• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیفیت mp3 در مدل sony ericsson p990

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کیفیتش عالیه....ضمن اینکه اکولایزر مخصوص سونی یعنی mega bass رو هم داره.... مثلا k800 مگا باس رو نداره ولی خدایی صداش از هدفون خیلی خوبه...این که دیگه مگا باس رو هم داره...

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان کسی که این گوشی رو داره یا امتحان کرده میتونه کمک کنه مخصوصا در مقایسه به n91 یا سری w اگه کسی w950 داشته باشه و بشه p990 رو با w950 مقایسه کرد عالی میشد چون بین این دوتا موندم و کیفیت صدا از هندفری و اسپیکر برام مهمه؟؟؟؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بدون شک w950 بهتره چون هندفری هاشون فرق داره.....ولی کلا منظورم اینه که اکولایزر هاش کامله و صداش خوبه....

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
شما با w950 و p990 کار کردین ؟؟ و آیا با n91 , n93 مقایسه کردین از نظر پخش mp3??? هم از هندزفری و هم اسپیکر؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با n91 نه اصلا حال نکردم بگیرم دستم..نه جدی n91 رو ندیدم از نزدیک تا حالا ولی شما اگه میخوای مقایسه ای داشته باشی باید با n91 مقایسه کنی نه n93 .....n93 که چیز خاصی برای مقایسه در موسیقی نداره ...ولی با p990 یه روز قسمت شده بود... کار کردم...هدفونش رو هم امتحان کردم میگم که mega bass رو داره و صداش هم خیلی خوب در میاد....ولی هدفونهای w950 حتی از p990 هم بهترن....و البته w950 هنوز تو ایران من ندیدم...

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
سری e نوکیا چی اونا رو امتحان کردین یک گوشی سیمبین با mp3 عالی می خوام

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سری e نوکیا چی اونا رو امتحان کردین یک گوشی سیمبین با mp3 عالی می خوام

سری E بیزنس فون هست و انتظاری هم ازش نیست ( در این زمینه ) ولی سیمبین با ام پی تری عالی = W950 :happy: با صفحه بزرگ و تاچ اسکرین + 4 گیگ حافظه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینم چند خطی که Gsmarena راجع به P990 نوشته:

The music player is the same as the one used in the Walkman-branded Sony Ericsson phones. It offers a nice interface and supports playlists with shuffle and loop options while offering rich equalizer presets including the Walkman MegaBass preset. Before creating a playlist, you can have the smartphone refresh the list of available music files.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سری E بیزنس فون هست و انتظاری هم ازش نیست ( در این زمینه )

دلیلی ندارد اینطور باشد. شما از کجا میدانید؟ اینکه نوکیا هیچ گاه در تبلیغاتش روی کیفیت پخش سری E مانور نمیدهد؟ این لزوما به معنی ضعف این گوشی ها در این زمینه نیست، بلکه به یکی از اصول اولیه marketing برمیگردد و آن اینکه هیچ شرکتی میان محصولات خودش رقابت ایجاد نمیکند. مثلا ممکن است E70 کیفیت پخشی بهتر از N91 داشته باشد، ولی اگر نوکیا مستقیما چنین چیزی را تبلیغ کند عملا موجب باد کردن N91 میشود.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دلیلی ندارد اینطور باشد. شما از کجا میدانید؟ اینکه نوکیا هیچ گاه در تبلیغاتش روی کیفیت پخش سری E مانور نمیدهد؟ این لزوما به معنی ضعف این گوشی ها در این زمینه نیست، بلکه به یکی از اصول اولیه marketing برمیگردد و آن اینکه هیچ شرکتی میان محصولات خودش رقابت ایجاد نمیکند. مثلا ممکن است E70 کیفیت پخشی بهتر از N91 داشته باشد، ولی اگر نوکیا مستقیما چنین چیزی را تبلیغ کند عملا موجب باد کردن N91 میشود.

فرمایش شما کاملا صحیح هست . ولی من از اونجایی این حرفو زدم که روویوی E70 و E50 رو در gsmarena خونده بودم.
در مورد E70 در قسمت نقد موزیک پلیر این گوشی فقط به این نکته اشاره شده که اکولایزر داره و در بک گراند اجرا میشه. مسلما اگه حرفی برای گفتن داشت بیشتر از این در این مورد صحبت میشد
در مورد E50 در قسمت موسیقی اومده:
The music quality is comparable to that of the rest of the recent Nokia smartphones. The Music player does play in stereo but in an effort to keep the price of the phone down Nokia has included only a mono in the retail package is mono, so obviously if you want to listen to stereo music you have to buy a stereo headset separately.

یعنی همونطور که گفتم در گوشی بزنیس کلاس دلیلی نداره که روی مولتی مدیا تکیه بشه هر چند اگه بشه خب مزیت حساب میشه.

این هم در مورد گوشی E60 :

It produces good sound, clear and loud enough but Nokia E60 is a business phone first of all and not much of its users will be interested in listening to music anyway.

:)

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کسی گوشی سری E داره ؟؟ و همچنین p990 , w950 بتونه کمک کنه؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمایش شما کاملا صحیح هست . ولی من از اونجایی این حرفو زدم که روویوی E70 و E50 رو در gsmarena خونده بودم.
در مورد E70 در قسمت نقد موزیک پلیر این گوشی فقط به این نکته اشاره شده که اکولایزر داره و در بک گراند اجرا میشه. مسلما اگه حرفی برای گفتن داشت بیشتر از این در این مورد صحبت میشد
در مورد E50 در قسمت موسیقی اومده:
The music quality is comparable to that of the rest of the recent Nokia smartphones. The Music player does play in stereo but in an effort to keep the price of the phone down Nokia has included only a mono in the retail package is mono, so obviously if you want to listen to stereo music you have to buy a stereo headset separately.

یعنی همونطور که گفتم در گوشی بزنیس کلاس دلیلی نداره که روی مولتی مدیا تکیه بشه هر چند اگه بشه خب مزیت حساب میشه.

این هم در مورد گوشی E60 :

It produces good sound, clear and loud enough but Nokia E60 is a business phone first of all and not much of its users will be interested in listening to music anyway.

این باز هم دلیل بر چیزی نیست. اینکه هدست همراه گوشی مونو است اطلاعاتی در مورد کیفیت بالقوه صدای گوشی به ما نمیدهد. ریویو های وبسایتهای بزرگ هم به همین صورت. به هر دلیل چندان به مواردی که مورد نظر بازار اصلی مصرف کنندگان محصول نیست نمیپردازند. باز هم توجه شما را به این نکته جلب میکنم که امکاناتی که در هر محصول مورد تاکید قرار میگیرند در خیلی از موارد بیش از آنکه نشان دهنده پتانسیل خاص آن محصول باشند حقه های marketing هستند.

ضمنا برای مشاهده اثر روانی تبلیغات بد نیست نگاهی به یوزرهای همین پرشین تولز خودمان بیندازید. گوشی ای که هنوز چندین ماه مانده بازار بیاید را بهترین گوشی میوزیک/بیزنس/سیمبین میدانند. چرا؟ چون نوکیا/سونی اریکسون اینطور میگویند (این image را در ذهن مخاطب ایجاد کرده اند). به شما قول میدهم اگر E60 هم به جای E یک حرف N رویش حک شده بود همان ریویوی مذکور هم ۲-۳ صفحه ای به کیفیت فوق العاده پخش آن میپرداخت.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
این باز هم دلیل بر چیزی نیست. اینکه هدست همراه گوشی مونو است اطلاعاتی در مورد کیفیت بالقوه صدای گوشی به ما نمیدهد. ریویو های وبسایتهای بزرگ هم به همین صورت. به هر دلیل چندان به مواردی که مورد نظر بازار اصلی مصرف کنندگان محصول نیست نمیپردازند. باز هم توجه شما را به این نکته جلب میکنم که امکاناتی که در هر محصول مورد تاکید قرار میگیرند در خیلی از موارد بیش از آنکه نشان دهنده پتانسیل خاص آن محصول باشند حقه های marketing هستند.

ضمنا برای مشاهده اثر روانی تبلیغات بد نیست نگاهی به یوزرهای همین پرشین تولز خودمان بیندازید. گوشی ای که هنوز چندین ماه مانده بازار بیاید را بهترین گوشی میوزیک/بیزنس/سیمبین میدانند. چرا؟ چون نوکیا/سونی اریکسون اینطور میگویند (این image را در ذهن مخاطب ایجاد کرده اند). به شما قول میدهم اگر E60 هم به جای E یک حرف N رویش حک شده بود همان ریویوی مذکور هم ۲-۳ صفحه ای به کیفیت فوق العاده پخش آن میپرداخت.

خب بله هدفون رو که راحت میشه عوض کرد و حتی اینجا خیلی از دوستان مدعی بودن که مثلا اگه هدفون فلان گوشی عوض بشه کیفیتش مثل سری واکمن میشه.

البته نوکیا روی سری E هم کم تبلیغ نکرده ولی در مورد بحث مورد نظر یعنی کیفیت موزیک دیدیم که غیر از N91 ( که همون هم درش حرف و حدیث زیاد هست) در بقیه گوشیهای سری N نیز تعریفی از موزیک فون بودن آن نشده و مثل همین سری E خیلی سریع از کنارش گذشته!
ولی در روویهای مثلا P990 یا K800 و ... که اصلا کار اصلیشون موسیقی نیست کلی امتیاز داده شده.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
توی منوها و امکانات چقدر p990 , w950 با هم فرق داشتن پی در w950 از نظر منوها و امکانات سره؟ مموری و یا صدا منظورم نیستا امکانات نرم افزاری و آیا کسی میدونه از نظر سخت افزار چقدر فرق دارن ؟
کسی سری e داره بتونه نظر بده؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توی منوها و امکانات چقدر p990 , w950 با هم فرق داشتن پی در w950 از نظر منوها و امکانات سره؟ مموری و یا صدا منظورم نیستا امکانات نرم افزاری و آیا کسی میدونه از نظر سخت افزار چقدر فرق دارن ؟
کسی سری e داره بتونه نظر بده؟

امکانات p990 فقط از نظر دوربین و wifi بیشتر هست...و یکسری موارد جزیی دیگه که اصلا به درد یه کاربر معمولی نمیخوره . لازم نیست وارد بشیم....یعنی چیزهایی که تو چشم میزنه اول همین 2 تا هستن....

امکانات نرم افزاری مشابه ای دارن ...حتی از cpu و چیپست گرافیکی مشابه ای بهره میبرن هر 3 تا یعنی p990 ,M600,W950.... اینه که زیاد نگران نرم افزاری نباشید....چون مشابه هست....

کلا اگه دوربین رو میتونید بی خیال شید w950 همون p990 حساب میشه یه جورایی :)

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
اگه سخت افزارشون یکه پس چرا اسپیکرشونو میگن کلی فرق داره دلیلش چیه و آیا راهی هست صدا رو زیاد کرد؟
نوکیا 5500 رو خودتون امتحان کردین music edition مگه تو بازار هست دوستان اگه خودتون امتحان نکردین پیشنهاد ندین.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما به من بگو دقیقا چی میخوای؟؟ تا من بهت بگم چی بخری... هی از این شاخه میری به اون شاخه....

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین گوشی با کاملترین امکانات و mp3 عالی. نوکیا یا سونی

بالا