• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گذاشتن ویدیو آموزشی در سایت وردپرسی از نظر سئو

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان من می خواستم درباره ی کالاهای گوناگون در وبسایت خودم یک سری فیلم های آموزش ی و... بزارم. می خواستم بدونم بهترین شیوه چیه از نظر سئو؟ باید یک برگه جداگانه در وردپرس بسازم به نام فیلم های آموزشی و فیلم ها رو توی اون بزارم؟
آیا شیوه ی خاصی داره فلیم گذاشتن؟
یعنی من فیلم رو از ویرایشگر متن وردپرس بزارم و یک متن هم بزارم و موتورهای جستجو خودشون پیداش می کنند؟

فیلم باید چه استانداردی داشته باشه؟ بهتره چند دقیقه و با چه پسوندی باشه؟
باسپاس

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
استفاده از ویدیوها در محتوای وب، وبلاگ ها و پست های رسانه های اجتماعی قطعا آنها را جالب تر می کند و حتی باعث می شوند بیشتر قابل اشتراک گذاری شوند، اما آیا آنها واقعا روی سئو شما تاثیر می گذارند؟ در یک کلمه: کاملا.

سطح تاثیر فیلم ها بر سئو سایت شما بستگی به این دارد که بر روی چه کسی می خواهید تاثیر بگذارید، چه مطالعاتی به عنوان معیار تصمیم گیری انجام داده اید و این کار چه زمانی انجام خواهد شد.

بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط Hubspot در سال ۲۰۱۶، ۴۵ درصد از پاسخ دهندگان به نظرسنجی، حداقل یک ساعت در هفته از وقت خود را صرف تماشای محتوای ویدئویی در فیس بوک و یوتیوب می کنند. Snapchat از فیس بوک در این قلمرو پیشی می گیرد و کاربران در حال مشاهده حدود ۱۰ میلیارد ویدیو در روز هستند. تماشاگران فقط محدود به ویدئو نیستند و برخی زمان خود را به خواندن متن ها و دیدن عکس ها اختصاص می دهند. اما اغلب آنها زمان بیشتری را صرف دریافت و تماشای پیام های ویدئویی می کنند.

از آنجا که مصرف کنندگان توجه بسیار زیادی به فیلم ها دارند، استفاده از آنها می تواند اهمیت محتوای صفحه شما را افزایش دهد و مارک تجاری شما را موثر تر جلوه دهد. دلایل کافی وجود دارد که یوتیوب دومین موتور جستجوی بزرگ دنیا باشد. شما نمی توانید واقعیت را نادیده بگیرید – تاثیر ویدیو بر روی سئو بسیار عظیم است!

چگونه فیلم ها می تواند به شما در درک استراتژی جستجوگرها کمک کند
بیایید نگاهی به برخی از روش های استفاده از فیلم ها برای افزایش سئو شما بیاندازیم.

۱ – صفحات رتبه بندی موتور جستجو (SERP)
گوگل و دیگر موتورهای جستجو بیشتر در جستجوی محتوای با کیفیت، از کلمات کلیدی خاص برای رتبه بندی استفاده می کنند. اما فکر نکنید که فقط کپی کردن هر ویدئو روی صفحه شما ضرورتا به این موضوع کمک خواهد کرد. همانند هر محتوای دیگری، ویدیو باید اطلاعاتی مرتبط و جالب داشته باشد. برخی از بهترین شیوه های توصیه شده برای SERP ویدئو در پایین آورده شده است:
آن ها را تا حد امکان کوتاه ضبط کنید: میزان تاثیرگذاری و تمایل بیننده پس از ۳ دقیقه کاهش پیدا می کند، بنابراین طول ویدیو خود را بر اساس آن تنظیم کنید.
قطعه هایی غنی از ویدیو ایجاد کنید. این نوع فیلمبرداری در کنار توضیحات محتوا در صفحه باعث می شود میزان تاثیرگذاری ویدئوی شما در میان رقبای دیگر به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد.
متن مکالمات موجود در ویدیو را زیرنویس کنید. شما نمیتوانید تمام اعتماد خود را به گوگل برای تجزیه و تحلیل محتوای ویدیوی خود معطوف کنید. انتقال محتوای ویدئوی شما از این طریق برای بیننده آسان تر و قابل فهم تر است.

۲- به نرخ کلیک و بازدید صفحات دقت کنید
نرخ کلیک (CTR) نسبت کاربرانی است به تعداد کل کاربران یک صفحه که بر روی لینک خاصی کلیک کرده یا ایمیل یا تبلیغاتی را مشاهده می کنند. فیلم ها باعث افزایش و بهبود CTR صفحات شما می شوند. زیرا آنها جلب توجه می کنند و بیشتر از یک دسته متون و عکس تاثیرگذار خواهند بود. مزایای اضافی را می توانید با استفاده از یک ویدیو قرار داده شده در وب سایت یا صفحه خود بدست آورید.

۳- نرخ خروجی و زمان تعامل
نرخ خروجی با عدم سازگاری نتایج جستجو با کلمات کلیدی جستجو شده توسط شما اندازه گیری می شود، در حالی که زمان تعامل ، سطح تعامل با محتوای مناسب را اندازه گیری می کند. زمان تعامل طولانی (حداقل ۱-۲ دقیقه) نشانه ای از نتایج جستجوی مناسب است. هنگامی که نرخ خروجی شما کاهش می یابد و زمان اتمام جستجو شما افزایش می یابد، گوگل سایت شما را برای جستجوهایی که حاوی کلمات کلیدی شما هستند، انتخاب می کند.
هنگامی که Wistia در سال ۲۰۱۶ در بین ۱۰۰ صفحه برتر جستجو شده قرار گرفت ، روند جالبی بین سایت ها مرسوم شد. “مردم ۲٫۶ برابر وقت بیشتری صرف صفحات با ویدئو در مقایسه با صفحات بدون ویدئو می کنند”. “زمان صرف شده در سایت ” یک معیار کیفیت و ارتباط است.

۴- ایجاد پیوندها و به اشتراک گذاری
با استفاده از فیلم ها در مقابل متن تقریبا سه برابر تعداد پیوندها افزایش می یابد. چرا؟ از آنجا که مردم دیدن ویدیوها را به خواندن متن ها ترجیح می دهند، قطعا تمایل بیشتری به اشتراک گذاری آنها نیز در مقایسه با متن ها خواهند داشت.

استراتژی سئو شما باید قطعا شامل ویدئو باشد
شما نمی توانید قدرت ویدئو را در استراتژی آنلاین خود نادیده بگیرید. آمار ثابت کرده اند که ویدئوها باعث افزایش مشارکت کاربران می شود که منجر به ایجاد ترافیک بیشتر، لینک های بیشتر، ذخیره سازی بیشتر و رتبه بندی بالاتر در نتایج جستجوی گوگل می شود.

تماس با سئو نوین برای افزایش و بهبود حضور آنلاین شما
یک استراتژی بهینه سازی سایت باید شامل ویدیو باشد که بیشترین تاثیر را داشته باشد سئو نوین برای رشد می تواند به شما در ایجاد استراتژی مناسب کمک کند. ما می توانیم به شما در ایجاد یک حضور آنلاین کمک کنیم که علاقه مشتری را به خود جلب کند، این موضوع به شدت توسط موتورهای جستجو در رتبه بندی مورد توجه قرار می گیرد و شما را به صورت آنلاین پیدا می کند. سئو نوین برای رشد می تواند به شما کمک کند سئو خود را با یک برنامه ای که برای کسب و کار شما کار می کند، بهبود دهید.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
ممنون اما این پرسش ها رو هم اگر ممکنه پاسخ بدین
دوستان من می خواستم درباره ی کالاهای گوناگون در وبسایت خودم یک سری فیلم های آموزش ی و... بزارم. می خواستم بدونم بهترین شیوه چیه از نظر سئو؟ باید یک برگه جداگانه در وردپرس بسازم به نام فیلم های آموزشی و فیلم ها رو توی اون بزارم؟
آیا شیوه ی خاصی داره فلیم گذاشتن؟
یعنی من فیلم رو از ویرایشگر متن وردپرس بزارم و یک متن هم بزارم و موتورهای جستجو خودشون پیداش می کنند؟

فیلم باید چه استانداردی داشته باشه؟ بهتره چند دقیقه و با چه پسوندی باشه؟
باسپاس

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان من یک وبسایت دارم که توش مقاله های آموزشی می گذاشتم. الان تصمیم دارم که به همون سایت یک فروشگاه ( با ووکامرس ) و یک بخش آموزش‌های ویدویی بیافزایم

چند پرسش داشتم برای کار اصولی کردن از نظر سئو و ...

