• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گذاشتن رمز روی گوشی

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
میخوام واسه گوشیم رمز بزارم که هر بار بعد از قفل شدن واسه استفاده دوباره رمز بخواد . ولی بلد نیستم . لطفا دقیق راهنمایی کنید . سی 901 دارم .
با تشکر

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
میخوام واسه گوشیم رمز بزارم که هر بار بعد از قفل شدن واسه استفاده دوباره رمز بخواد . ولی بلد نیستم . لطفا دقیق راهنمایی کنید . سی 901 دارم .
با تشکر

فکر نمی کنم به جز رمزی که برای روشن شدن گوشی میشه گذاشت ٫ بشه برای گوشیتون رمز گذاشت.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
ممنون ولی من گوشی هایی رو دیدم که بعد از هر بار قفل شدن صفحه کلید . نیاز به رمز دارن برای ادامه کار .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون ولی من گوشی هایی رو دیدم که بعد از هر بار قفل شدن صفحه کلید . نیاز به رمز دارن برای ادامه کار .

اونا پچ میزنن روش، باید بگردی ببینی پچ رمز برای گوشیت هست یا نه اگه هست بعد میتونی با se tool فلش کنی Patch بریزی و ...

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
تا جایی که می دونم برای گوشی های جاوای سونی اریکسون نمیشه به اون شکلی که می خواین رمز گذاشت...
چند جا هم دیدم که مردم این مشکل رو دارن... راه چاره ای ارایه نشده...

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
گوشی های سونی اریکسون رو نمیشه صفحه کلیدش رو رمز بذاری و فقط میشه وقتی روشن میشه قفل بذاری
اما گوشیهای نوکیا قابلیت قفل شدن صفحه کلید با رمز را دارند.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
در گوشیهای جاوای سونی اریکسون به طور معمول فقط میشه برای روشن شدن گوشی رمز گذاشت (پین میپرسه) ولی اگه Patch بریزی همه کار میشه باهاش کرد 5 سال پیش w700 داشتم رو همه جاش رمز گذاشتم (منو، اس ام اس، تماس ها) و تسک منیجر زدم روش (مولتی تسک شد) و کلی کار دیگه اگه میخوای باید تو گوگل سرچ کنی دنبال Patch هاش اول.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
در گوشیهای جاوای سونی اریکسون به طور معمول فقط میشه برای روشن شدن گوشی رمز گذاشت (پین میپرسه) ولی اگه Patch بریزی همه کار میشه باهاش کرد 5 سال پیش w700 داشتم رو همه جاش رمز گذاشتم (منو، اس ام اس، تماس ها) و تسک منیجر زدم روش (مولتی تسک شد) و کلی کار دیگه اگه میخوای باید تو گوگل سرچ کنی دنبال Patch هاش اول.

اولین باره می شنوم... اگه دم دست بود بذار همه استفاده کنن اینی که می گی رو...

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
آقای mohsen25 اگر ممکنه فایلهای مربوطه رو همراه با توضیح همینجا بزارید . من زیاد وارد نیستم . با تشکر

بالا