• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیفیت mp3 player در N70 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از OverGod :
سلام میخاستم بدونم کیفیت mp3 player n70 چجوریاس اگه بده headphonesh عوض شه خوب میشه؟

کیفت قابل قبول است. اگر میخواهید کیفیت رو ارتقا بدید میتونید از هندز فری 3250 یا انواع مشابه استفاده کنید . اما بهترین روش نصب یک برنامه پخش mp3 خوب است

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از OverGod :
سلام میخاستم بدونم کیفیت mp3 player n70 چجوریاس اگه بده headphonesh عوض شه خوب میشه؟
کیفیت مجموعا متوسط بسمت خوب است .با بعضی برنامه ها و تعویض هندزفری میتوان قدری کیفیت را ارتقا داد.صدای 3250 رو نشنیده ام ولی مسلما کیفیت پخش در n70 قابل قیاس با میوزیک فون های se نمیباشد.(البته این فقط یه تجربه شخصی بوده و بنده به شخصه کیفیت پخش گوشیهای se ,حتی در حد کا700 را ترجیح میدم.).

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از OverGod :

کیفیتش خوبه .. عالی نیس چون اصلن یه موزیک فون نیس ولی با استفاده از یک دو برنامه پخش موسیقی میشه کیفیت رو تا حدی بهتر کرد البته اینو بگم برای من همین حد تعویض برنامه پخش و البته در اینده تعویض هندزفری اگر لازم شد هم کفایت میکنه .. تو خونه و شرکت و ماشین و ... که همش موقعیت گوش دادن اهنگ هست واسه همین انقد بغرنج نیس موضوع برام که توقع هوا کردن فیل رو از گوشیم در زمینه موسیقی داشته باشم ..

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
من موندم بین خرید n70 و imate k-jam کیفیت k-jam چجوریاس و اینکه خیلی سرعتش پایینه لطفاا راهنمای کنید

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از OverGod :
من موندم بین خرید n70 و imate k-jam کیفیت k-jam چجوریاس و اینکه خیلی سرعتش پایینه لطفاا راهنمای کنید
خوب عزیز اینکه سئوال نداره دیگه.:eek: :eek: :eek:
معلومه .k-jam خیلی به ان70 سره.اصلا قابل قیاس نیستند.هر کدوم یه مقوله جداست.
با توجه به وجود windows mobile 2005 که در k-jam نصب هستش. سرعت خوبه ومشکلی نداره.در ضمن این گوشی یکی از زیباترین وخوش ساخت ترین گوشیهای آی میت میباشد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از OverGod :

اگر جنبه مکالمه و گوشی موبایل بودن دستگاه هم براتون مهمه N70 توصیه میشه در غیر اینصورت حتما برید آیمیت بگیرید

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
k-jam بگیرم یا صبر کنم واسه n73 میگن تو august مییاد اخه n73 هم همیه چیزای که من میخام رو داره صفحه بزرگ symbian جدید شارز بالا speaker قوی و دوربینش که واسم مهم نیس زیاد قیمتش تو ورود در اروپا حدود 500 euro هستش چقد طول میکشه برسه اینجا اگه برسه اینجا چنده

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگر جنبه مکالمه و گوشی موبایل بودن دستگاه هم براتون مهمه N70 توصیه میشه در غیر اینصورت حتما برید آیمیت بگیرید
البته اینم کاملا درسته
با آی-میت شماره گیری سخته.
ممکنه بعضی جاها خوب آنتن نده(مثلا در بعضی از شرکتها;) ) این قسمت که تو پرانتز نوشتم شو خی بودو جدی نگیرید.
بخاطر حجم و وزن نسبتا زیاد ممکنه حملش کمی سخت باشه.
وسایل جانبیش هم کمتر گیر میاد
موقع فروش زیاد ضرر میکنه
البته هیچکدوم از این موارد برای من یکی, نمی تونه عامل باز دارنده ای در خریدش باشه:D

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از OverGod :
k-jam بگیرم یا صبر کنم واسه n73 میگن تو august مییاد اخه n73 هم همیه چیزای که من میخام رو داره صفحه بزرگ symbian جدید شارز بالا speaker قوی و دوربینش که واسم مهم نیس زیاد قیمتش تو ورود در اروپا حدود 500 euro هستش چقد طول میکشه برسه اینجا اگه برسه اینجا چنده
داداش , نقد وبگیر و نسیه رو ول کن.
در شما میدونی k-jam الان چنده ؟فکر نمی کنم از 600 تومن کمتر باشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تا n73 بیاد و قیمتش بشه حدودای 600 تومان کمش 3 ماه طول می کشه! حرف بابک جان رو گوش کن، نقد و بگیر و نسیه رو بیخی!;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از OverGod :

N73 گوشی خیلی خاصیه. 600 دلار ارزش گذاری شده. اینکه بیاد ایران و 500 تومن فروش بره تو دو سه ماه اول انتظار منطقی ای به نظر نمیرسه!
ولی اگر دوربین براتون زیاد مهم نیست من سری E رو پیشنهاد میکنم. E60 و E61 بدون دوربین هستند . E61 صفحه نمایش بزرگی داره.و E70 دوربین دو مگاپیکسلی داره ضمن اینکه صفحه نمایشش بهترین کیفیت حال حاضر رو داره و اینکه گفته میشه آنتن دهیش هم فوق العاده است

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
N73 گوشی خیلی خاصیه. 600 دلار ارزش گذاری شده. اینکه بیاد ایران و 500 تومن فروش بره تو دو سه ماه اول انتظار منطقی ای به نظر نمیرسه!
ولی اگر دوربین براتون زیاد مهم نیست من سری E رو پیشنهاد میکنم. E60 و E61 بدون دوربین هستند . E61 صفحه نمایش بزرگی داره.و E70 دوربین دو مگاپیکسلی داره ضمن اینکه صفحه نمایشش بهترین کیفیت حال حاضر رو داره و اینکه گفته میشه آنتن دهیش هم فوق العاده است

داریوش! به نظر میاد بدت نمیاد اولین و در صورت امکان تنها کسی باشی که توی پی تی ان 73 خواهی داشت:cool: کلا زیاد استقبال نمیکنی کسی بیاد طرفش;) من اینجور حس میکنم:happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داریوش! به نظر میاد بدت نمیاد اولین و در صورت امکان تنها کسی باشی که توی پی تی ان 73 خواهی داشت:cool: کلا زیاد استقبال نمیکنی کسی بیاد طرفش;) من اینجور حس میکنم:happy:

اگر خصوصی میپرسیدی میگفتم آره ! ولی چون عمومی پرسدیدی شدیدا تکذیب میکنم!
:rolleyes:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
اگر خصوصی میپرسیدی میگفتم آره ! ولی چون عمومی پرسدیدی شدیدا تکذیب میکنم!
:rolleyes:

:lol: ایول! پس امیدوارم هرچه زودتر بیاد تا این همسنگر و همرشته و همشهری و هم باشگاهی عزیز من هم به مراد دلش برسه:) :cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ولی من قیمت خیلی بیشتری رو برای n73 پیش بینی میکنم اونم تو ایران!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از اون گذشته قبل از عید برای 6 ماه گوشی وارد کردند! بعیده اصلا این گوشیهای جدید به همین راحتی بیاد بازار!

بالا