1- الان باید ووکامرس رو چجوری نصب کنم؟ یعنی یک ساب دامین درست کنم و وردپرس جداگانه روش نصب کنم؟ ( چون اصل وبسایت حالت وبلاگی داره و مطلب توش هست )

2- آموزش های ویدویی رو چند دقیقه ای تهیه کنم و با چه پسوندی باشه ویدیوها؟

3- ویدیوها رو به سادگی از طریق ویرایشگر وردپرس توی پست ها بزارم و آپلود کنم؟ آیا برای کار اصولی نیاز هست شیوه ی دیگری به کار ببرم یا اینکه سئو کردن ویدیو چه چیزهایی نیاز داره؟

ممنون می شم اگر مواردی رو مد نظر دارید در همین آغاز کار به من بگین

با سپاس

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
1- الان باید ووکامرس رو چجوری نصب کنم؟ یعنی یک ساب دامین درست کنم و وردپرس جداگانه روش نصب کنم؟ ( چون اصل وبسایت حالت وبلاگی داره و مطلب توش هست )

:) یک ساب دامین درست و جداگانه وردپرس نصب کنید بعد اجرای ووکامرسی

2- آموزش های ویدویی رو چند دقیقه ای تهیه کنم و با چه پسوندی باشه ویدیوها؟

:general408: هرچی کمتر بهتر و پسوند MP4

3- ویدیوها رو به سادگی از طریق ویرایشگر وردپرس توی پست ها بزارم و آپلود کنم؟ آیا برای کار اصولی نیاز هست شیوه ی دیگری به کار ببرم یا اینکه سئو کردن ویدیو چه چیزهایی نیاز داره؟

1. Wp Playlist Video Gallery
  2. Video Gallery
  3. WordPress Video Player
  4. Switch Video Quality

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
:) یک ساب دامین درست و جداگانه وردپرس نصب کنید بعد اجرای ووکامرسی

:general408: هرچی کمتر بهتر و پسوند MP4

1. Wp Playlist Video Gallery
  2. Video Gallery
  3. WordPress Video Player
  4. Switch Video Quality

با سپاس فراوان

امکانش هست که یک پوسته فروشگاهی ووکامرس رایگان و حتی خیلی ساده به بنده معرفی کنید که از نظر سئو مشکلی نداشته باشه و تایید بشه؟

من حداکثر فعلا حدود 10 کالا دارم که می خواستم بزارم توی سایت

با سپاس

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
با سپاس فراوان

امکانش هست که یک پوسته فروشگاهی ووکامرس رایگان و حتی خیلی ساده به بنده معرفی کنید که از نظر سئو مشکلی نداشته باشه و تایید بشه؟

من حداکثر فعلا حدود 10 کالا دارم که می خواستم بزارم توی سایت

با سپاس

:) سلام و خسته نباشید ؛ والا پوسته زیاد هست و همه یه جورایی استاندارد اولیه دارن ولی این که سئو شده باشه نمیدونم والا ما بیشتر خودمون کار سئو بر روی پوسته ها انجام میدیم

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با سپاس من طبق راهنمایی پیش رفتم

ووکامرس رو نصب کردم- فعلا موتورهای جستجو رو بلاک کردم که پس از آشنایی کامل بتونم کارو شروع کنم

حالا می خواستم توی ووکامرس محصول وارد کنم. الان توی اون قالب پیش فرض فروشگاهی که نصب شده ( Storefront ) یک سری محصول به صورت پیش فرض وجود داره
اگر بخوام کالای جدید خودم رو وارد کنم بهتر هست همون کالاهای پیش فرض پوسته ی Storefront رو ویرایش کنم یااینکه همگی اونها رو پاک کنم و خودم جداگانه یک کالا و محصول وارد کنم؟

ار نظر سئو کدوم بهتر هست؟ ( چون طبیعیه که اون کالاهای پیش فرض رو باید در آینده پاک کنم و پاک کردنشون ارور 404 به وجود میاره )

با سپاس

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
اگر بخوام کالای جدید خودم رو وارد کنم بهتر هست همون کالاهای پیش فرض پوسته ی Storefront رو ویرایش کنم یااینکه همگی اونها رو پاک کنم و خودم جداگانه یک کالا و محصول وارد کنم؟

:) بله

ار نظر سئو کدوم بهتر هست؟ ( چون طبیعیه که اون کالاهای پیش فرض رو باید در آینده پاک کنم و پاک کردنشون ارور 404 به وجود میاره )

:general408: زیاد مهم نیست 404 بودنش چون در حال حاضر خیلی خوب میشه این مشکل حل کرد .

