• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی در مورد Handheld ها اطلاعات داره؟ لطفا راهنمايي كنيد.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان عزيز لطفا از اين سئوال من قهقهه نزنيد چون من تازه كار هستم.
يكي دو ماه هست كه با خواندن Review هاي مختلف در مورد گوشيهاي موبايل در سايتهاي مختلف ( مخصوصا" در سايت www.mobile-review.com ) بدنبال گوشي هستم كه مناسب ترين گزينه براي يك نفر كه مشغله زيادي داره ، باشه.
بعد از مدتها فكر ميكنم تقريبا sony ericsson p900 بهترين گزينه است. با خواندن مطالبي در سايت شما كه در آن به Pc Pocket, Handheld, PDA اشاره شده بود به مطلب جديدي در همان سايت www.mobile-review.com برخوردم كه در آن به دو نوع Handheld به نامهاي Sony CLIE PEG-NZ90 Handheld و
Sony CLIE PEG-NX70V Handheld اشاره شده بود .
از لحاظ ظاهري كه واقعا زيبا و شيك هستند . فكر نميكنم گوشي موبايلي به آن شيكي و كارآمدي باشه ولي سئوال من اينه كه آيا با Handheld هم مثل موبايل ميشه شماره گيري كرد يا نه؟
دوم اينكه اين محصولات به شرط اينكه حالا بشه تهيه كرد از نظر آنتن دهي مشكلي دارند يا نه؟

نميدونم ميشه يا نه اما اگه بشه چي ميشه. چون قيمت Sony CLIE PEG-NZ90 Handheld حدود 330 هزار تومان هست و از اين نظر خيلي ارزون به نظر مياد.

اگه مطلب طولاني شد ببخشيد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
... بدنبال گوشي هستم كه مناسب ترين گزينه براي يك نفر كه مشغله زيادي داره ، باشه.
دوست عزيز، خوش اومدي.
به نظر من تفاوت بين يه گوشي كه PDA (به معناي لغوي ش) هم باشه با يه PDA كه گوشي هم باشه، زياده و قبل از وارد شدن به اين بحث شما بايد ميزان و كيفيت استفاده ات رو از اون وسيله مشخص كني و بگي كه دقيقا چيكار مي خواي باهاش بكني. بعد از اين ميشه در اين مورد صحبت كرد كه براي اون استفاده، Pocket PC Phone ها مناسب ترند يا PDA Phone ها و در نهايت كدوم مدل.

در مورد اون دوتا مدلي هم كه گفتي، NZ-90 و NX-80 و هيچ كدوم از Handheld هاي ديگه اي كه Sony ساخته، گوشي موبايل نيستند. اما در مورد ظاهرشون به شدت باهات موافقم و با اينكه NX80 به نسبت قيمتش (حدود 400 تومن) كارايي مناسبي نداره، يه بار تا مرز خريدنش هم رفتم. در مورد NZ-90 هم بگم كه من اين مدل رو توي بازار خودمون نديدم ولي اگه موجود باشه قطعا قيمتش بسيار بيشتر از NX-80 خواهد بود. تا اون جايي كه من مي دونم اين مدل در ابتدا انحصارا براي ژاپن توليد شده بود و پس از مدتي با حذف يك سري از قابليت هاش مثل Touch Pad اش، وارد بازار جهاني شد.

در ضمن اين تاپيك رو دوبار پست كردي. لطف كن اون يكي ش رو پاك كن (كافيه كه پست اولت رو پاك كني)

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
از راهنمايي تون ممنونم.

وسيله اي كه علاوه بر امكان برقراري تماس تلفني،پخش موزيك و عكاسي و فيلمبرداري اين امكان را داشته باشد كه بدون محدوديت در ميزان حافظه امكان ثبت قرار ها و ساماندهي كارهاي روزانه را داشته باشد و نيز ( هرچند هنوز سرويس WAP راه نيفتاده است) امكان خواندن فايلهاي HTML,PDF,Excel و از اين دسته فايلها را داشته باشد كه حداقل بصورت offline بشه فايلها رو خوند براي من ايده آل به حساب مي آيد.

البته و متاسفانه، شديدا به ظاهر و شيكي آن وسيله اهميت ميدهم.

صداي خيلي قوي ان نيز براي من اهميت دارد تا در محيط شلوغ مانند كارخانه نيز صداي آن بوضوح قابل شنيدن باشد.

البته از گوشيهاي نوكيا تا بحال هيچكدام نتوانسته از نظر ظاهري توجه مرا جلب كند.

