به نقل از OverGod :سلام میخاستم بدونم کیفیت mp3 player n70 چجوریاس اگه بده headphonesh عوض شه خوب میشه؟
کیفیت مجموعا متوسط بسمت خوب است .با بعضی برنامه ها و تعویض هندزفری میتوان قدری کیفیت را ارتقا داد.صدای 3250 رو نشنیده ام ولی مسلما کیفیت پخش در n70 قابل قیاس با میوزیک فون های se نمیباشد.(البته این فقط یه تجربه شخصی بوده و بنده به شخصه کیفیت پخش گوشیهای se ,حتی در حد کا700 را ترجیح میدم.).به نقل از OverGod :سلام میخاستم بدونم کیفیت mp3 player n70 چجوریاس اگه بده headphonesh عوض شه خوب میشه؟
به نقل از OverGod :سلام میخاستم بدونم کیفیت mp3 player n70 چجوریاس اگه بده headphonesh عوض شه خوب میشه؟
خوب عزیز اینکه سئوال نداره دیگه.به نقل از OverGod :من موندم بین خرید n70 و imate k-jam کیفیت k-jam چجوریاس و اینکه خیلی سرعتش پایینه لطفاا راهنمای کنید
به نقل از OverGod :من موندم بین خرید n70 و imate k-jam کیفیت k-jam چجوریاس و اینکه خیلی سرعتش پایینه لطفاا راهنمای کنید
البته اینم کاملا درستهبه نقل از DariushAgah :اگر جنبه مکالمه و گوشی موبایل بودن دستگاه هم براتون مهمه N70 توصیه میشه در غیر اینصورت حتما برید آیمیت بگیرید
داداش , نقد وبگیر و نسیه رو ول کن.به نقل از OverGod :k-jam بگیرم یا صبر کنم واسه n73 میگن تو august مییاد اخه n73 هم همیه چیزای که من میخام رو داره صفحه بزرگ symbian جدید شارز بالا speaker قوی و دوربینش که واسم مهم نیس زیاد قیمتش تو ورود در اروپا حدود 500 euro هستش چقد طول میکشه برسه اینجا اگه برسه اینجا چنده
به نقل از OverGod :k-jam بگیرم یا صبر کنم واسه n73 میگن تو august مییاد اخه n73 هم همیه چیزای که من میخام رو داره صفحه بزرگ symbian جدید شارز بالا speaker قوی و دوربینش که واسم مهم نیس زیاد قیمتش تو ورود در اروپا حدود 500 euro هستش چقد طول میکشه برسه اینجا اگه برسه اینجا چنده
به نقل از DariushAgah :N73 گوشی خیلی خاصیه. 600 دلار ارزش گذاری شده. اینکه بیاد ایران و 500 تومن فروش بره تو دو سه ماه اول انتظار منطقی ای به نظر نمیرسه!
ولی اگر دوربین براتون زیاد مهم نیست من سری E رو پیشنهاد میکنم. E60 و E61 بدون دوربین هستند . E61 صفحه نمایش بزرگی داره.و E70 دوربین دو مگاپیکسلی داره ضمن اینکه صفحه نمایشش بهترین کیفیت حال حاضر رو داره و اینکه گفته میشه آنتن دهیش هم فوق العاده است
به نقل از alireza_juve :داریوش! به نظر میاد بدت نمیاد اولین و در صورت امکان تنها کسی باشی که توی پی تی ان 73 خواهی داشت کلا زیاد استقبال نمیکنی کسی بیاد طرفش من اینجور حس میکنم:happy:
به نقل از DariushAgah :اگر خصوصی میپرسیدی میگفتم آره ! ولی چون عمومی پرسدیدی شدیدا تکذیب میکنم!