• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی راست می گه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
یه آدم با تجربه در زمینه کسب درآمد اینترنتی با سند و مدرک به من بگه راه کسب درآمد قانونی از اینترنت چیه؟؟؟خسته شدم دیگه...

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
بابا یکی به من بگه مطمئن ترین راه کسب درآمد از نت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سند و مدرک حرفشو بزنه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اگه سایت در زمینه مسکن , املاک و مستغلات و اینا داشتی بهم یه پ.خ بده;)

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
من 10 ساله کارم اینه. می تونم راه رو بهت نشون بدم ولی بقیه اش با خودت. پ.خ. بده تا بهت راستش رو بگم!

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
بابا یکی به من بگه مطمئن ترین راه کسب درآمد از نت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سند و مدرک حرفشو بزنه

دوست عزیز. ساده ترین راه درآمد که هم قانونی هست و هم واقعی داشتن یک سایت هست که ترافیک داشته باشه. حالا تو هر زمینه ای. نه اینکه یه سری مطلب کپی پیست بشه و تمام! نه!
باید یه سایت باشه که کاربرانش بیان و استفاده کنن و مرتب به روز بشه.
ترافیک بیشتر داشته باشید امکان کسب درآمد بیشتر هم هست.
البته به غیر از تبلیغات، از affiliate programs هم میشه کسب درآمد کرد که همون سیستم پورسانتی خودمون هست.

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
راستی من سایت forums.digitalpoint.com رو هم معرفی می کنم که هم خیلی آموزش ها توش هست و هم بهترین سایت برای وب مسترهایی هست که می خواهند کسب درآمد کنن و هم اینکه فرصتهای مختلفی توش پیدا میشه برای کسب درآمد.
خیلی به داخل ایران خودتون رو محدود نکنید.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
من 10 ساله کارم اینه. می تونم راه رو بهت نشون بدم ولی بقیه اش با خودت. پ.خ. بده تا بهت راستش رو بگم![/QUO
دوست عزیز. ساده ترین راه درآمد که هم قانونی هست و هم واقعی داشتن یک سایت هست که ترافیک داشته باشه. حالا تو هر زمینه ای. نه اینکه یه سری مطلب کپی پیست بشه و تمام! نه!
البته به غیر از تبلیغات، از affiliate programs هم میشه کسب درآمد کرد که همون سیستم پورسانتی خودمون هست.
سلام. میشه بیشتر راهنماییم کنید. میخوام از تجربیات ده ساله ی شما استفاده کنم.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
راستی من سایت forums.digitalpoint.com رو هم معرفی می کنم که هم خیلی آموزش ها توش هست و هم بهترین سایت برای وب مسترهایی هست که می خواهند کسب درآمد کنن و هم اینکه فرصتهای مختلفی توش پیدا میشه برای کسب درآمد.
خیلی به داخل ایران خودتون رو محدود نکنید.
آره سایت خوبیه

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
10 ساله کارتون چیه؟ شما دیجیتال پوینت رو معرفی کردید در این فروم بیشتر افراد از طریق گوگل ادسنس و کلیک بانک کسب درآمد می کنن. شما چطور؟

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
من قبلا قالب وردپرس طراحی می کردم حدود دو سال کار کردم و نزدیک به 800 تا قالب وردپرس ساختم و می فروختم.
بعدش هم سایت های مختلفی زدم و با ادسنس درآمد داشتم و دارم.

pecgroup.ir

Registered User
لایک‌ها
30
دوست من کسب درآمد از اینترنت ( درآمد قانونی-با مبلغ بالا مانند حقوق یک شغل ) در چارچوب خاصی نیست که بگیم از روش های زیر استفاده کن تا به درآمد برسی. نمی دونم شما در این زمینه چقدر و مطالعه و تجربه دارید اما با توجه به متن تاپیکتنون فکر می کنم به صورت حرفه ای وارد این زمینه نشدید و صرفا در روش های خرده فعالیتی داشتید.به همین خاطر توضیحات مفصلی میدم.

بهترین سند و مدرک همین سایتها و کسب و کارهای معتبر ایرانیه.از دیجی کالای میلیاردر گرفته تا سایر فروشگاه ها و سایتهای خدماتی دیگه.

برای آشنایی بیشتر و بهتر، مقاله های زیر رو مطالعه کنید:

نگاهی به مفاهیم کسب درآمد اینترنتی و کسب و کار اینترنتی

کسب درآمد میلیونی، از سراب تا واقعیت

الفبای آغاز کسب و کار اینترنتی

5 اقدام اولیه پیش از آغاز کسب و کار اینترنتی

از کسب درآمد اینترنتی تا کسب و کار اینترنتی در 7 مرحله

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8
دوست من کسب درآمد از اینترنت ( درآمد قانونی-با مبلغ بالا مانند حقوق یک شغل ) در چارچوب خاصی نیست که بگیم از روش های زیر استفاده کن تا به درآمد برسی. نمی دونم شما در این زمینه چقدر و مطالعه و تجربه دارید اما با توجه به متن تاپیکتنون فکر می کنم به صورت حرفه ای وارد این زمینه نشدید و صرفا در روش های خرده فعالیتی داشتید.به همین خاطر توضیحات مفصلی میدم.

بهترین سند و مدرک همین سایتها و کسب و کارهای معتبر ایرانیه.از دیجی کالای میلیاردر گرفته تا سایر فروشگاه ها و سایتهای خدماتی دیگه.

من فعلا توی هیچ روشی فعالیت نمی کنم. کلی هم کتاب در زمینه اینترنت و کسب و کار اینترنتی خوندم ولی هیچ نتیجه ای نداشته.

tabnak065

Registered User
لایک‌ها
8

نویسنده ی این مقاله ها انگار کسی هست که تا به حال پاشو توی کسب درآمد از نت نگذاشته و مثل کسی که لب ساحل نشسته باشه و پاهاشو خیس نکرده باشه توی آب. انگار که از دور دست ها داره به این قضیه نگاه می کنه. اصلا مقاله ی بدردبخوری نبود.

pecgroup.ir

Registered User
لایک‌ها
30
نویسنده ی این مقاله ها انگار کسی هست که تا به حال پاشو توی کسب درآمد از نت نگذاشته و مثل کسی که لب ساحل نشسته باشه و پاهاشو خیس نکرده باشه توی آب. انگار که از دور دست ها داره به این قضیه نگاه می کنه. اصلا مقاله ی بدردبخوری نبود.

به جز یکی از اون مقاله ها، بقیه رو من نوشنم!
من 2 سال توی سایتهای مختلف گشتم و مطالعه کردم و روشهای مختلف درآمدزایی رو امتحان کردم تا اینکه تونستم راه کسب درآمد خودم رو پیدا کنم.البته در حال اجرای اولین ایده هام هستم و همیشه گفتم و میگم که به این اجرا به عنوان اولین تجربه حرفه ای خودم نگاه می کنم و فعلا به جای تمرکز بر کسب درآمد،بر یادگیری تجارت اینترنتی حرفه ای تمرکز دارم.
البته نظر شما محترمه چون هر کس تجربه ها و دیدگاه های خاص خودش رو در مورد کسب درامد از اینترنت داره.من هم طبق تجربه ها و دیدگاه های خودم اون مطالب رو می نویسم و کارم رو اداره می کنم.

اگر دوست داشته باشید بیشتر راجب این موارد صحبت کنیم پ.خ بدید.

موفق باشید

بالا