ممنون عزیز
والا کار خاصی جز وب گردی و گیم ندارم.ولی از اونجایی که دیر به دیر ارتقا میدم دنبال یه لپ خوب هستم.در حال حاضر وسترو 1500 دارم که 4 سال کار کرده.دیگه عمری برای من نداره
.
6150 بدنه المینیوم هست؟صدای فن برای کاربرد های ساده به گوش نمیرسه؟
بله بدنه آلومینیوم هست. از نظر زیبایی و استحکام بی نطیره.
برای وب گردی عالیه ، اصلا صدای فنش در حالت نرمال حس نمیشه. ولی وقتی فشار کاری زیاد بشه صدای فنش شنیده میشه.
اگه گیم های سنگین بازی نمیکنید گزینه مناسبی هست. 6150 دو تا گرافیک داره یکی مجتمع و دیگری 6770 که در حالت عادی گرافیک اینتل و موقع گیم (باید سوئیچ کنید) از گرافیک Ati استفاده کنید.
پیشنهاد بنده حقیر به شما اینه زیاد روی بازی کردن با لپ تاپ حساب نکنید. (بازی بکنید ولی انتظار اجرای Battale filed 3 با 60 فریم در ثانیه اونم با حداکثر جزئیاتو نداشته باشید).
اگه میخاید خودتونو برای 2-3 سال و بیشتر بی نیاز ارتقای رم کنید از همین حالا لپ تاپ رو به 6 یا 8 گیگ رم مجهز کنید.
اگه بیشتر وقت شما صرف وبگردی وکارهای نیمه سنگین (اجرای بازی های نیمه سنگین و تبدیل فایل های ویدئویی) i5 بخرید و هزینه بیشتری صرف i7 نکنید (در واقع پول چیزیو ندید که از اون استفاده نمیکنید)
بنده بیشتر وقتم وب گردی و اجرای افیس وتبدیل فایل هست . تموم این کارها رو یه i5 میتونه به بهترین شکل ممکن انجام بده و اگه بخاد با
i7 رقابت کنه فقط چند ثانیه و فریم از i7 کم میاره.
پس پول اضافی برای چند ثانیه وفریم بیشتر ندید.
هارد با ظرفیت 640 یا بیشتر باشه بهتره.
در کل پیشنهاد بنده به شما این کنفیگ از سری DV6 هست :
cpu : i5
ram : 6 or 8 g ddr3
h.d.d : 640g or 1t
vga : 6770 or 6490
بگردید ببینید hp کدوم کنفیگ این پیکر بندی رو ارائه میده و اونو تهیه کنید.
و یه نکیه دیگه اینه که در خرید سری DV6 اصلا شک نکنید ^_^
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
مرسی