• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیفیت لب تاپ های msi !؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kiami

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

خوب از اونجایی که راجع به لب تاپ های این برند (msi ) حرف های ضد و نقیض زیاد شنیدم . خواستم دوستان نظر جامع تر و با دلایل قانع کننده تر خودشون منو راهنمایی کنن که کیفیت لب تاپ های این برند خوبه یا ضعیف و علت علمی خوب یا بد بودن رو هم ذکر کنن لطفا !! ضمنا من شنیدم مادربورد های شرکت hp رو یه زمان همین msi می زده چنین چیزی صحت داره ؟ و اینکه نهایتا خرید لب تاپ های این شرکت با توجه به کانفینگ ها فوق العادش می ارزه یا خیر ؟

6666

Registered User
لایک‌ها
278
دادا نمیدونم چه دلیلی نیاز داری .‌اما واقعا لپ تاپای خوب و فوق العاده قوی ای میدخ بیرون
کدوم مدل مد نظرته

Sent from my Xperia Z using Tapatalk 2

Kiami

Registered User
لایک‌ها
8
دادا نمیدونم چه دلیلی نیاز داری .‌اما واقعا لپ تاپای خوب و فوق العاده قوی ای میدخ بیرون
کدوم مدل مد نظرته

والا دلیل واسه این نیاز دارم که به هر کی گفتیم msi گفت اصلا طرفش نرو !! ولی دلیلش رو هم نگفت ! در حالی که خودم همه جوره دلم باهاشه ولی موندم ایا مشکلی در این برند دیده می شه یا کیفیت پایینی داره که دوستان اینطوری می گن راجع بهش . من مدل cx 61 i7 رو مد نظر دارم .

6666

Registered User
لایک‌ها
278
نمیدونم چرا گفتن‌اما ام اس ای مشتری خاص خودش رو داره یه چیز تو مایه های بلک‌بری تو میبایل
اتفاقا این سری‌هم‌که میگید بهترین و قدرتمندترینش هستش خیلی خوب حواب میده قیمتشم متاسب هستش

Kiami

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان کسی دیگه راهنمایی نمی کنه ؟ تجربیات استفاده از لب تاپ های این برند رو !!

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
چند سال پیش پسر عموم خرید ، کلی بهش بد و بیراه گفتیم که چرا رفتی خریدی و اشتباه کردی و . . . ، اون زمان MSI تازه اومده بود ولی الان هم داره مثل مرد لب تاپش کار میده . البته نمیدونم کیفیتاش فرقی کرده یا نه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یه دوره ای پشتیبانی خوبی ازش ماتریکس داشت و تنوع خوبی هم تو بازار بود.الان کلا کمرنگتر شده تو بازار . اما با توجه به 2 3 موردی که برای دوستان خریدم در کل لپتاپ قابل قبولیه.

Kiami

Registered User
لایک‌ها
8
یه دوره ای پشتیبانی خوبی ازش ماتریکس داشت و تنوع خوبی هم تو بازار بود.الان کلا کمرنگتر شده تو بازار . اما با توجه به 2 3 موردی که برای دوستان خریدم در کل لپتاپ قابل قبولیه.

با تشکر از دوستان بقیه هم نظر بدن . اینهمه یوزر داره این انجمن !!

sohrab2454324

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو سال پیش cx620 داشتم الان هم دست یکی از دوستامه وسالم و خوب کار میکنه ما سه تا خریدیم و همشون تا الان هم سالم هستن و به شرکت ماتریکس نیاز نشده تا حالا که هر دو سال واسم به خاطر گارانتیش یه سر رسید با حال میفرستاد و یه تلفن سه شماره ای داشت که همیشه پاسخگو بود.

IR.EmperoR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام
دوستانی که میگن مارک لپ تاپ MSI شناخته شده نیست، به قول خودمون چـرت میگن !!
در انتخاب لپ تاپ برند لپ تاپ زیاد اهمیت نداره و سخت افزار لپ تاپ حرف اول رو میزنه و اگر بخوایم از برند حرف بزنیم؛ کمپانی MSI بهترین و با کیفیت ترین لپ تاپ ها و تب لپ ها رو ارائه میدهدو به راحتی میتواند با Asus / HP و یا حتّی Apple رقابت کند. در رابطه با این مدل هم که فرمودید بسیار عالی و کار آمد هستش و میتونه جدیدترین بازیها رو با کیفیت عالی اجرا کنه || تــــنها ایرادی که دارد سیستم خنک کنندگی نه چندان خوب آن است (ضعیف نیست، ولی عالی هم نیست) و پیشنهاد میکنم یک خنک کننده جداگانه تهیه فرمائید که دیگه هیچ جای عیبی نباشد.
MSI انتخاب مناسبی است!
موفق و معید باشید ./

IR.EmperoR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
در ضمن فراموش نکنید ماتریکس پشتیبان خوبی برای لپ تاپ شماست.
موفق باشید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام
دوستانی که میگن مارک لپ تاپ MSI شناخته شده نیست، به قول خودمون چـرت میگن !!
سلام. اینکه برند MSI شناخته شده هستش تمامی افراد مجرب می دونن.
لطفا ادب رو رعایت کنید. نظر تمام افراد محترمه و دلیلی نداره اگر کسی نظرش با شما یکی نیست بهش توهین کنید.
این تاپیک مال 2 سال پیشه!
چقدر خوبه شما که با این اعتماد به نفس از MSI حمایت می کنید با دلیل , مدرک و لینکهای معتبر از سایتهای جهانی این مطلب رو عنوان کنید. والا اینکه بگیم فلان برند بهترینه و ... کاری نداره.

IR.EmperoR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام،
کاربر محترم، تمامی افرادی که شخصاً دیدم الکی و از سر بیکاری میان نظر میدن ما داریم به درد نمیخوره ./
شما چطور میگید MSI معتبر نیست؟ شما لینک معتبر میخوای؟ توی گوگل سرچ کن لپ تاپ MSI بخریم گوگل جوابتو میده :general707:
وقتی که من از MSI حمایت میکنم، حتماً چیزی میدونم که حمایت میکنم و خودم شخصاًَ از کاربران لپ تاپ های MSI بودم و راضی هم بودم خدا رو شکر.
سلام. اینکه برند MSI شناخته شده هستش تمامی افراد مجرب می دونن.
کاربر نسبتاً محترم؛ فرد مجرب یعنی چه کسی؟ این تایپک نظردهی ست و شما نمیدونی فلان شخص در این زمینه مجرب است یا خیر.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
در کل این پستی که ارسال کردید اسپمی بیش نبود ./
موفق باشید
یا حق

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام،
کاربر محترم، تمامی افرادی که شخصاً دیدم الکی و از سر بیکاری میان نظر میدن ما داریم به درد نمیخوره ./
شما چطور میگید MSI معتبر نیست؟ شما لینک معتبر میخوای؟ توی گوگل سرچ کن لپ تاپ MSI بخریم گوگل جوابتو میده :general707:
وقتی که من از MSI حمایت میکنم، حتماً چیزی میدونم که حمایت میکنم و خودم شخصاًَ از کاربران لپ تاپ های MSI بودم و راضی هم بودم خدا رو شکر.

کاربر نسبتاً محترم؛ فرد مجرب یعنی چه کسی؟ این تایپک نظردهی ست و شما نمیدونی فلان شخص در این زمینه مجرب است یا خیر.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
در کل این پستی که ارسال کردید اسپمی بیش نبود ./
موفق باشید
یا حق
آفرین به شما و این طرز صحبت کردنتون!
بنده عرض نکردم که MSI برند معتبری نیست اما مثل اینکه شما دوست دارید کل کل کنید. این شمائید که نظر افراد مخالف با این برند(در زمینه لپ تاپ) رو چرت فرض می کنید و الا اینکه لپ تاپ MSI خوبه یا نه ممکنه هر کسی یه تجربه ای داشته باشه. کلا انتخاب بین برندهای مطرح لپ تاپ یه کم سلیقه ای هستش. اما برند در زمینه های بسیار وسیعی تولیدات داره و هر کدام جای بررسی داره. کاملا هم در سطح دنیا شناخته شدست. اما اینجا در مورد لپ تاپهاش بحث شده بود.
اینم یه لیست از برترین لپ تاپها در سال 2015 از سایت جهانی مجله لپ تاپ و مجله PC:
http://www.laptopmag.com/best-laptops
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369981,00.asp
اینم چند سایت معروف دیگه ه از ابعاد مختلف بررسی کردن:
http://www.techradar.com/news/mobil...p-laptops-25-best-laptops-in-the-world-706673

http://www.cnet.com/topics/laptops/best-laptops

http://www.digit.in/top-products/top-10-laptops-5.html

اگر اسمی از لپتاپهای MSI توی این لیستها دیدید سلام برسونید.
برای اینکه این بحث بی سرانجام که مال 2 سال پیش هست و احتمالا استارتر اون تیجه لازمه رو گرفته با بی منطقی ادامه پیدا نکنه تاپیک بسته خواهد شد.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا