flasher_for_nok
Registered User
- نوشتهها
- 949
- لایکها
- 32
کیفیت mp3 این گوشی در مقایسه با سری w و n91 چطوریه؟
سری e نوکیا چی اونا رو امتحان کردین یک گوشی سیمبین با mp3 عالی می خوام
سری E بیزنس فون هست و انتظاری هم ازش نیست ( در این زمینه )
دلیلی ندارد اینطور باشد. شما از کجا میدانید؟ اینکه نوکیا هیچ گاه در تبلیغاتش روی کیفیت پخش سری E مانور نمیدهد؟ این لزوما به معنی ضعف این گوشی ها در این زمینه نیست، بلکه به یکی از اصول اولیه marketing برمیگردد و آن اینکه هیچ شرکتی میان محصولات خودش رقابت ایجاد نمیکند. مثلا ممکن است E70 کیفیت پخشی بهتر از N91 داشته باشد، ولی اگر نوکیا مستقیما چنین چیزی را تبلیغ کند عملا موجب باد کردن N91 میشود.
فرمایش شما کاملا صحیح هست . ولی من از اونجایی این حرفو زدم که روویوی E70 و E50 رو در gsmarena خونده بودم.
در مورد E70 در قسمت نقد موزیک پلیر این گوشی فقط به این نکته اشاره شده که اکولایزر داره و در بک گراند اجرا میشه. مسلما اگه حرفی برای گفتن داشت بیشتر از این در این مورد صحبت میشد
در مورد E50 در قسمت موسیقی اومده:
The music quality is comparable to that of the rest of the recent Nokia smartphones. The Music player does play in stereo but in an effort to keep the price of the phone down Nokia has included only a mono in the retail package is mono, so obviously if you want to listen to stereo music you have to buy a stereo headset separately.
یعنی همونطور که گفتم در گوشی بزنیس کلاس دلیلی نداره که روی مولتی مدیا تکیه بشه هر چند اگه بشه خب مزیت حساب میشه.
این هم در مورد گوشی E60 :
It produces good sound, clear and loud enough but Nokia E60 is a business phone first of all and not much of its users will be interested in listening to music anyway.
این باز هم دلیل بر چیزی نیست. اینکه هدست همراه گوشی مونو است اطلاعاتی در مورد کیفیت بالقوه صدای گوشی به ما نمیدهد. ریویو های وبسایتهای بزرگ هم به همین صورت. به هر دلیل چندان به مواردی که مورد نظر بازار اصلی مصرف کنندگان محصول نیست نمیپردازند. باز هم توجه شما را به این نکته جلب میکنم که امکاناتی که در هر محصول مورد تاکید قرار میگیرند در خیلی از موارد بیش از آنکه نشان دهنده پتانسیل خاص آن محصول باشند حقه های marketing هستند.
ضمنا برای مشاهده اثر روانی تبلیغات بد نیست نگاهی به یوزرهای همین پرشین تولز خودمان بیندازید. گوشی ای که هنوز چندین ماه مانده بازار بیاید را بهترین گوشی میوزیک/بیزنس/سیمبین میدانند. چرا؟ چون نوکیا/سونی اریکسون اینطور میگویند (این image را در ذهن مخاطب ایجاد کرده اند). به شما قول میدهم اگر E60 هم به جای E یک حرف N رویش حک شده بود همان ریویوی مذکور هم ۲-۳ صفحه ای به کیفیت فوق العاده پخش آن میپرداخت.
توی منوها و امکانات چقدر p990 , w950 با هم فرق داشتن پی در w950 از نظر منوها و امکانات سره؟ مموری و یا صدا منظورم نیستا امکانات نرم افزاری و آیا کسی میدونه از نظر سخت افزار چقدر فرق دارن ؟
کسی سری e داره بتونه نظر بده؟
سری e نوکیا چی اونا رو امتحان کردین یک گوشی سیمبین با mp3 عالی می خوام