• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی پرینتر1640 سامسونگ داره ؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بچه ها میخوام پرینتر 1640 سامسونگ بگیرم
هزینه شارژ اون چقدره ؟
بعد از چند بار شارژ چیپستش میسوزه وباید عوض بشه ؟ هزینش میدونید چقدره ؟
بنظرتون 1006 اچ پی ارزش داره با قیمت 109 هزار تومان یا 1640 سامسونگ به قیمت 85000 تومن ؟
از نظر صدا چطوریه ؟ کیفیت بدنه و قطعاتش چطور ؟
کسانیکه دارند رازی هیاتد ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها میخوام پرینتر 1640 سامسونگ بگیرم
هزینه شارژ اون چقدره ؟
بعد از چند بار شارژ چیپستش میسوزه وباید عوض بشه ؟ هزینش میدونید چقدره ؟
بنظرتون 1006 اچ پی ارزش داره با قیمت 109 هزار تومان یا 1640 سامسونگ به قیمت 85000 تومن ؟
از نظر صدا چطوریه ؟ کیفیت بدنه و قطعاتش چطور ؟
کسانیکه دارند رازی هیاتد ؟
کیفیت چاپ پرینتر های HP پس از شارژ مجدد به نسبت افت میکنه ... و در بعضی موارد هم که تونر تقلبی بهتون دادند از بد هم بدتر میشه ...
در مورد سامسونگ مدل 1640 کیفیت بسیار عالیه ... و یه قسمت نیز داره به عنوان Tunersave ... که میتونی با کیفیت معمولی پرینت بگیری و کیفیت خوبی هم داشته باشه !!! این مدل از پرینتر سامسونگ یک نقطه ضعف داره و اون اینه که پس از اتمام تونر اولیه نمیتونید دوباره اون رو شارژ کنید ... و باید حتما یک هدتونر جداگانه به قیمت 50 تا 60 بگیرید(درحالی که قیمت خود پرینتر 80تومنه) استفاده کنید که اصلا توصیه نمیشه... حالا یه راه پیش پای شماست ... و اون اینه که پس از اتمام تونر اولیه ... چیپست دستگاه رو توسط نمایندگی سام سرویس توی منطقتون با قیمت تقریبی 40-50 تومن عوض کنید که از این به بعد قابلیت شارژ داشته باشه !!! دستگاه خودم نیز همینه !!! من همین کارش رو کردم و مزیت پرینترهای سامسونگ نسبت به اچ پی اینه که پس از هر بار شارژ تونر از کیفیت اون کاسته نمیشه در صورتی که در پرینترهای اچ پی اینطور نیست !!!
حالا پیشنهاد شخصی من به شما اینه که همون سامسونگ 1640 رو با کیفیت عالی و سرعت بالا و دارا بودن سیستم Tunersave بخرید و پس از اتمام ... همون کاری رو که گفتم انجام بدید ...

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1640 رو من یک ماه پیش از نمایندگی سامسونگ اصفهان خریدم و قیمت شارژ رو 8000 تومن گفتند
و فقط بار اول مشکل چیپست داره اونم 10000 تومن قیمت دادند
چیز خوبیه بیخودی هزینه اضافی نکن
ضنما من 86000 گرفتم با گارانتی
موفق باشی

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
سوال بسیار مهم!
بنده همین پرینتر 1640 رو دارم و از موقعی که ویندوز 7 نصب کردم پرینترم به شدت کند میزنه !!!
راهنمایی کنید لطفا
می تونه مربوط به چی باشه؟

بالا