• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی hp سری dv6 داره؟ سوال دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوستان یه 6110 یا 6120 میخوام بگیرم.قبلش چند تا سوال دارم..
از لپ تاپ راضی هستید؟
i7 این مدل داغ نمیکنه؟اگه در وضعیت معمولی مثل وب گردی یا پخش فیلم باشه گرم نمیشه.صدای فن شنیده نمیشه؟
پیشنهادی هم دارید بفرمایید
ممنون:blush:

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
چقدر میخوای هزینه کنی؟

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
من هم dv6 دارم ولی i5 ه .

ولی تا جایی که میدونم این سری ها تهویه شون عالی هست . رو لپ تاپ خودمم هم فقط وقتی که بزارم رو پتو ( که تهویه نتونه بکنه ) و یا یه فایلی بخوام کانورت کنم که پردازنده 100% استفاده بشه صدای فن زیاد میاد . در وضعیت معمولی هیچ صدایی نمیشنوم .

مبارکت هم باشه .

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
چقدر میخوای هزینه کنی؟

1400 نهایت 1600
من هم dv6 دارم ولی i5 ه .

ولی تا جایی که میدونم این سری ها تهویه شون عالی هست . رو لپ تاپ خودمم هم فقط وقتی که بزارم رو پتو ( که تهویه نتونه بکنه ) و یا یه فایلی بخوام کانورت کنم که پردازنده 100% استفاده بشه صدای فن زیاد میاد . در وضعیت معمولی هیچ صدایی نمیشنوم .

مبارکت هم باشه .

مدل لپ تاپ شما چیه؟نظر خودم اول i5 هست چون کارمو انجام میده

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
سلام

بنده 6150 دارم i7 هستش.

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

کار شما دقیقا چیه؟ منظورم اینه که شما لپ تاپ رو برای چه کارهایی میخاید؟

اگه دقیق بگید میتونم تجربیاتمو در اختیارتون قرار بدم و کمکی کرده باشم.

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

بنده 6150 دارم i7 هستش.

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

کار شما دقیقا چیه؟ منظورم اینه که شما لپ تاپ رو برای چه کارهایی میخاید؟

اگه دقیق بگید میتونم تجربیاتمو در اختیارتون قرار بدم و کمکی کرده باشم.

ممنون عزیز
والا کار خاصی جز وب گردی و گیم ندارم.ولی از اونجایی که دیر به دیر ارتقا میدم دنبال یه لپ خوب هستم.در حال حاضر وسترو 1500 دارم که 4 سال کار کرده.دیگه عمری برای من نداره
.
6150 بدنه المینیوم هست؟صدای فن برای کاربرد های ساده به گوش نمیرسه؟

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
ممنون عزیز
والا کار خاصی جز وب گردی و گیم ندارم.ولی از اونجایی که دیر به دیر ارتقا میدم دنبال یه لپ خوب هستم.در حال حاضر وسترو 1500 دارم که 4 سال کار کرده.دیگه عمری برای من نداره
.
6150 بدنه المینیوم هست؟صدای فن برای کاربرد های ساده به گوش نمیرسه؟

بله بدنه آلومینیوم هست. از نظر زیبایی و استحکام بی نطیره.

برای وب گردی عالیه ، اصلا صدای فنش در حالت نرمال حس نمیشه. ولی وقتی فشار کاری زیاد بشه صدای فنش شنیده میشه.
اگه گیم های سنگین بازی نمیکنید گزینه مناسبی هست. 6150 دو تا گرافیک داره یکی مجتمع و دیگری 6770 که در حالت عادی گرافیک اینتل و موقع گیم (باید سوئیچ کنید) از گرافیک Ati استفاده کنید.

پیشنهاد بنده حقیر به شما اینه زیاد روی بازی کردن با لپ تاپ حساب نکنید. (بازی بکنید ولی انتظار اجرای Battale filed 3 با 60 فریم در ثانیه اونم با حداکثر جزئیاتو نداشته باشید).

اگه میخاید خودتونو برای 2-3 سال و بیشتر بی نیاز ارتقای رم کنید از همین حالا لپ تاپ رو به 6 یا 8 گیگ رم مجهز کنید.

اگه بیشتر وقت شما صرف وبگردی وکارهای نیمه سنگین (اجرای بازی های نیمه سنگین و تبدیل فایل های ویدئویی) i5 بخرید و هزینه بیشتری صرف i7 نکنید (در واقع پول چیزیو ندید که از اون استفاده نمیکنید)

بنده بیشتر وقتم وب گردی و اجرای افیس وتبدیل فایل هست . تموم این کارها رو یه i5 میتونه به بهترین شکل ممکن انجام بده و اگه بخاد با i7 رقابت کنه فقط چند ثانیه و فریم از i7 کم میاره.
پس پول اضافی برای چند ثانیه وفریم بیشتر ندید.

