• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی‌ قطعه PE4H رو می‌خواد که می‌شه باهاش هر گرافیکی رو به لپتاپ وصل کرد ؟ (تبدیل گرافیک اینترنال به

micromast

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه‌ها . راستش شاید شما هم خیلیاتون مثل من از گرافیک لپتاپتون راضی‌ نیستید و هیچ بازیی نمیتونید روش انجام بدید ... لپتاپ من از لحاظه سیپییو خیلی‌ قویه و از نظر رم هم اصلا مشکلی‌ نداره فقط از گرفیککش رنج می‌برم .... خیلی‌ تواین اینترنت گشتم واسه راهی‌ که بشه گرافیک رایانه رو به لپتاپ وصل کرد ... یعنی‌ اینترنال و به اکسترنال تبدیل کنی‌ ... فقط یه کیت هس که اینکارو میکنه واقعا هم به قیمتش می‌ارزه ... به یکی‌ از دوستم گفتم که واسم یدونه بگیره چون اصلا تواین ایران پیدا نمی‌شه ... گفتم که اگه کسی‌ هم از اینا می‌خواد بگه که واسش بگیرم ... قیمتشم در میاد ۳۵۰ تومن ... هرکی‌ می‌خواد سریع بگه که تا آخر هفته دیگه دوستم میاد تهران ... با تشکر

hamid6230

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز یه لینک از این قطعه بزار تا همه ببینن . در ضمن بهتره اول شما خودت بگیری استفاده کنی ببینی چطوره ؟ بعد به دیگران توصیه کنی !!!!
ممنون دوست من .

micromast

Registered User
لایک‌ها
7
_MG_0301.jpg408019710_423.jpgimg2120u.jpgPE4H-EC2C-ver2.4.jpg

دوست من خیلی‌ راحت می‌تونی تو گوگل سرچ کنی‌و تو فروم‌های مختلف چیزی زیادی می‌تونی پیدا کنی‌ از تجبریت کسایی‌ که استفاده کردن .... همچنین می‌تونی تو یوتیوب هم سرچ کنی‌ اونجا هم ویدئو هاش هست ... تا جایی‌ که من خوندم سریهای قبلیش یعنی‌ ورژنای قبلیش یه سری مشکلات کوچولو دشته ولی‌ این ورژن جدیدش به نظر خیلی‌ عالی‌ میاد ... به نظرم خیلی‌ چیز توپی هست ... من یه سری عکساشو گذشتم لینک خود سایتشم میزارم ... ببینید

PE4H (PCIe passive adapter ver2.4)

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
همین لینکی که دادی آخرش اینارو نوشته:

Notice
PE4H is PCIe 1x bandwidth limit passive adapter in compliance with Expresscard and mPCIe specification
PE4H design for engineering test. NOT for home or office use
Basically, PCIe add-on card designed for desktop. We can’t guarantee it compatibility with your laptop. Depends on OS version, notebook’s BIOS, device driver
Almost PCIe 16x video card can’t get enough memory resource are allocated. Can’t work in your laptop

micromast

Registered User
لایک‌ها
7
na doostam beharhal hamishe in zaribe khataro midan ke age ye mogheyi moshkeli pish umad began ma inja neveshte budan .... dar vaghe vase rad kardane bahunehaye alakiye ... vagarna ta jayi ke man khundam too forumhaye mokhtalef kasi na razi nabude azash ... man ke khodam hatman mikham yedune begiram ... goftam age kasiam doos dare bege ke vase unam biaram ...

hamid6230

Registered User
لایک‌ها
14
اگه جواب بده بدون مشکل واقعا جالب و به درد بخوره .

micromast

Registered User
لایک‌ها
7
taze fek konam gheimatesh az in chizi ke goftam bishtar dar biad . khob ba dolare 2500 toman che tavaghoyi dariaaa .

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
حالا پس اگه گرفتی بی زحمت خودت واسمون یه تست ازش بذار. ممنون.

بالا