madareto.com
Registered User
کیک شکلاتی شیفون با کاکائو نسکافه دارچین
مواد لازم :
پودرکاکائو ۲۵ گرم که میشه یک سوم پیمانه
نسکافه ۱۰ گرم که معادل یک و یک دوم قاشق سوپخوری
شکر یک پیمانه
آرد یک پیمانه
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب جوش ۹۰ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای روکش شکلاتی :
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
خامه یک دوم پیمانه
کره یک قاشق سوپخوری
پودرکاکائو و دارچین و نسکافه یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام
طرز تهیه :
اول کاکائو و نسکافه رو تو آب حل می کنیم
کیک شیفون شکلاتی
زرده های تخم مرغ رو از سفیده ها جدا میکنیم
زرده های تخم مرغ با حدود سه چهارم شکر و وانیل و روغن با همزن میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده
بعد حدود دوسه دقیقه هم زدن کاکائو و نسکافه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم حدود ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم
بعدش آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با همزن یا با لیسک هم میزنیم که من با همزن زدم چون مواد یه کم غلیظ بود بعدش با قاشق همزدم
این مواد رو کنار میزاریم میریم سراغ سفیده ی تخم مرغ و یک چهارم شکر که مونده با دور تند همزن خوب میزنیم به طوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه
بعد سفیده رو روی مواد قبلیمون میریزیم و خیلی آروم با قاشق یا همون لیسک هم میزنیم به طوری که سفیده حالت پفکی خودش رو حفظ کنه
قالب رو خوب چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم که من از قالب طرح دار استفاده کردم شما میتونین از هر قالبی که دوس داشتین استفاده کنین
طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه
فر رو که از نیم ساعت پیش با درجه حرارت ۱۸۰ سانتی گراد روشن کردیم الان کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم تو فر بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال تست میکنیم که پخته یا نه اگه چیزی به خلال نچسبه یعنی کیک پخته اگه نپخته بود ده دقیقه دیگه میزاریم تا مغز پخت شه
از فر که در آوردین باید صبور باشین و بزارین کاملا خنک شه بعدش از قالب درش بیارین چون وقتی داغ باشه به علت لطیف بودن بافتش خراب میشه پس عجله نکنین
وقتی کاملا خنک شد از قالب درش میارم
بریم سراغ رویه کیک
اول خامه میزاریم روی حرارت ملایم تا داغ بشه
دارچین و کاکائو و نسکافه رو به خامه اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
بعد بلافاصله شکلات خرد شده رو میریزم توی خامه و خیلی خوب هم میزنیم
بعدش که شکلات کاملا آب شد حدود یه دقیقه صبر میکنیم تا داغیش بره و حالا شکلات رو میدیم روی کیکمون خیلی ساده و آسون من یه کم شکلات هم روش رنده کردم که دلخواهیه شما میتونین این کارو نکنین
کیک شکلاتی تولد
امیدوارم از کیک تولدم خوشتون اومده باشه البته با شمع هاش عکس نگرفتم یعنی نتونستم بگیرم ببخشید ولی در کل طرز تهیه کیک ساده ای هست و فقط از تجهیزات کافی شاپ یه قالب کیک و فر می خواد ، موفق باشید.
مواد لازم :
پودرکاکائو ۲۵ گرم که میشه یک سوم پیمانه
نسکافه ۱۰ گرم که معادل یک و یک دوم قاشق سوپخوری
شکر یک پیمانه
آرد یک پیمانه
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب جوش ۹۰ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای روکش شکلاتی :
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
خامه یک دوم پیمانه
کره یک قاشق سوپخوری
پودرکاکائو و دارچین و نسکافه یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام
طرز تهیه :
اول کاکائو و نسکافه رو تو آب حل می کنیم
کیک شیفون شکلاتی
زرده های تخم مرغ رو از سفیده ها جدا میکنیم
زرده های تخم مرغ با حدود سه چهارم شکر و وانیل و روغن با همزن میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده
بعد حدود دوسه دقیقه هم زدن کاکائو و نسکافه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم حدود ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم
بعدش آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با همزن یا با لیسک هم میزنیم که من با همزن زدم چون مواد یه کم غلیظ بود بعدش با قاشق همزدم
این مواد رو کنار میزاریم میریم سراغ سفیده ی تخم مرغ و یک چهارم شکر که مونده با دور تند همزن خوب میزنیم به طوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه
بعد سفیده رو روی مواد قبلیمون میریزیم و خیلی آروم با قاشق یا همون لیسک هم میزنیم به طوری که سفیده حالت پفکی خودش رو حفظ کنه
قالب رو خوب چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم که من از قالب طرح دار استفاده کردم شما میتونین از هر قالبی که دوس داشتین استفاده کنین
طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه
فر رو که از نیم ساعت پیش با درجه حرارت ۱۸۰ سانتی گراد روشن کردیم الان کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم تو فر بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال تست میکنیم که پخته یا نه اگه چیزی به خلال نچسبه یعنی کیک پخته اگه نپخته بود ده دقیقه دیگه میزاریم تا مغز پخت شه
از فر که در آوردین باید صبور باشین و بزارین کاملا خنک شه بعدش از قالب درش بیارین چون وقتی داغ باشه به علت لطیف بودن بافتش خراب میشه پس عجله نکنین
وقتی کاملا خنک شد از قالب درش میارم
بریم سراغ رویه کیک
اول خامه میزاریم روی حرارت ملایم تا داغ بشه
دارچین و کاکائو و نسکافه رو به خامه اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
بعد بلافاصله شکلات خرد شده رو میریزم توی خامه و خیلی خوب هم میزنیم
بعدش که شکلات کاملا آب شد حدود یه دقیقه صبر میکنیم تا داغیش بره و حالا شکلات رو میدیم روی کیکمون خیلی ساده و آسون من یه کم شکلات هم روش رنده کردم که دلخواهیه شما میتونین این کارو نکنین
کیک شکلاتی تولد
امیدوارم از کیک تولدم خوشتون اومده باشه البته با شمع هاش عکس نگرفتم یعنی نتونستم بگیرم ببخشید ولی در کل طرز تهیه کیک ساده ای هست و فقط از تجهیزات کافی شاپ یه قالب کیک و فر می خواد ، موفق باشید.