• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیبرد و موس بیسیم MK 710 - Logitech

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
سلام

در حد اک فوق العاده زیبا [FONT=&amp]تا ماه 12 سال 2014 نیز گارانتی خوب آواژنگ دارد.
[/FONT][FONT=&amp]با نرم افزارهای موجود [/FONT][FONT=&amp]هم میتوانید بسیاری از کلیدهای موس و کیبرد را تنظیم کنید.

فروخته شد خواهشن مدیر محترم بخش تاپیک را نبنده تا عکسها را بعد از اوکی خریدار حذف کنم با تشکر...............

[/FONT]

Last edited:

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
.........................................

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
...........................................

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
100 خریدارم

درسته کیبورد موس باحالیه ولی ........

gba

Registered User
لایک‌ها
25
قیمتتون رو درست کنید خریدارم

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
قیمتتون رو درست کنید خریدارم

دوستان عزیز 350 اکش من گذاشتم 270 نه 250 در صورتی که فرقی با نو نداره تا 2014 هم گارانتی داره کمتر از این ترجیح میدم نگه دارم ولی وقتی رو میزتون بزارید و با هاش کار کنید متوجه خواهید شد بیشتر از250 ارزش داره هم از نظر شکیل بودن و هم از نظر کارکرد پایین کیبورد هم که دست روش قرار میگره بسیار نرم هست جنسش چرم طوری هست.up....................

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
قیمت آخر بی زحمت ... پی ام ... بک لایت نداره؟

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
up ..........................................

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
داداش یه رقم موس هست که میگن توش وزنه نصب میشه سبک و سنگین میشه وزنش میدونی اسمشو؟

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
داداش یه رقم موس هست که میگن توش وزنه نصب میشه سبک و سنگین میشه وزنش میدونی اسمشو؟

همین موس هم میشه سبک سنگین کنی هم با یک باطری کار میکنه هم اگر بخوای سنگین تر بشه جای یک باطری دیگه هم داره...................

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
همین موس هم میشه سبک سنگین کنی هم با یک باطری کار میکنه هم اگر بخوای سنگین تر بشه جای یک باطری دیگه هم داره...................

داداش کلک رشتی نه!!:D اگه به این چیزا باشه یه وزنه 50 گرمی میذاریم تو موسای سیمی میشن لودر

اونائی که من میگم رو حساب کتابه وزنه داره مثل تیری که میزنی تو خشاب وارد موس میشه

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
ماوس رو تکی هم میفروشید ؟ بدون ریسیور ؟

نه متاسفانه هر جفتشون ست هستن ..........

داداش کلک رشتی نه!!:D اگه به این چیزا باشه یه وزنه 50 گرمی میذاریم تو موسای سیمی میشن لودر

اونائی که من میگم رو حساب کتابه وزنه داره مثل تیری که میزنی تو خشاب وارد موس میشه
دوست عزیز متوجه صحبت من نشدین با 1 عدد باطری هم موس کار میکنه ولی شرکت سازنده جای یک عدد باطری دیگر را هم در موس در نظر گرفته برای کسی مثل شما که اگر خواستید سنگین تر باشه موس یک باطری دیگه هم که کار همون وزنه رو میکنه اضافه کنید که موس سنگین تر بشه شما خود مختارید میتونید جای یک وزنه 50 گرمی یک عدد پاره اجر جا ساز کنید تو موستون :lol: زیادی هم سنگین شد چهار تا چرخ ماشین کوچلو هم بزارید زیرش برای راحت حرکت کردن ...........

zaxert

Registered User
لایک‌ها
23
نه متاسفانه هر جفتشون ست هستن ..........

دوست عزیز متوجه صحبت من نشدین با 1 عدد باطری هم موس کار میکنه ولی شرکت سازنده جای یک عدد باطری دیگر را هم در موس در نظر گرفته برای کسی مثل شما که اگر خواستید سنگین تر باشه موس یک باطری دیگه هم که کار همون وزنه رو میکنه اضافه کنید که موس سنگین تر بشه شما خود مختارید میتونید جای یک وزنه 50 گرمی یک عدد پاره اجر جا ساز کنید تو موستون :lol: زیادی هم سنگین شد چهار تا چرخ ماشین کوچلو هم بزارید زیرش برای راحت حرکت کردن ...........

یه جفت کله ماهی چجوره؟! بهتر از 1 تن آجره:wacko:

بالا