• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گارانتی مایکروتل برای سامسونگ

tofanesard

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام خدمت عزیزانم در pt خصوصا اساتید فن مثل مجتبی و حسین و شروین و کینگ دنی و ...

میخواستم نظرتون رو درباره گارانتی شرکت مایکروتل بدونم که آیا خرید یه پاکت پی سی مثل امنیا با گارانتی مایکروتل ارزش 50-60 تومن اضافه پول دادن نسبت به بدون گارانتی رو داره؟
ممنون میشم جواب بدین!سپاسگذارم!:)
البته اگه تاپیک رو هم بدجایی زدم خواهش مندم بنده رو راهنمایی نموده و تاپیک رو به جای مربوطه منتقل کنید!:wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
استاد خودتی عزیز

چاکریم

به نظر من پول بی خود بابت گارانتی نده، حتی میتونی پولی که بابت گارانتی میخوای بدی رو بزاری و مثلا یه اچ دی بی گارانتی بگیری

البته بکم نظر شخصی هست

بنده بخوام گوشی بگیرم بدونه گارانتی میگیرم، تا الان هم همین بوده و 100 البته خوش شانس هم بودم و به مشگل نخوردم ولی ....

tofanesard

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
استاد خودتی عزیز

چاکریم

به نظر من پول بی خود بابت گارانتی نده، حتی میتونی پولی که بابت گارانتی میخوای بدی رو بزاری و مثلا یه اچ دی بی گارانتی بگیری

البته بکم نظر شخصی هست

بنده بخوام گوشی بگیرم بدونه گارانتی میگیرم، تا الان هم همین بوده و 100 البته خوش شانس هم بودم و به مشگل نخوردم ولی ....

ممنون برادر!:happy:
پس یعنی هیج خدماتی از طرف شرکت مایکروتل ارائه نمیشه که ارزش این پول رو داشته باشه;):hmm:

tofanesard

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان و سروران هیچکدوم دیگه نظری ندارن؟
عجیبه که اینجا اینقدر سوت و کوره!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تو ایران گارانتی برای پاکت پی سی معنایی نداره؛اگر خوب کار کنن میشه اسمش رو وارانتی گذاشت؛که البته این کار هم صورت نمی گیره؛به نظر من هیچ فرقی نمی کنه؛تجربه من این موضوع رو تایید می کنه؛

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام

والا من که ایران زندگی نمیکنم و زیاد از بازار ایران اطلاعی ندارم !

ولی تا اونجا که شنیدم پارس مایکروتل + یاس + پرشین تله کام + اتصالات گارانتیشون عالی هست ، و خدمات خوبی ارائه میدن !

پاکت پی سی های اچ تی سی که با گارانتی یاس یا پرشین تله کام هست معمولا بیمه هم داره ، این بیمه خدمات زیادی داره که مثلا اگه خدایی نکرده گوشی ال سی دیش افتاد شکس واست تعویض میکنن !

مایکروتل نمیدونم بیمه داره یا نه ولی تا اونجا که خوندم خدماتش خوبه و به نظر من ارزشش رو داره ولی یه نصیحت اگه خواستی با گارنتی بگیری از خود مایکروتل بگیر چون گاهی مغازه دارها برگه گارانتی غیر معتبر رو به اسم شرکت مایکروتل میدن و قیمت گارانتیش رو هم میگیرن در حالی که گوشی گارانتی نداره !

حالا اگه بیشتر میخواهی مطمئن بشی اینجا رو بخون :"

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=54734

tofanesard

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
تو ایران گارانتی برای پاکت پی سی معنایی نداره؛اگر خوب کار کنن میشه اسمش رو وارانتی گذاشت؛که البته این کار هم صورت نمی گیره؛به نظر من هیچ فرقی نمی کنه؛تجربه من این موضوع رو تایید می کنه؛

سلام

والا من که ایران زندگی نمیکنم و زیاد از بازار ایران اطلاعی ندارم !

ولی تا اونجا که شنیدم پارس مایکروتل + یاس + پرشین تله کام + اتصالات گارانتیشون عالی هست ، و خدمات خوبی ارائه میدن !

پاکت پی سی های اچ تی سی که با گارانتی یاس یا پرشین تله کام هست معمولا بیمه هم داره ، این بیمه خدمات زیادی داره که مثلا اگه خدایی نکرده گوشی ال سی دیش افتاد شکس واست تعویض میکنن !

