• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیک شطرنجی تولد

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
کیک تولد شطرنجی
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%B4%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87.jpg

مواد لازم برای کیک اسفجی ساده :
تخم مرغ چهار عدد
شکر نیم پیمانه
آرد سه چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
روغن مایع یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کیک اسفنجی کاکائویی :
همه ی مواد مثل بالا فقط یه قاشق از آردش کم کنین و به جاش دو قاشق سرپر پودر کاکائو اضافه کنید.
مواد لازم برای تزیین :
خامه فرم گرفته پانصد گرم
رنگ خوراکی
شکلات تلخ یک بسته
طرز تهیه :
فر رو به اندازه ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. زرده و شکر و وانیل رو حدود پنج دقیقه باهمزن میزنیم.

مواد لازم برای کیک شطرنجی
cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream01.jpg


روغن مایع رو به مواد اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا سفید و کشدار بشه.

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream02.jpg


این مواد رو میزاریم کنار و میریم سراغ سفیده تخم مرغ
آنقدر با دور تند همزن میزنیم تا کاملا پف کنه و از ظرف جدا نشه

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream03.jpg


سفیده رو به موادمون اضافه میکنیم و خیلی آروم با قاشق هم میزنیم

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream04.jpg


cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream05.jpg


بعد آرد سه بار الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و خیلی آروم هم میزنیم تا حالت پفکی سفیده حفظ بشه

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream06.jpg


کیک رو تو یه قالب دایره ای میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه تو فر میزاریم
قطر قالب من یه کم بزرگه و پف کیکم زیاد به چشم نیومد ولی به اندازه حدود دو برابر مواد پف کرده بود هرچند من زیاد راضی نبودم ازش

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream07.jpg


اینو میزاریم تا خنک شه و میریم سراغ کیک دوم
همه مراحل مثل بالاست فقط این بار کاکائو رو با آرد مخلوط میکنیم و همراه آرد سه چهار بار الک میکنیم
و به این ترتیب عمل میکنیم که اول زرده و وانیل و شکر و روغن با هم میزنیم و سفیده رو جدا میزنیم بعد سفیده با اونا مخلوط میکنیم و آردکاکائویی رو آروم آروم اضافه می کنیم.

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream08.jpg


cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream09.jpg


کیک رو تو همون قالب میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم تو فر
الان به یه مرحله خیلی جالب میرسیم که قراره کیک رو به صورت حلقه ای برش بدیم برای راحتی کار بهتره از چیزای گرد استفاده کنین مثلا در قابلمه ای دور پیاله یا کاسه و چیزای گردی که دم دستتونه استفاده کنین تا گردی شون خوب از آب دربیاد

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream10.jpg


cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream11.jpg


من رو اینا سلفون کشیدم و گذاشتم تا فرداش تزیینش کنم.
و بنده از امروز صبح دست به کار تزیین کردنش شدم اول به ظرف سرو منتقلش کردم و زیرش کاغذ گذاشتم تا آخر ، کارم تمیز باشه بعدش یه لایه از کیک رو گذاشتم و یه کم روش خامه کشیدم.

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream12.jpg


cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream13.jpg


بعد لایه بعدی رو میزاریم روش و درز های موجود با خامه پر میکنیم

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream14.jpg


cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream15.jpg


بعد یه لایه کامل دورتا دور و روی کیک رو خامه کشی میکنیم

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream16.jpg


بعد به مدت نیم ساعت تا یه ساعت میزاریم تو یخچال تا یه کم خودشو بگیره
بعد از یخچال درش میاریم و برای بار دوم خامه کشی رو انجام میدیم و سعی میکنیم که صاف بشه
البته بنده خیلی تلاش کردم تا روی کیک صاف صاف شه ولی بازم خیلی صاف نشد البته به نظر من چون بقیه گفتن خیلی خوب شده

cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream17.jpg


من حدود یه ربع گذاشتمش تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد تزیین روش رو شروع کردم
من حدود سه قاشقش رو رنگ صورتی زدم و تو قیف ریختم وگذاشتم یخچال تا کاملا خودش رو بگیره و فرمش رو از دست نده حدود یه قاشق رو رنگ سبز زدم و گذاشتمش یخچال و حدود سه قاشق رو هم رنگ زرد زدم و آن هم به یخچال منتقل شد.
بعدش یه کار هم که به پیشنهاد خواهرم انجام دادم این بود که تولدت مبارک ورژن انگلیسی رو چاپ کردیم و از پشتش با شکلات آب شده نوشتیم و گذاشتیم یخچال خنک شد و به راحتی از کاغذ جدا شد و روی کیک گذاشتمش.

طرز تهیه کیک تولد خانگی
cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream18.jpg


کیک تولد عکس
cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream19.jpg


حالا دیگه تزیین کیک سلیقه ایه و هر جور دوست دارین تزیینش کنین و لذت ببرین
اینم یه برش از کیک

طرز تهیه کیک شطرنجی
cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream20.jpg


کیک شطرنجی
cake-birthday-chess-curve-chocolate-home-with-cream21.jpg


شاید بپرسید کیکا وقتی خنک شدن باید گرد ببریمشون دیگه؟ یا وقتی داغن؟ آخه کیک داغ خورد میشه ؟
در جواب من تا وقتی خنک نشه از قالب درش نمیارم و بعد خنک شدن باید این کارا روش انجام بدید وگرنه خورد میشه.
اولین باری بود که این کیک روامتحان کردم با اینکه زیادپف نکرد ولی خیلی خوب بود.
یک کیک در حد کافه اما بدون تجهیزات کافی شاپ خاصی درست کردیم ، دسر کیک نوش جان !
 
بالا