نميدانم شما پيشنهادي داريد يا نه؟

با تشكر

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خوب ظاهرا شما جزو دوستان "فولوس موجود" هستي، خوشبختانه.
وقتي كه موضوع ظاهر رو مطرح ميكني قضيه يه كم پيچيده مي شه، حالا شما ببين از اينايي كه عكسشونو به ترتيب اولويت ميذارم كدومشون چشمتو ميگيره تا بعد:

نوكيا 9500​
اين گوشي به نظر من كاملترين انتخاب ممكنه، ولي خب ظاهرش رو بعضيا دوست ندارن.​

SE P910​

i-mate SP3i​

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.. به نظر من اگه فولوس موجود هستي به جاي گوشي هاي symbian بهتره كه windows mobile بگيري... چون هم نياز هاتو براحتي برآورده ميكنن هم اينكه توسعه پذيري بيشتري دارن... البته نمي دونم اندازه گوشي چقدر اهميت داره براي شما.. اگه windows mobile بخواي انتخابت زياد هم پيچيده نيست... از محصولات HTC انتخاب كن كه تقريبا همه شون خوشگل هستن و البته براي سليقه هاي مختلف فرق ميكنه...هر چي پول بيشتري بدي امكانات بيشتري ميگيري !!! يك پيشنهاد گرون !!! imate jam هست كه هم دوربين 1.3 مگاپيكسل داره و هم mp3 عالي پخش ميكنه. صداي phone هم خيلي زياد ميشه... البته گوشي بالاي 600000 تومن چيزي نيست كه ادم بخواد باهاش بد رفتاري كنه !!!!!.. كارخانه و مشغله زياد ممكنه كه مشكلات خودش رو داشته باشه.....

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
با تشكر،

نميدونم من كج سليقه ام يا مشكل پسند. چون هيچ كدوم از مدلهاي HTC زياد خوشگل نيستند.
موندم كه آيا عاقلانه است كه يه گوشي موبايل ارزون قيمت بخرم و با مابقي پول يك Handheld شركت Sony .

يا صبر كنم يكي از اين گوشي هاي خوشگلV800 يا sonyericcson Z800i بياد تو بازار ايران ( البته با قيمت فعلي 900هزار تومان خيلي گرونه) و يكي از اونارو بخرم.
حقيقتش از وقتي قيافه شيك محصولات Sony رو ديدم چيز ديگه اي راضيم نميكنه :blush:

يه وقتي هم كه براي خانمم داشتيم گوشي ميخريديم نهايتا sonyericcson z200 رو انتخاب كرديم با اينكه شايد مدلهاي nokia با همان قيمت آنتن دهي بالاتري دارند و در ضمن صداي آنها نيز بلندتره.

خيلي ممنون ميشم اگه دراين مورد نظر بدين. :(

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
xplod عزيز ، يك سئوال ديگه:

گفتي كه يكبار تا مرز خريد NX80V رفتي. ميخواستم بدونم Handheld هاي سوني تو ايران مركز فروش دارند يا نه؟

اگه تو ايران پيدا ميشه آدرسش رو برام ميدي؟

ممنون :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
8785703 گالري تهران، مثلا نمايندگي سوني، با قيمت هاي سرسام آور
8787261 تجارت الكترونيك پايتخت، معتبرترين فروشنده از نظر من
8739898 آوانگار، نمايندگش رسمي سوني، جهت كسب اطلاعات بيشتر

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
نظرتون رو در مورد گوشي هاي خوشگلV800 يا sonyericcson Z800i نگفتيد.

در ضمن خريد يه گوشي ارزون با يك handheld sony عاقلانه ميدونيد يا نه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Z800 كه به نظر من واقعا گوشي تكي ـه، چه از نظر ظاهر و چه از نظر امكانات.
اما در مورد Handheld هاي سوني، قبول دارم كه از لحاظ طراحي ظاهري و ارگونومي واقعا بي نظرينند ولي متاسفانه به نسبت كارايي شون ميشه گفت بسيار گرونن و اصلا خريدشون مقرون به صرفه نيست.
من هم با ايده خريد گوشي و Handheld به صورت جداگانه موافقم ولي به اين صورت كه : خريد يه گوشي ساده ولي شيك و خوشگل به همراه يه Handheld مناسب و كارا ولي نه چندان خوشگل.

miladkdz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي قيمت SP3i رو ميدونه؟! اگه ميشه بگيد!

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
Xplod عزيز گفتي با يه گوشي ساده ولي شيك و خوشگل به همراه يه Handheld مناسب و كارا ولي نه چندان خوشگل موافقي.

چه تركيبي رو پيشنهاد ميكني؟

در ضمن معتبر ترين و مناسب ترين جا براي خريد گوشيهاي سوني اريكسون كجاست؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من تركيب T630 مشكي و Tungsten T5 رو پيشنهاد مي كنم. اولي توي تهران حدود 175 تومن و دومي توي دوبي حدود 340 تومن.

معتبرترين مركز هم براي خريد محصولات سوني اريكسون ، آوانگار (كه شماره اش رو بالا دادم) و يا فروشگاه مهان (6403130) است.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
ببخشيد، اين آدرس آوانگار و مهان رو هم اگه لطف كنيد كلي شرمندمون ميكنيد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من آدرس حدودي دارم. دقيقشو خودتون زحمتشو بكشين و تلفني ازشون بگيرين.
آوانگار ابتداي عباس آباد از سمت شريعتيه (همون خدمات پس از فروش سوني).
مهان هم توي جمهوري يه جاهايي بين استانبول و حافظ ـه.

بالا