shingo1992
Registered User
- نوشتهها
- 357
- لایکها
- 139
درود گرافیک زیر برای فروش موجود هسن .توی تمامی رویوهای خارجی جزو 3 کارت برتر 1080 هست
شرکتش هم EVGA که قدیمیترین بزرگترین شریک NVIDIA هست که فقط کارتهای این شرکت رو تولید و فروش میکنه و اصالتا شرکت امریکایی هست
حداکثر دما 75 درجه هست تویکیس
به هیچ عنوان ماین و ... نشده و فقط برای دوتا و وارزون و بتلفیلد یوز شده .خمیر دست نخورده و باز نشده
دلیل فروش هم چند ماهیه نداشتن وقت برای بازی هست و قصد دارم یه گرافیک پایینتر تعویض اگه مقدور بود بکنم .توی چند ماه اخیر فقط برای فیلم و یوتیوب یوز شده که حتی فن ها سایلنت بدون حرکت بودند این چند وقت....
برای کاربران با سابقه و دوستان قدیمی امکان ارسال اول و تست یکی دو روزه مقدور هست
7199 هزار تومان مقطوع مفت مفت فقط به دلیل نیاز مالی !!!
سوالی بود در خدمت هستم
شرکتش هم EVGA که قدیمیترین بزرگترین شریک NVIDIA هست که فقط کارتهای این شرکت رو تولید و فروش میکنه و اصالتا شرکت امریکایی هست
EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0, 8GB GDDR5X, RGB LED, 10CM FAN, 10 Power Phases, Double BIOS, DX12 OSD Support (PXOC) Graphics Card 08G-P4-6286-KR
حداکثر دما 75 درجه هست تویکیس
به هیچ عنوان ماین و ... نشده و فقط برای دوتا و وارزون و بتلفیلد یوز شده .خمیر دست نخورده و باز نشده
دلیل فروش هم چند ماهیه نداشتن وقت برای بازی هست و قصد دارم یه گرافیک پایینتر تعویض اگه مقدور بود بکنم .توی چند ماه اخیر فقط برای فیلم و یوتیوب یوز شده که حتی فن ها سایلنت بدون حرکت بودند این چند وقت....
برای کاربران با سابقه و دوستان قدیمی امکان ارسال اول و تست یکی دو روزه مقدور هست
7199 هزار تومان مقطوع مفت مفت فقط به دلیل نیاز مالی !!!
سوالی بود در خدمت هستم
فایل های ضمیمه
Last edited: