• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیفیت تصویر و وضوح

pesar.sabz.shad

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین گوشی از نظر کیفیت تصویر و وضوح آن چیه ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من نوکیا سری N
N90 به بالا

N72 بعد از N90 اومد به بازار همین طور هم N91 ولی هردوشون کیفیت خوبی نسبت به بقیه ندارن

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
کلا گوشیهای سامسونگ کیفیت و وضوح بالاتری دارن ( دیگه سامسونگ غیر از این چیز دیگه ای نداره!!)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
گوشی های سامسونگ شفافیت خیلی بالایی دارن همون طور که نویزی گفت ولی فکر کنم N90 با رزلوشن
352 * 416 از بقیه بهتر باشه و E61 و E 70 هم 16 میلیون رنگ هستن.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
e70 , e61 و N92 جزء گوشي هايي هستن كه مانيتورشون 16 ميليون رنگه

خداحافظ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دبیلو 810 وضوح خوبی داره

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سری E نوکیا.
من E61 رو خیلی به خاطر همین مونیتورش دوست دارم. حیف دوربین نداره فقط

به نظر شما وضوح تصویر در این گوشی تا چه اندازه با گوشی های با LCD 262000 رنگ تفاوت داره؟
البته خوبی این گوشی (E61) اینه که ابعاد بزرگی هم داره و شاید از این جهت وجود 16m رنگ در اون توجیه بشه. من چون خودم از نزدیک ندیدم نمی دونم کیفیت تصویر در این مونیتورها چطوری است و چقدر با انواع دیگه اختلاف داره. به هر حال شاید هم مثلا در N92 امکان اتصال به تلویزیون و یا دیدن با کیفیت مطلوب فیلم جدی بوده و این قابلیت به طور کاملا محسوسی وجود داشته باشه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر شما وضوح تصویر در این گوشی تا چه اندازه با گوشی های با LCD 262000 رنگ تفاوت داره؟
البته خوبی این گوشی (E61) اینه که ابعاد بزرگی هم داره و شاید از این جهت وجود 16m رنگ در اون توجیه بشه. من چون خودم از نزدیک ندیدم نمی دونم کیفیت تصویر در این مونیتورها چطوری است و چقدر با انواع دیگه اختلاف داره. به هر حال شاید هم مثلا در N92 امکان اتصال به تلویزیون و یا دیدن با کیفیت مطلوب فیلم جدی بوده و این قابلیت به طور کاملا محسوسی وجود داشته باشه.

نمیدونم . باید مثلا N73 رو با E70 مقایسه کرد تا فرقشو متوجه شد و گرنه با گوشیهای قدیمیتر نمیشه مقایسه کرد چون رزولوشنشون هم پایینتره ولی توی ریوی E70 از صفحه نمایشش تمجید شده بود . به هر حال با 16 میلیون رنگ و روزلوشن بالا توی موبایلهای دارای بازار این سری E بهتر از بقیه است

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
نمیدونم . باید مثلا N73 رو با E70 مقایسه کرد تا فرقشو متوجه شد و گرنه با گوشیهای قدیمیتر نمیشه مقایسه کرد چون رزولوشنشون هم پایینتره ولی توی ریوی E70 از صفحه نمایشش تمجید شده بود . به هر حال با 16 میلیون رنگ و روزلوشن بالا توی موبایلهای دارای بازار این سری E بهتر از بقیه است

تصور من اينه كه شايد در اين دو گوشي كه سايز LCD شون تقريبا يك اندازه است كيفيت نمايش عكس خيلي فرق نداشته باشه، اما به احتمال زياد كيفيت مثلا بازي هاي سه بعدي تفاوت داره، يا همونطور كه گفتم فايل هاي ويديويي و خب خود اين قطعا جذابيت زيادي خواهد داشت. فكر مي كنم از اين به بعد برندهاي گوشي همراه تصميم دارن روي قضيه ي ديدن فيلم و حتي بازي هاي سه بعدي و تماشاي برنامه هاي تلويزيوني سرمايه گذاري بيشتري بكنن، چون يادم هست كه در بحبوحه ي جام جهاني يك همچين خبري رو يك جايي خوندم كه قراره امكان ديدن بازي ها با كيفيت مطلوب از طريق گوشي تلفن همراه فراهم بشه. بعيد نيست گوشي هاي N92 ، E70 و يا E61 هم استارت اين ماجرا باشن.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تصور من اينه كه شايد در اين دو گوشي كه سايز LCD شون تقريبا يك اندازه است كيفيت نمايش عكس خيلي فرق نداشته باشه، اما به احتمال زياد كيفيت مثلا بازي هاي سه بعدي تفاوت داره، يا همونطور كه گفتم فايل هاي ويديويي و خب خود اين قطعا جذابيت زيادي خواهد داشت. فكر مي كنم از اين به بعد برندهاي گوشي همراه تصميم دارن روي قضيه ي ديدن فيلم و حتي بازي هاي سه بعدي و تماشاي برنامه هاي تلويزيوني سرمايه گذاري بيشتري بكنن، چون يادم هست كه در بحبوحه ي جام جهاني يك همچين خبري رو يك جايي خوندم كه قراره امكان ديدن بازي ها با كيفيت مطلوب از طريق گوشي تلفن همراه فراهم بشه. بعيد نيست گوشي هاي N92 ، E70 و يا E61 هم استارت اين ماجرا باشن.

عکس زیاد چیزی رو مشخص نمیکنه . بلکه فیلم وضوح منوها و اینترنت براوزر چیزهایی هستند که توی مدلهای سری E بهتر به چشم میان.

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيز عجيب.
من يه N71 دارم وقتي تو برنامه sysexplorer نگاه مي كنم مي گه صفحه نمايشش 16777216 رنگ وضوح داره.
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

بالا