• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیف چرم اصل آیپد1شرکت trexta مدل Marquis+قلم گریفین اصل(تاچ خازنی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
مشاهده پیوست 97456مشاهده پیوست 97457مشاهده پیوست 97458مشاهده پیوست 97459مشاهده پیوست 97460
کیف کاملا چرم طبیعی ساخت کشور ترکیه و به علت مسلمان بودن مردم کشور ترکیه نجس نمیباشد.
لینک سایت سازنده کیف
قلم تاچ خازنی گریفین اصل در حد آک.
لینک سایت سازنده قلم

این دو قلم جنس به علت اینکه آیپدم رو فروختم بی استفاده مونده و هر دو با هم فروخته خواهد شد .

قیمت : 75 هزار تومان .

Last edited:

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
مشاهده پیوست 97456مشاهده پیوست 97457مشاهده پیوست 97458مشاهده پیوست 97459مشاهده پیوست 97460
کیف کاملا چرم طبیعی ساخت کشور ترکیه و به علت مسلمان بودن مردم کشور ترکیه نجس نمیباشد.
لینک سایت سازنده کیف
قلم تاچ خازنی گریفین اصل در حد آک.
لینک سایت سازنده قلم

این دو قلم جنس به علت اینکه آیپدم رو فروختم بی استفاده مونده و هر دو با هم فروخته خواهد شد .

قیمت پایه : 85 هزار تومان و تا فردا 2 بعد از ظهر به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.

قلم به گالکسی اس2 راحت جواب میده گیر یا تاخیر رو این دیوایس نداره؟
اگه جدا میفروشید قیمتتونو بگید
ممنون

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
قلم به گالکسی اس2 راحت جواب میده گیر یا تاخیر رو این دیوایس نداره؟
اگه جدا میفروشید قیمتتونو بگید
ممنون
ترجیحا دو تاشو باهم میخوام بفروشم روی تاچ خازنی هیچی مثل انگشت جواب نمیده ولی خیلی خوب بود من که اصلا مشکلی باهاش نداشتم گالاکسی اس هم تا حالا نداشتم نمیدونم تاچش در حد آیپد هست یا نه .. در هر صورت دوست من اگر شرائط طوری شد که مجبور شدم کیفو تکی بدم اینم تکی میفروشم . قیمتی هم که میخوای پ خ کن چون قیمت ندارم.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
ترجیحا دو تاشو باهم میخوام بفروشم روی تاچ خازنی هیچی مثل انگشت جواب نمیده ولی خیلی خوب بود من که اصلا مشکلی باهاش نداشتم گالاکسی اس هم تا حالا نداشتم نمیدونم تاچش در حد آیپد هست یا نه .. در هر صورت دوست من اگر شرائط طوری شد که مجبور شدم کیفو تکی بدم اینم تکی میفروشم . قیمتی هم که میخوای پ خ کن چون قیمت ندارم.

ممنون منم ندارم
هرموقع تصمیم گرفتید که تمی بفروشید بهم اطلاع بدید
ممنون

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
کسی قیمت تکیشم خواست بگه مشکلی نیست . واقعا این جنس کیف درجه یکه باید ببینید از نزدیک بسیار محکم در عین نرم بودن و در پوزیشنهای مختلف میشه ازش استفاده کرد داگ استایل و ... بدویید تا از دست نرفته .. الکی دارم بازار گرمی میکنم هنوز یه نفرم نگفته میخوام ... فروشم نرفت نرفت لا مشکل ...:rolleyes:

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
باز از من ناراحت نشی دوست من /من فقط پیشنهادمو گفنم قصد جسارت نداشتم
قیمت آخر و کف کیف رو بهم میگی؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
باز از من ناراحت نشی دوست من /من فقط پیشنهادمو گفنم قصد جسارت نداشتم
قیمت آخر و کف کیف رو بهم میگی؟
دوست عزیز چرا ناراحت بشم اون پستم رو که گفتم ریپورت شد الکی گفتم خواستی سوال کن خودت یه قیمت بگیر کیفایی که تو بازار میفروشن بعد با این مقایش کن من به قیمت دلاریش حاضرم بهت بفروشم خوبه ؟ تو لینکی که از کیف بهت دادم دلاریشو زده اینم واقعا تمییزو کم کارکرده تازه چرم یه جوریه که حالا حالاها از قیافه نمیوفته. قربانت.

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز چرا ناراحت بشم اون پستم رو که گفتم ریپورت شد الکی گفتم خواستی سوال کن خودت یه قیمت بگیر کیفایی که تو بازار میفروشن بعد با این مقایش کن من به قیمت دلاریش حاضرم بهت بفروشم خوبه ؟ تو لینکی که از کیف بهت دادم دلاریشو زده اینم واقعا تمییزو کم کارکرده تازه چرم یه جوریه که حالا حالاها از قیافه نمیوفته. قربانت.
دوست گلم من خودت یک قیمت بگو که ما مشتری شیم
چون خیلی از کیف خوشم اومده

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست گلم من خودت یک قیمت بگو که ما مشتری شیم
چون خیلی از کیف خوشم اومده

گفتم عزیز قیمت دلاریش خوبه؟ یعنی شما پول دلار هم به من بدی قبوله 39.99 دلار بده یا 40 دلار بهم بده 1 سنت بگیر همین تهران تحویل بگیرید دیگه خوب باهات راه اومدم اگه خواستی بدوم بگو کتونی بپوشم ... فدای تو راستی قلم هم به قیمت دلاریش میفروشم کسی خواست بگه.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
کاربران عزیز !
اینجا محل پرسش و پاسخ به سئوال های شرعی و دینی نیست !
لطف کنید تو پ.خ یا انجمن مربوطه مطرح کنید ... !!!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
کاربران عزیز !
اینجا محل پرسش و پاسخ به سئوال های شرعی و دینی نیست !
لطف کنید تو پ.خ یا انجمن مربوطه مطرح کنید ... !!!
بله دوستان راست میگن ایشون /در همین حد کافیه کیف نجس نیست به خاطر ذبح اسلامی اگر سوالی و یا مشکلی داشتید در پ خ و یا جستجوی گوگل پیگیری کنید یا یه تاپیک تو بخش گفتگوی آزاد پیرامون این کیف بزنید. باتشکر از مدیران و کاربران محترم.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
رفیق این کیف به تبلت 7اینچ می خوره؟
من از این تبلت چینیا دارم 7 اینچه نمی دونم میخوره بش یا نه

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
قیمت قلم رو برای من بفرستید!

قابلتونو نداره فرستادم قیمتو براتون اینجا هم اعلام میکنم کسی خواست جدا جدا هم فروخته میشه .
قیمت قلم : 19 دلار آکشه که اینو با دلار 1000 تومن میدیم 19 هزار تومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا