• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گارانتي ايران نارا

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
من يك مانيتور Benq خريدم كه فروشنده ميگه گارانتي ايران نارا داره ولي چيزي همراه مانيتور نيست.نه برگه گارانتي و نه چيزي.
آيا بايد چيزي همراش باشه يا همينطوري هم قبول ميكنند؟
ممنون

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من يك مانيتور Benq خريدم كه فروشنده ميگه گارانتي ايران نارا داره ولي چيزي همراه مانيتور نيست.نه برگه گارانتي و نه چيزي.
آيا بايد چيزي همراش باشه يا همينطوري هم قبول ميكنند؟
ممنون
با ایران نارا تماس بگیر. من میدونم که ایران نارا نمایندگی BenQ هست. و در ضمن شرکتی بسیار قدیمی و معتبره. شمارش رو میتونی از ۱۱۸ بگیری.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بعضي وقتها قطعات از طريق شماره سريال گارانتي ميشن. بيشتر بخاطر ماليات و ....

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من راجع به این گارانتی تحقیق کردم، ایران نارا ظاهرا سالهای زیادی که داره سرویس و گارانتی ماشین های اداری رو انجام میده و در حال حاضر معتبرترین گارانتی برای BenQ هستش. دقیقا مثل گفته amd>intel گارانتی این شرکت بر اساس شماره سریال اعمال میشه و نکته مهمش اینجاست که LCD های BenQ شش ماه تعویض رایگان دارند و 19 ماه باقیمانده رو هم تعمیرات، تعویض قطعه معیوب و سرویس به صورت رایگان انجام میشه.

دوست عزیز حالا یه سئوال شما کدوم مدل رو خریدید و آیا راضی هستید یا نه؟

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
من راجع به این گارانتی تحقیق کردم، ایران نارا ظاهرا سالهای زیادی که داره سرویس و گارانتی ماشین های اداری رو انجام میده و در حال حاضر معتبرترین گارانتی برای BenQ هستش. دقیقا مثل گفته amd>intel گارانتی این شرکت بر اساس شماره سریال اعمال میشه و نکته مهمش اینجاست که LCD های BenQ شش ماه تعویض رایگان دارند و 19 ماه باقیمانده رو هم تعمیرات، تعویض قطعه معیوب و سرویس به صورت رایگان انجام میشه.

دوست عزیز حالا یه سئوال شما کدوم مدل رو خریدید و آیا راضی هستید یا نه؟

ممنون.
باهاشون تماس گرفتم خودشونم همينو گفتن.
من fp202w گرفتم كه به نظرم خيلي عاليه.
http://forum.persiantools.com/t62724.html

بالا