هارد با ظرفیت 640 یا بیشتر باشه بهتره.

در کل پیشنهاد بنده به شما این کنفیگ از سری DV6 هست :

cpu : i5
ram : 6 or 8 g ddr3
h.d.d : 640g or 1t
vga : 6770 or 6490

بگردید ببینید hp کدوم کنفیگ این پیکر بندی رو ارائه میده و اونو تهیه کنید.

و یه نکیه دیگه اینه که در خرید سری
DV6 اصلا شک نکنید ^_^

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

مرسی

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
سلام دوست عزیز
من یه 6090 دارم در حالت عادی صدای زیادی نداره و لی بستگی به جریان هوا (خفه بودن ) داره ولی یه نرم افزار داره که خودتون بسته به کار بردی که از لپتاپ میکشید میتونید فن رو رو حالت های مختلف تنظیم کنید.
http://forum.persiantools.com/t257513.html#post47889118911:D

Last edited:

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8

برای وب گردی عالیه ، اصلا صدای فنش در حالت نرمال حس نمیشه. ولی وقتی فشار کاری زیاد بشه صدای فنش شنیده میشه.
اگه گیم های سنگین بازی نمیکنید گزینه مناسبی هست. 6150 دو تا گرافیک داره یکی مجتمع و دیگری 6770 که در حالت عادی گرافیک اینتل و موقع گیم (باید سوئیچ کنید) از گرافیک Ati استفاده کنید.

پیشنهاد بنده حقیر به شما اینه زیاد روی بازی کردن با لپ تاپ حساب نکنید. (بازی بکنید ولی انتظار اجرای Battale filed 3 با 60 فریم در ثانیه اونم با حداکثر جزئیاتو نداشته باشید).

اگه میخاید خودتونو برای 2-3 سال و بیشتر بی نیاز ارتقای رم کنید از همین حالا لپ تاپ رو به 6 یا 8 گیگ رم مجهز کنید.

اگه بیشتر وقت شما صرف وبگردی وکارهای نیمه سنگین (اجرای بازی های نیمه سنگین و تبدیل فایل های ویدئویی) i5 بخرید و هزینه بیشتری صرف i7 نکنید (در واقع پول چیزیو ندید که از اون استفاده نمیکنید)

بنده بیشتر وقتم وب گردی و اجرای افیس وتبدیل فایل هست . تموم این کارها رو یه i5 میتونه به بهترین شکل ممکن انجام بده و اگه بخاد با i7 رقابت کنه فقط چند ثانیه و فریم از i7 کم میاره.

DV6 اصلا شک نکنید ^_^

مرسی

بسیار عالی
بله همانطور که گفتم ای 5 هم نیازم رو براورده میکنه
فقط میمونه مدل که فقط 6110 رو میشناسم

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فن DV6 قابل تنظیم هست به این صورت که همیشه روشن باشه یا کنتاک کنه .. صدای خاصی نداره ولی خوب داغ میشه که از CPU نیست از پردازنده گرافیک هست ..

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
یه نکیته ای که یادم رفت این بود که متاسفانه هیچ کدوم از لپ تاپ های سری DV6 کی بوردشون چراغ نداره.
نکته مهمی نیست ولی الان که یه ربع به 2 شب هستش و برای تایپ این کامنت چراغ اتاقمو روشن نگه داشتم .(چراغ usb دارم ولی حوصله هربار سوار کردنشو ندارم (روزای اول داشتم ولی به مرور به همون چراغ اتاق بسنده کردم))

و همیشه هم افسوس میخورم که چرا hp این امکان رو تو این سری قرار نداده.

سوالی بود خوشحال میشم پاسخ بدم ^_^

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
من یه 6090 دارم در حالت عادی صدای زیادی نداره و لی بستگی به جریان هوا (خفه بودن ) داره ولی یه نرم افزار داره که خودتون بسته به کار بردی که از لپتاپ میکشید میتونید فن رو رو حالت های مختلف تنظیم کنید.
http://forum.persiantools.com/t257513.html#post47889118911 دوستان اپ بدید:D

ممنون.لپ تاپ غول خوبی دارید ایشالا خوب بفروشید:D
فن DV6 قابل تنظیم هست به این صورت که همیشه روشن باشه یا کنتاک کنه .. صدای خاصی نداره ولی خوب داغ میشه که از CPU نیست از پردازنده گرافیک هست ..

