sepehrariaee
Registered User
با سلام
همونطور که مشخصه قصد فروش کیس زیر رو دارم
مادربرد ؛ MSI XPower ii که 10 پورت ساتا داره ، دوال LAN و 7 کارت گرافیک میخوره .
سی پی یو ؛ 3820 که 4 هسته و 8 ترد هست با فرکانس 3.6 و در حد قدرت 4770 هست
کیس ؛ گرین X9 با کلیه متعلقات و دو کارتن همراه کیس . روی قسمت شیشه ای کیس خش های ریزی وجود داره که با نور زیاد مشخصه و چیز طبیعی هست . دو تا از پلاستیکهای روی پنل جلو درایو 5.25 اینچی درایو نوری موجود نیست که بجاش دو تا DVD رایتر سامسونگ میدم
درایو نوری ؛ دو عدد سامسونگ
رم ؛ دوال چنل کینگستون بصورت دو رم 4 گیگ با فرکانس 2133 و گارانتی مادام العمر
گرافیک ؛ ایسوس 750ti 2GB GDDR5 کارتن و متعلقات کامل . ولی فکر کنم گارانتیش تموم شده . بدون گارانتی در نظر بگیرید
SSD ؛ کینگستون UV300 240 GB که سرعت رید و رایت حدود 500 داره . کارکرد حدود 3 ماه و 16 روز .
HDD ؛ سیگیت 1 ترابایت باراکودا
پاور ؛ گرین 535 وات
کولر سی پی یو ؛ کاپیتان 120 ، یک توضیح کوچیک که پایه های کولر موقع بستن بدلیل بستن بیش از حد پیچها دو تاش کنده شده که با چسب مخصوص کاملا فیکس شده و هیچ اختلالی در عملکرد کولر بوجود نیاورده پمپ و کولر کاملا سالم و در صحت کامله . عکسهای کولر رو آپلود میکنم
قیمت ؛ فقط 5 میلیون تومن واحد پول رسمی کشور
تعویض با موردی ندارم . فروش نقدی .
ارومیه حضوری تحویل بعد تست شهرستان ارسال با پست یا تیپاکس و مهلت تست 3 روز
تست گرافیک و بقیه قطعات در اسرع وقت
همونطور که مشخصه قصد فروش کیس زیر رو دارم
مادربرد ؛ MSI XPower ii که 10 پورت ساتا داره ، دوال LAN و 7 کارت گرافیک میخوره .
سی پی یو ؛ 3820 که 4 هسته و 8 ترد هست با فرکانس 3.6 و در حد قدرت 4770 هست
کیس ؛ گرین X9 با کلیه متعلقات و دو کارتن همراه کیس . روی قسمت شیشه ای کیس خش های ریزی وجود داره که با نور زیاد مشخصه و چیز طبیعی هست . دو تا از پلاستیکهای روی پنل جلو درایو 5.25 اینچی درایو نوری موجود نیست که بجاش دو تا DVD رایتر سامسونگ میدم
درایو نوری ؛ دو عدد سامسونگ
رم ؛ دوال چنل کینگستون بصورت دو رم 4 گیگ با فرکانس 2133 و گارانتی مادام العمر
گرافیک ؛ ایسوس 750ti 2GB GDDR5 کارتن و متعلقات کامل . ولی فکر کنم گارانتیش تموم شده . بدون گارانتی در نظر بگیرید
SSD ؛ کینگستون UV300 240 GB که سرعت رید و رایت حدود 500 داره . کارکرد حدود 3 ماه و 16 روز .
HDD ؛ سیگیت 1 ترابایت باراکودا
پاور ؛ گرین 535 وات
کولر سی پی یو ؛ کاپیتان 120 ، یک توضیح کوچیک که پایه های کولر موقع بستن بدلیل بستن بیش از حد پیچها دو تاش کنده شده که با چسب مخصوص کاملا فیکس شده و هیچ اختلالی در عملکرد کولر بوجود نیاورده پمپ و کولر کاملا سالم و در صحت کامله . عکسهای کولر رو آپلود میکنم
قیمت ؛ فقط 5 میلیون تومن واحد پول رسمی کشور
تعویض با موردی ندارم . فروش نقدی .
ارومیه حضوری تحویل بعد تست شهرستان ارسال با پست یا تیپاکس و مهلت تست 3 روز
تست گرافیک و بقیه قطعات در اسرع وقت
فایل های ضمیمه
Last edited: