشته در این فروم دو معامله انجام دادم که 700 تومان ضرر دیدم. خداییش یکم درک کنید.
ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
معامله که تو بازارچه شده و برای پیگیری از اونجا باید شروع کنید . اگر بزاریم شکایات اینجا رایج بشه مطمئن باشید نصف این بخش میشه شکایت .
این مورد هم استثنا گذاشتم بمونه چون تو این مدت افراد زیادی رو دیدم که خریدن حداقل با هم همفکری کنید و اگر راهی برای ارتباط با ایشون پیدا کردین اول با خودش صحبت کنید .

و این که در این مدت 2معامله با ضرر داشتید باز هم مسئولیتش رو باید قبول کنید . گرچه من از پست اول نفهمیدم هنوز که مشکل شما چیه . اگر نیاز به کمک فنی برای راه اندازیش دارید میتونم کمکتون کنم ولی اگر موارد خاصی بوده که ایشون قول داده و انجام نداده بهتره با خودش در ارتباط باشید .
مواردی که در پست قبلی گفتم هنوز هست و 12 به بعد منتقل میشه به آرشیو

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
معامله که تو بازارچه شده و برای پیگیری از اونجا باید شروع کنید
میشه بگید دقیقا کدوم بخش از بازارچه ؟
من مشکلم راه اندازیشه.
- نحوه ایجاد کران جاب ؟
- نحوه ورود به ادمین اسکریپت و یوزر پسوردش ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
بالا