• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیک شیفونی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
کیک شکلاتی شیفون با کاکائو نسکافه دارچین
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%A6%D9%88-%D9%86%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86.jpg

مواد لازم :
پودرکاکائو ۲۵ گرم که میشه یک سوم پیمانه
نسکافه ۱۰ گرم که معادل یک و یک دوم قاشق سوپخوری
شکر یک پیمانه
آرد یک پیمانه
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب جوش ۹۰ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری


مواد لازم برای روکش شکلاتی :
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
خامه یک دوم پیمانه
کره یک قاشق سوپخوری
پودرکاکائو و دارچین و نسکافه یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام


طرز تهیه :
اول کاکائو و نسکافه رو تو آب حل می کنیم

کیک شیفون شکلاتی
cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon01.jpg


cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon02.jpg


زرده های تخم مرغ رو از سفیده ها جدا میکنیم
زرده های تخم مرغ با حدود سه چهارم شکر و وانیل و روغن با همزن میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon03.jpg


cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon04.jpg


cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon05.jpg


بعد حدود دوسه دقیقه هم زدن کاکائو و نسکافه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم حدود ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon06.jpg


بعدش آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با همزن یا با لیسک هم میزنیم که من با همزن زدم چون مواد یه کم غلیظ بود بعدش با قاشق همزدم

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon07.jpg


این مواد رو کنار میزاریم میریم سراغ سفیده ی تخم مرغ و یک چهارم شکر که مونده با دور تند همزن خوب میزنیم به طوری که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon08.jpg


بعد سفیده رو روی مواد قبلیمون میریزیم و خیلی آروم با قاشق یا همون لیسک هم میزنیم به طوری که سفیده حالت پفکی خودش رو حفظ کنه

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon09.jpg


cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon10.jpg


قالب رو خوب چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم که من از قالب طرح دار استفاده کردم شما میتونین از هر قالبی که دوس داشتین استفاده کنین

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه
cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon11.jpg


فر رو که از نیم ساعت پیش با درجه حرارت ۱۸۰ سانتی گراد روشن کردیم الان کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم تو فر بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال تست میکنیم که پخته یا نه اگه چیزی به خلال نچسبه یعنی کیک پخته اگه نپخته بود ده دقیقه دیگه میزاریم تا مغز پخت شه
از فر که در آوردین باید صبور باشین و بزارین کاملا خنک شه بعدش از قالب درش بیارین چون وقتی داغ باشه به علت لطیف بودن بافتش خراب میشه پس عجله نکنین
وقتی کاملا خنک شد از قالب درش میارم
بریم سراغ رویه کیک
اول خامه میزاریم روی حرارت ملایم تا داغ بشه

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon12.jpg


دارچین و کاکائو و نسکافه رو به خامه اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
بعد بلافاصله شکلات خرد شده رو میریزم توی خامه و خیلی خوب هم میزنیم

cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon13.jpg


بعدش که شکلات کاملا آب شد حدود یه دقیقه صبر میکنیم تا داغیش بره و حالا شکلات رو میدیم روی کیکمون خیلی ساده و آسون من یه کم شکلات هم روش رنده کردم که دلخواهیه شما میتونین این کارو نکنین

کیک شکلاتی تولد
cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon14.jpg


cake-chocolate-chiffon-with-cocoa-nescafe-cinnamon15.jpg


امیدوارم از کیک تولدم خوشتون اومده باشه البته با شمع هاش عکس نگرفتم یعنی نتونستم بگیرم ببخشید ولی در کل طرز تهیه کیک ساده ای هست و فقط از تجهیزات کافی شاپ یه قالب کیک و فر می خواد ، موفق باشید.
 
بالا