باشه ولی من تازه توی این سایت عضو شدم نمی دوم چجوری پ خ بدم.اگه سایت در زمینه مسکن , املاک و مستغلات و اینا داشتی بهم یه پ.خ بده![]()
براتون پیام فرستادم لطفا چک کنیدباشه ولی من تازه توی این سایت عضو شدم نمی دوم چجوری پ خ بدم.
بابا یکی به من بگه مطمئن ترین راه کسب درآمد از نت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سند و مدرک حرفشو بزنه
من 10 ساله کارم اینه. می تونم راه رو بهت نشون بدم ولی بقیه اش با خودت. پ.خ. بده تا بهت راستش رو بگم![/QUO
سلام. میشه بیشتر راهنماییم کنید. میخوام از تجربیات ده ساله ی شما استفاده کنم.دوست عزیز. ساده ترین راه درآمد که هم قانونی هست و هم واقعی داشتن یک سایت هست که ترافیک داشته باشه. حالا تو هر زمینه ای. نه اینکه یه سری مطلب کپی پیست بشه و تمام! نه!
باید یه سایت باشه که کاربرانش بیان و استفاده کنن و مرتب به روز بشه.
ترافیک بیشتر داشته باشید امکان کسب درآمد بیشتر هم هست.
البته به غیر از تبلیغات، از affiliate programs هم میشه کسب درآمد کرد که همون سیستم پورسانتی خودمون هست.
آره سایت خوبیهراستی من سایت forums.digitalpoint.com رو هم معرفی می کنم که هم خیلی آموزش ها توش هست و هم بهترین سایت برای وب مسترهایی هست که می خواهند کسب درآمد کنن و هم اینکه فرصتهای مختلفی توش پیدا میشه برای کسب درآمد.
خیلی به داخل ایران خودتون رو محدود نکنید.
10 ساله کارتون چیه؟ شما دیجیتال پوینت رو معرفی کردید در این فروم بیشتر افراد از طریق گوگل ادسنس و کلیک بانک کسب درآمد می کنن. شما چطور؟دوست عزیز. ساده ترین راه درآمد که هم قانونی هست و هم واقعی داشتن یک سایت هست که ترافیک داشته باشه. حالا تو هر زمینه ای. نه اینکه یه سری مطلب کپی پیست بشه و تمام! نه!
باید یه سایت باشه که کاربرانش بیان و استفاده کنن و مرتب به روز بشه.
ترافیک بیشتر داشته باشید امکان کسب درآمد بیشتر هم هست.
البته به غیر از تبلیغات، از affiliate programs هم میشه کسب درآمد کرد که همون سیستم پورسانتی خودمون هست.
من فعلا توی هیچ روشی فعالیت نمی کنم. کلی هم کتاب در زمینه اینترنت و کسب و کار اینترنتی خوندم ولی هیچ نتیجه ای نداشته.دوست من کسب درآمد از اینترنت ( درآمد قانونی-با مبلغ بالا مانند حقوق یک شغل ) در چارچوب خاصی نیست که بگیم از روش های زیر استفاده کن تا به درآمد برسی. نمی دونم شما در این زمینه چقدر و مطالعه و تجربه دارید اما با توجه به متن تاپیکتنون فکر می کنم به صورت حرفه ای وارد این زمینه نشدید و صرفا در روش های خرده فعالیتی داشتید.به همین خاطر توضیحات مفصلی میدم.
بهترین سند و مدرک همین سایتها و کسب و کارهای معتبر ایرانیه.از دیجی کالای میلیاردر گرفته تا سایر فروشگاه ها و سایتهای خدماتی دیگه.
برای آشنایی بیشتر و بهتر، مقاله های زیر رو مطالعه کنید:
نگاهی به مفاهیم کسب درآمد اینترنتی و کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد میلیونی، از سراب تا واقعیت
الفبای آغاز کسب و کار اینترنتی
5 اقدام اولیه پیش از آغاز کسب و کار اینترنتی
از کسب درآمد اینترنتی تا کسب و کار اینترنتی در 7 مرحله
نویسنده ی این مقاله ها انگار کسی هست که تا به حال پاشو توی کسب درآمد از نت نگذاشته و مثل کسی که لب ساحل نشسته باشه و پاهاشو خیس نکرده باشه توی آب. انگار که از دور دست ها داره به این قضیه نگاه می کنه. اصلا مقاله ی بدردبخوری نبود.دوست من کسب درآمد از اینترنت ( درآمد قانونی-با مبلغ بالا مانند حقوق یک شغل ) در چارچوب خاصی نیست که بگیم از روش های زیر استفاده کن تا به درآمد برسی. نمی دونم شما در این زمینه چقدر و مطالعه و تجربه دارید اما با توجه به متن تاپیکتنون فکر می کنم به صورت حرفه ای وارد این زمینه نشدید و صرفا در روش های خرده فعالیتی داشتید.به همین خاطر توضیحات مفصلی میدم.
بهترین سند و مدرک همین سایتها و کسب و کارهای معتبر ایرانیه.از دیجی کالای میلیاردر گرفته تا سایر فروشگاه ها و سایتهای خدماتی دیگه.
برای آشنایی بیشتر و بهتر، مقاله های زیر رو مطالعه کنید:
نگاهی به مفاهیم کسب درآمد اینترنتی و کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد میلیونی، از سراب تا واقعیت
الفبای آغاز کسب و کار اینترنتی
5 اقدام اولیه پیش از آغاز کسب و کار اینترنتی
از کسب درآمد اینترنتی تا کسب و کار اینترنتی در 7 مرحله
نویسنده ی این مقاله ها انگار کسی هست که تا به حال پاشو توی کسب درآمد از نت نگذاشته و مثل کسی که لب ساحل نشسته باشه و پاهاشو خیس نکرده باشه توی آب. انگار که از دور دست ها داره به این قضیه نگاه می کنه. اصلا مقاله ی بدردبخوری نبود.