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
:) بله

:general408: زیاد مهم نیست 404 بودنش چون در حال حاضر خیلی خوب میشه این مشکل حل کرد .

یک پرسش دیگه رو مطرح می کنم خدمتتون
من پیگیری کردم و گویا برخی می گن که یک ساب دامین اعتباری از طرف دامین نمی گیره و گوگل مانند یک دامنه ی جدید بهش نگاه می کنه
یعنی اعتباری از domail.com به shop.domain.com داده نمی شه

اما اگر فروشگاه رو در چنین آدرسی بسازیم اعتبار وبسایت به این بخش افزوده می شه. مصلا به این صورت:
domail.com/shop

حالا می خواستم بدونم چطور می شه به صورت دوم فروشگاه رو راه اندازی کنیم و ووکامرس رو روی اون نصب کنیم؟ یعنی ووکامرس جداگانه فقط روی بخش shop اعمال بشه و وبسایت و دامنه ی اصلی به صورت وبلاگی باقی بمونه و بشه توشون پست گذاشت

با سپاس

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
تاثیر ساب دامین بر سئو
آیا گوگل ساب دامین را می پسندد؟
گوگل علاقه زیادی به استفاده از ساب دامین (Subdomain) داشته و آنها را روش مناسبی برای شکل دهی ساختار سایت میداند.

دلیل حساسیت زیاد این روزها در مورد استفاده از ساب دامین به درستی مشخص نیست و اینکه چرا افرادی زیر دامنه ها را خارج از رده و مرده میدانند.

ممکن است شما مطالب زیادی را در سایتهای مطرح و شناخته شده در زمینه سئو بیابید که شما را از استفاده از ساب دامین منع میکنند و بکار بردن فولدر را پیشنهاد میدهند. ولی این یک قاعده کلی و مشخص نیست، زیرا استفاده از ساب دامین مزایای خود را به همراه خواهد داشت.

آیا نام دامنه بر سئو تاثیرگذار است؟
تا چه حد نام دامنه یا ساب دامین بر سئو سایت شما تاثیرگذار است؟ نکته اصلی آن است که گوگل نام دامنه یا همان آدرس سایت را در رتبه بندی نتایج خود تاثیر میدهد و اگر بتوانید دامنه ای کوتاه و شامل کلمه کلیدی خود پیدا کنید، حتما مناسب خواهد بود. ولی در عمل شما بیش از یک کلمه کلیدی را در آن نمیتوانید بگنجانید و عدم حضور آن کلمه در ساب دامین یا دامنه اصلی شما به معنی شکست حتمی شما در سئو نخواهد بود.

پس سعی کنید که نام دامنه را برای کاربری بهتر و براساس شناسایی راحت از طرف مشتریان انتخاب کنید و انتخاب نام ساب دامین را براساس استراتژی بازاریابی و برندینگ شرکت انجام دهید تا رعایت اصول سئو.

مزایای استفاده از ساب دامین
شما ممکن است برای گسترش فعالیت شرکت خود از فولدرها بهره بگیرید و محیط سایت را گسترش دهید، ولی در اینجا قصد داریم مزایای استفاده از زیر دامنه را به شما معرفی کنیم:

%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86.jpg
مقایسه ساب دامین و فولدر
  • ساب دامین رایگان است و نیاز به پرداخت هیچ وجه اضافه ای نیست.
  • به شما اجازه میدهد کلمه کلیدی مورد نظرتان را در آدرس سایت قرار دهید.
  • ساب دامین را میتوانید بر روی یک هاست کاملا مجزا پیاده سازی کنید.
  • زیر دامنه شما میتواند آدرس آی پی مخصوص به خود را داشته باشد.
  • ساب دامین میتواند طراحی و سیستم مدیریت مجزا و مخصوص به خود را داشته باشد.
میتوانیم مزایای زیادی نیز برای استفاده از فولدرها نام برده و بطور کل استفاده از ساب دامین را زیر سوال ببریم، ولی در نظر داشته باشید که این انتخاب بر عهده شما بوده و باید تصمیم تان را متناسب با زمینه فعالیت و شرایط موجود در سایت بگیرید.

بالا