• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی رشته فناوری اطلاعات پیام نوره؟

soooot

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کی اینجا رشته مهندسی فناوری اطلات پیام نور هست؟
من یه مقدار اطلاعات در رابطه با این رشته میخوام.
چند واحد هست؟ چقدر طول میکشه؟ چقدر از واحد هاش رو باید سر کلاس حاظر شد و چقدرش رو میشه غیر حضوری گرفت؟
کلا رشتش چجوریاست؟
اگر کسی در این رشته تحصیل کرده ممنون میشم من رو از تجربیات خودش بهره مند کنه.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
سلام . من رشته مهندسی کامپیوتر پیام نور فراگیر بودم که اکثر درساش مثل فناوری اطلاعات هست ولی انصراف دادم چند روز پیش . اگه کمکی بر می آد ما در خدمتیم .
چرا انصراف ؟
مگه پیام نور سخت بود ؟

Blues Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چرا انصراف ؟
مگه پیام نور سخت بود ؟
می دونی چیه سیستم فراگیر پیام نور این هست که می تونی درس های مقطع قبلی رو تطبیق بدی و در مقطع بعدی ادامه تحصیل بدی . بنده قبل از اینکه فراگیر پیام نور ثبت نام کنم فوق دیپلم کامپیوترم رو گرفته بودم و با فوق دیپلم کامیپوتر تو فراگیر شرکت کرده بودم و قرار بود درسای فوق دیپلمم رو اونجا تطبیق بدن تا دوباره نخوام علکی اونا رو از اول پاس کنم . ولی از اونجایی که هیچ چیز تو این مملکت رو حساب کتاب نیست بنده فکر کردم از هفتاد و خورده ای واحدی که در فوق دیپلم پاس کردم دیگه حداقل 50 تاش رو تطبیق بدن ولی به هر صورت حداکثر تعداد واحدی که برای ما تطبیق خورد چیزی حدود 19 واحد بود که این می شه یه ترم دانشگاه :rolleyes: . پیام نور فراگیر مثل یه قیف برعکس هست که از دهنه گشادش آدم به راحتی وارد می شه و از دهنه تنگش هر کسی خارج نمی شه . ضمن اینکه اگه درساش باز مثل دانشگاه آزاد بود شاید انصراف نمی دادم و ادامه می دادم به هر صورت فراگیر پیام نور فقط به درد کسی می خوره که 1. حال درس خوندن زیادی داشته باشه 2. از مقطع دیپلم شرکت کنه که دیگه این مسایل و مشکلات براش ایجاد نشه :)

پ.ن : ضمن اینکه این همه مشکلات داره خیلی هم در حق ما نامردی کردن دو ترم کلی پول واحد از ما کندن تا بلاخره بعد از دو ترم نتیجه تطبیق ها رو بهمون گفتن . یعنی شما باید پول دو ترم رو بریزی تو گلوشون تا بعد تازه بیان برات تطبیق بدن :hmm:

بالا