• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گارانتي هاي مختلف گوشي موبايل

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر از شركتي كه موبايلتون رو گارانتي كرده خاطره خوب يا بدي داريد تعريف كنيد تا بدونيم به كدوم شركتها ميشود اعتماد كرد و به كدامشون نميشود
اصولا فرق بين گارانتي هاي شركتهاي مختلف چيه؟
من در مورد موبايل مشكلي نداشتم كه به گارانتي مراجعه كنم ولي در مورد مودم زولتريكس خيلي اذيت شدم . اگر در مينه گارانتي موبايل دوستان اطلاعاتي دارند بنويسند تا اين شركتها را بيشتر بشناسيم

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از DariushAgah :
اگر از شركتي كه موبايلتون رو گارانتي كرده خاطره خوب يا بدي داريد تعريف كنيد تا بدونيم به كدوم شركتها ميشود اعتماد كرد و به كدامشون نميشود
اصولا فرق بين گارانتي هاي شركتهاي مختلف چيه؟
من در مورد موبايل مشكلي نداشتم كه به گارانتي مراجعه كنم ولي در مورد مودم زولتريكس خيلي اذيت شدم . اگر در زمينه گارانتي موبايل دوستان اطلاعاتي دارند بنويسند تا اين شركتها را بيشتر بشناسيم
آقا میشه بفرمایید گارانتی یعنی چی!!!:blink:
اصلا تا حالا گارانتی در ایران معنی داشته که در مورد موبایل هم صدق کنه!؟
از اون حرفها بود ;)
از من ناراحت نشی / این یه واقعیت تلخه نوعی کلاهبرداری دیگه در ایران
نه مثل کشورهای دیگه که گارانتی مادام العمر دارن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از bachemazloom :
آقا میشه بفرمایید گارانتی یعنی چی!!!:blink:
اصلا تا حالا گارانتی در ایران معنی داشته که در مورد موبایل هم صدق کنه!؟
از اون حرفها بود ;)
از من ناراحت نشی / این یه واقعیت تلخه نوعی کلاهبرداری دیگه در ایران
نه مثل کشورهای دیگه که گارانتی مادام العمر دارن

خيلي چيزها رو ميخري هنوز نبردي خونه ميفهمي خرابه ! طرف هم پس نميگيريه وقتي يه موبايل ميخري 300 تومن حداقل گارانتيش درست باشه

leon24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گارانتی یعنی اینکه وقتی پاکت پی سی ات خراب می شه و می بریش شرکت فیتکو (ظاهرا نمایندگی آی میت ه)
طرف بر گرده بهت بگه : آقا شرمنده حداقل 50 روز طول میکشه تا بفرستیم دوبی و بر گرده اگه می توونی یکیو خودت پیدا کن برات ببره دوبی وگرنه بیار ما بفرستیم .....

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از leon24 :
گارانتی یعنی اینکه وقتی پاکت پی سی ات خراب می شه و می بریش شرکت فیتکو (ظاهرا نمایندگی آی میت ه)
طرف بر گرده بهت بگه : آقا شرمنده حداقل 50 روز طول میکشه تا بفرستیم دوبی و بر گرده اگه می توونی یکیو خودت پیدا کن برات ببره دوبی وگرنه بیار ما بفرستیم .....
بفرم این هم شاهد :(

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از ealy :
يادش بخير حدود 8 ماه پيش که براي خريد pda2 رفته بودم فروشگاه فيتکو (فروشگاه پل زير پل حافظ) فروشنده با اعتماد به نفس کامل و در کمال پر رويي ميگفت حتما با گارانتيه فيتکو بخرم چون اگه مشکلي براش پيش اومد همينجا براتون تعمير ميکنيم و اگه هم نشد مي فرستيم دوبي و تو مدتي هم که دوبي هست يه گوشي ديگه در اختيارتون مي زاريم!!!!!!! خوشبختانه همون موقع عقلم رسيد و الکي 60 هزار تومن اضافه براي خريد با گارانتيه فيتکو ندادم و از يه جاي ديگه (بدون گارانتي)گرفتم.
بازم نمونه بیارم؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
کدوم یک بهتر
الرمیس یا پارس همراه؟

بالا