نکته خوبی بود .تشکر
یه نکیته ای که یادم رفت این بود که متاسفانه هیچ کدوم از لپ تاپ های سری DV6 کی بوردشون چراغ نداره.
نکته مهمی نیست ولی الان که یه ربع به 2 شب هستش و برای تایپ این کامنت چراغ اتاقمو روشن نگه داشتم .(چراغ usb دارم ولی حوصله هربار سوار کردنشو ندارم (روزای اول داشتم ولی به مرور به همون چراغ اتاق بسنده کردم))

و همیشه هم افسوس میخورم که چرا hp این امکان رو تو این سری قرار نداده.

سوالی بود خوشحال میشم پاسخ بدم ^_^

اره منم دوست دارم نور کیبورد داشته باشه.ولی حالا که مزایاش بیشتره این معایب رو پوشش میده

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539

DV6 اصلا شک نکنید ^_^

مرسی

حرف های این دوستمون کاملا تایید میشه.منم نظرم همینه.فقط اون دو مدل 6120 و 6110 نگیر چون گرافیک هر دوشون فکر کنم ضعیف و از سری 6490 باشند.تو خرید این سری حتما گرافیک 6770 رو مد نظر داشته باش:happy:

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
اینم ایشالا بعد خرید یه کاریش میکنم.فعلا قصد فروش ندارم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

من dv6-6b دارم که کانفیگ دقیقا مثل 6190 هست . پردازنده i7 و گرافیک 6770 .
در مورد کیفیت ساخت باید بگم که نسبت به سایر محصولات که وارد میشن به ایران کیفیت ساخت خوبی داره . عالی نیست اما خوب هست و در حد قابل قبول
ن زیاد اهل بازی نیستم اما برای تست Battle field 2 رو که با تمام جزئیات خوب اجرا کرد . MW3 ]م نصب کردم در حالت Ultra خوب بود اما برای اینکه بهتر فرم بگیرم تنظیمات رو روی optimal قرار دادم که texture ها رو Automatic ـنظیم میکنه ولی مطمئن هستم خودش هم روی حالت High ست کرده همه چیز رو و خیلی خوب اجرا میشه .

کیفیت ال سی دی خوبه هست . زاویه دید همه لپ تاپ ها ایراد داره . اما این در برابر 5110 دل و مدل های مختلف ایسر به نظر من پادشاه هست !!

سر و صدا هم نداره اصلا . در حین اجرای بازی یه مقداری فن گرافیک صدا داره که خدایی دیگه من pc که داشتم و می خواستم BF 2 رو بازی کنم گرافیکم که 5870 بود شروع میکرد به سر و صدا . کاملا هم طبیعی هست . میزان گردش فن باید بره بالا ته دما کنترل بشه .

دیگه چی بگم ؟ :دی
سوال دیگه ای هم داشتی ازم بپرس . ضمنا Hp Assistant هم خیلی خوب پاسخگو هست و چندین بار آنلاین چت کردم و سوالاتم رو خوب جواب دادند . این بخش واسه من مهم هست چون هیچ کسی مثل اپراتور خود شرکت به سرعت و با دقت پاسخگو نیست .

موفق باشید

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
دوستان یه 6110 یا 6120 میخوام بگیرم.قبلش چند تا سوال دارم..
از لپ تاپ راضی هستید؟
i7 این مدل داغ نمیکنه؟اگه در وضعیت معمولی مثل وب گردی یا پخش فیلم باشه گرم نمیشه.صدای فن شنیده نمیشه؟
پیشنهادی هم دارید بفرمایید
ممنون:blush:

سلام من i7 از دی وی 6 رو داشتم مدلش یادم نیست 3 روز باهاش کار کردم و بردم همون مغازه که خریده بودم با ان ایسوس عوضش کردم با کلی ضرر به خاطر دسته دوم شدنش....
دی وی 6 هم ظاهر شکیل تری داشت و هم کیفیت ال سی دیه بهتر اما تنها یک مشکل داشت اونم اینکه گرافیکش با اتوکد که من تقریبا هر موقع لپ تاپم روشن کد هم ران هست مشکل داشت و بعضی دستور ها رو که میزدم ارور کارت گرافیک میداد چکه بعد از گوگل کردن ارور متوجه شدم ایراد شایع هست....
display graphic stopped working and fiXed یه همچین چیزی بود... انواع راههایی که کاربران مختلف در سایت های مختلف پیشنهاد داده بودن رو هم تست کردم اما درست نشد و ردش کردم رفت....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا