شما ازش واریزی داشتین؟این سایت آخر کلاه برداره.
اول که عضو شدی cpm ات رو به بالا 100 دلار میبره بعد یهو میاره زیر 0.1 دلار.
سلام دوست عزیز شما از این سایت پول دریافت کردید ؟ من یه هفته هست دارم کار میکنم کلی پول جم شده اما نمیدونم پرداخت میکنه یا نهما داریم تستش میکنیم خیلی کاراش عجیبه
اخر شب cpm رو تغییر میده
عجب! چند وقت باهاشون همکاری داشتیم دقیقا همین مشکل پیش اومد... سه سال گذشته ولی تغییری تو روش هاش نداده :general505:این سایت آخر کلاه برداره.
اول که عضو شدی cpm ات رو به بالا 100 دلار میبره بعد یهو میاره زیر 0.1 دلار.
الان نظرم عوض شده زمان چیکار میکنه با آدم!عجب! چند وقت باهاشون همکاری داشتیم دقیقا همین مشکل پیش اومد... سه سال گذشته ولی تغییری تو روش هاش نداده :general505:
ولی cpm ما بعد از چند هفته یک دفعه اومد پایین در حد 0.03 :general712:الان نظرم عوض شده زمان چیکار میکنه با آدم!
اون cpm بالای اول کار برای ریدایرکته.
نه راستش این مدلی.ولی cpm ما بعد از چند هفته یک دفعه اومد پایین در حد 0.03 :general712:
شما هم با چنین چیزی مواجه شدید؟
برای چی؟سلام
کسی هنوز با ادسترا کار میکنه یا موجودی تو اکانتش داره؟
من موجودیشو میتونم به پول تبدیل کنم اگر به حد واریز نرسیده باشهبرای چی؟
جزئیات رو پخ کن یا همینجا بگو یا هر جا که خودت، دوست داری.من موجودیشو میتونم به پول تبدیل کنم اگر به حد واریز نرسیده باشه
از دید من پاپ آپ شیوه ی بد و آزاردهنده ای برای تبلیغات است.سلام از این سایت ها استفاده نکنید کلاه بردارن و هچنین تحریم هستیم
.
من خودم از این سایت ایرانی پاپ اپ استفاده میکنم .. درامد وحشتناکی دارم
10 هزار بازدید روزی 120 هزار تومن !!
تا امروز 15 میلیون گرفتم
کاملا هم مطمئن هستش .... بعد از مدتی که باهاشون همکاری داشته باشید طرف پیش پرداخت هم میکنه !
صاحبش هم کاملا انسان شریف هستن و برخورد بسیار خوبی دارن و یه قرن پول شما رو نمیخورن
و هیج نسبتی هم با من نداره که تبلیغشو کردم ..
. اگه خواستید عضو شید از لینکا زیر وارید شید .. تشکر
صفحه اصلی
https://goo.gl/Ug7Fz9
صفحه ثبت نام
https://goo.gl/W2Dp4v
اونایی که موجودی اکانتشون به حد نصاب نرسیده میتونن به اکانت من بزنن و به ازای دلارشون تومن میزنم به شماره کارتش به همین سادگیجزئیات رو پخ کن یا همینجا بگو یا هر جا که خودت، دوست داری.