• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گالری گوشی 3650 کجاست ؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
یه گوشی نوکیا 3650 هست که گالری توی منوهاش وجود نداره !!! این مشکلش چیه ؟ یکی از دوستانم گفت که Resetesh کن .... من هم ریست کردم . ولی باز هم همونه و توی منو اثری از گالری نیست ! و یه سوال دیگه هم اینه که وقتی از منوی images یه عکسی رو باز میکنم چه جوری میتونم اونو Wallpaper کنم ؟ هیچ گزینه ای پیدا نکردم برای اینکار !

لطفا کمکم کنید

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون تورو خدا کمک کنید !!! نیاز به کمکتون دارم ....شدیدا !!!

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
مگه میشه ! هیچ گزینه ای رو پیدا نکردی !

نه !! بردم پیش یکی از این موبایلی ها ! گفتش که همین image که توی منو هست این گالریشه !

ولی جالبه که عکسی هم که انتخاب میکنی که ببینیش نمیشه Wallpaper کنی !

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
ببين براي Wallpaper كه شما گزينه اي نداري و بايد از ستينگ بري والپيپرتو انتخاب كني و من هم ديدم كه 3650 گالري نداشته باشه ...
با ريست فكر نكنم درست بشه و اگه درست بشه بايد با فلش درست بشه ...
با اين حال ضرري نداره امتحان #7370#*;)

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
ببين براي Wallpaper كه شما گزينه اي نداري و بايد از ستينگ بري والپيپرتو انتخاب كني و من هم ديدم كه 3650 گالري نداشته باشه ...
با ريست فكر نكنم درست بشه و اگه درست بشه بايد با فلش درست بشه ...
با اين حال ضرري نداره امتحان #7370#*;)

ریست کردم ولی درست نشد ! خوب من از ستینگ رفتم ولی نمیشه Wallpaper کنی .

پس یعنی گالری نداره این گوشی و از همون image باید به فایل ها دسترسی پیدا کنم ؟ wallpaper رو چیکار کنم ؟ میشه توضیح بدید ؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Nikonian :
ریست کردم ولی درست نشد ! خوب من از ستینگ رفتم ولی نمیشه Wallpaper کنی .

پس یعنی گالری نداره این گوشی و از همون image باید به فایل ها دسترسی پیدا کنم ؟ wallpaper رو چیکار کنم ؟ میشه توضیح بدید ؟

كسي نگفت والپيپر نميشه ... بايد توي Settings / Phone Settings باشه ... من ندارم كه 3650 دقيقا بهت بگم ... ولي همون جاهارو بگردي پيدا مي كني ...
براي گالري هم به نظر من يه فايل منيجر نصب كن و خيال خودت رو راحت كن ...
فكر كنم كه فايل منيجر هم خود گوشيت نداشته باشه ... بهتره كه يكي برات با بلوتوث بفرسته تا نصبش كني ، چون اگه توي مموريت با كامپيوتر بريزي نمي توني بهش دسترسي پيدا كني ... ;)

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
آقایون ممنونم ... ولی تورو جون صدام !!! با هم دعوا نکنید ..... ما که به نتیجه نرسیدیم ! لا اقل دعواتون رو شاهد نباشیم !

ولی خیلی جالبه ها ....فروم با این عظمت !!! کسی نیست که با این گوشی معروف از سازنده ای مشهور !!! آشنا باشه و.... !!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اینا دعوا نمی کنن که، احوال پرسی شون این شکلیه!
عکس پس زمینه هم اون طوری عوض نمی شه، باید حتمن از طریق Tools › Settings › Phone › Standby mode › Background image این کار رو بکنی.

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
اینا دعوا نمی کنن که، احوال پرسی شون این شکلیه!
عکس پس زمینه هم اون طوری عوض نمی شه، باید حتمن از طریق Tools › Settings › Phone › Standby mode › Background image این کار رو بکنی.

ممنونم مدیر عزیز . مدیر باشی و مدبر !

بالا