مایکروتل نمیدونم بیمه داره یا نه ولی تا اونجا که خوندم خدماتش خوبه و به نظر من ارزشش رو داره ولی یه نصیحت اگه خواستی با گارنتی بگیری از خود مایکروتل بگیر چون گاهی مغازه دارها برگه گارانتی غیر معتبر رو به اسم شرکت مایکروتل میدن و قیمت گارانتیش رو هم میگیرن در حالی که گوشی گارانتی نداره !

حالا اگه بیشتر میخواهی مطمئن بشی اینجا رو بخون :"

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=54734

از محمد و مجتبی عزیز یه دنیا ممنونم ، خصوصا از محمد آقا که این تاپیک رو معرفی کردن !

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نظر من هم گارانتی پول اضافیه، و من هم بر این حرف بودم، اما از وقتی دوستم i900 خرید یک جورایی تو فکر رفتم! چون جایی که خرید (یکی از مغازه های علاءالدین) شارژر اصلا نذاشته بود! بعد که رفت گرفت یک شارژر F480 (فکر کنم!) بهش دادن! بعدش هم متوجه شد باتریش خرابه و به 2-3 ساعت نکشیده باتری خالی می کرد، رفت یک باتری دیگه خرید 10 تومن بازم خراب دراومد!
دوست من که الان پشیمون شده و می گفت ای کاش با گارانتی معتبر می گرفتم، من خودم برام مهم نیست ولی چه جوری میشه مطمئن شد که گوشی نو میدن به آدم بدون مشکل؟ شما چه معیارهایی رو مد نظر قرار میدین؟ آیا جای معتبری میشناسین؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به نظر من هم گارانتی پول اضافیه، و من هم بر این حرف بودم، اما از وقتی دوستم i900 خرید یک جورایی تو فکر رفتم! چون جایی که خرید (یکی از مغازه های علاءالدین) شارژر اصلا نذاشته بود! بعد که رفت گرفت یک شارژر F480 (فکر کنم!) بهش دادن! بعدش هم متوجه شد باتریش خرابه و به 2-3 ساعت نکشیده باتری خالی می کرد، رفت یک باتری دیگه خرید 10 تومن بازم خراب دراومد!
دوست من که الان پشیمون شده و می گفت ای کاش با گارانتی معتبر می گرفتم، من خودم برام مهم نیست ولی چه جوری میشه مطمئن شد که گوشی نو میدن به آدم بدون مشکل؟ شما چه معیارهایی رو مد نظر قرار میدین؟ آیا جای معتبری میشناسین؟

تائید میشه

راستش تنها راه اینه که اونجا گوشی رو زیر و رو کنی، باید واقعا اینکاره باشی

شانس هم دخیل هست:blush:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
حرف شما صحیحه اما ممکنه بعضیاشون اون قدر پررو باشن که به بهانه باز شدن لیبل و این حرفا گوشی رو قالب کنن!
با حرف شما پیرامون شانس موافقم، دوست بیچاره من که شانسی نداشت بنده خدا!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عرض شود که بنده هم بدون گارانتی میگیرم ولی در خصوص اومنیا (آی 900) استثنائا با گارانتی فکر کنم بهتر باشه به خصوص که سوختن مموری داخلیش زیاد پیش میاد.

البته الان اومنیا دارم گارانتی هم نداره ولی مشکلی هم خدارو شکر واسش پیش نیومده.

در مورد مایکروتل هم اطلاعی ندارم.

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوستان
من البته امنيا نگرفتم و diamond 2 گرفتم اونم بدون گارانتي ولي خوب بنظرم اصل مطلب در مورد
اكثر برند ها وگارانتي ها بنظرم فرق چنداني نداره
تازه بعد از دو روز متوجه شدم كه يكدونه پيكسل سوخته داره
صداي اسپيكرشم بطرز مشكوكي زيره:blink:(البته شايد منم زيادي حساس باشم)
اين در حالي بود كه فروشنده محترم هنگامي كه ميخواستم بخرم حدودا 6 هفتا جعبه كه
هنوز طلق هاي دورشون هم باز نشده بود روي ميز گذاشت ومن خودم يكيشو برداشتم
بعدش رفتم تو فكر كه اگه گارانتي داشت حداقل ميشد براي اون پيكسل سوخته رفت سروقتش:eek:
خلاصه اگه مثل من خيلي حساسيد با گارانتي بگيريد

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
مایکروتل بهترین شرکت در زمینه گارانتی است . مثلا شما میتونید هر وقت خواستی بری و گوشیت رو رایگان فلش کنی

بالا