• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا درج مطلب بلدن؟ تو رو خدا کمک. موضوع حیاتیه

number.one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من از یه بنده خدایی کار تولید محتوا برداشته بودم. دیروز گفتن اگر بتونید مطالب رو خودتون تو سایت قرار بدید و سئو کنید بیشتر بهتون می‌دم. منم گفتم بلدم:!
اما من اصلا ئمی دونم چطور باید این کار رو کرد. تو رو خدا یکی کمک کنه. واقعا دعاتون می‌کنم.
باید چکار کنم؟ باید وردپرس رو روی لب تاب نصب کنم؟؟؟؟ چجوری؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
از طرف مقابلت اطلاعات ورود به وردپرس سایت مورد نظر رو میگیری تو مرحله اول . بعد از ورود به سایت همه چی فارسیه تقریبا و استفاده از ش مشکلی نداره منابع زیادی هم تو اینترنت هست

number.one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از طرف مقابلت اطلاعات ورود به وردپرس سایت مورد نظر رو میگیری تو مرحله اول . بعد از ورود به سایت همه چی فارسیه تقریبا و استفاده از ش مشکلی نداره منابع زیادی هم تو اینترنت هست
به چه سایتی باید وارد بشم؟ چطور باید مطلب رو سبزینه کنم؟ از لحاظ سئو

number.one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میشه جواب بدید. وردپرس سایت مورد نظر کجاست؟ از کجا باید وارد بشم؟

Mihanprozhe.ir

Registered User
لایک‌ها
80
شما اول ادرس سایت طرف رو میگیرید و به انتهای ادرس یک / بزنید و بنویسید wp-admin
به این صورت :

mysite.ir/wp-admin

یوزرنیم و پسور رو ازشون بگیرید و وارد بشید

این 3 موضوع رو هم توی نت سرچ کنید و به ترتیب یاد بگیرید و انجام بدید. و تمام

آموزش ارسال پست در ورودپرس
آموزش کار با افزونه سئو یاست و ارسال پست با سئو سبز
آموزش نوشتن متن سئو شده در وردپرس

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
ببخشید من قصد آموزش به شما رو ندارم اما ازتون گله دارم .
چرا کاری رو که بلد نیستید قبول میکنید ؟ شما میدونید اگر نتونید درست مطلب بزنید و فن های مطلب زنی رو بلد نباشید ممکنه سایت اون بنده خدایی به حرف شما اعتماد کرده رو به باد بدید؟
یعنی فقط براتون درآمد خودتون مهمه ؟ عزیز من فردا روز اگر بخاطر مشکلات مطلب گذاری شما سایت اون بنده خدا دچار مشکل بشه سایتش نابود میشه بعد خود شما رو هم بیرون میکنه و همین مبلغی که الان میگیرید رو دیگه بهتون نمیده .
پیشنهاد میکنم قبول نکنید و برید یه دل سیر تحقیق کنید و بخونید و یاد بگیرید که چطور مطلب گذاری کنید و حتی روی یه سایت برای خودتون تست کنید بعد که حداقل یه چیزی دستتون اومد برید سایت دیگران رو بر عهده بگیرید و مطلب براشون بذارید .
من خودم مدیر چندین سایت بودم و متاسفانه به شدت با افرادی مئل شما رو به رو شدم که چون بلد نبودند و میگفتند بلدیم یه تعداد مطلب میذاشتن و من مجبور میشدم وقتم رو چند برابر بذارم تا مشکلات مطالب این دوستان رو حل کنم .
خواهش میکنم کاری رو که بلد نیستید به عهده نگیرید و فقط فکر جیب خودتون نباشید . مدیر سایت به شما اعتماد کرده از اعتمادش سواستفاده نکنید .

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
به نظر من انصراف بدید.بگید دلیلش نبود تایم و گرفتاری ایه که برام پیش اومد و ناخواسته بود
تو این مدت برید دنبال یادگیری مطالبی که ازتون خواسته.فرصت برای این استخدام ها زیاده
هم دیگه شرمنده طرف نمیشی هم اینکه علم رو یاد میگیری
در مورد منابع هم چه دانلودی چه ارسال پستی میتونم کمکت کنم و منابعی در اختیارت بذارم یا معرفی کنم
کلا یادگیری اولویتت باشه
این فرصت همچین حقوق خفنی که نداره بخوای بترسی از دستش بدی.

بالا