• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرافیک RX460 مین H81 رم 8 گیگ DDR3 پردازنده i3 4130

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
سلام
این قطعات برای فروش موجوده
1-گرافیک giga RX 460 OC edition 4g
ماین نشده و گارانتی تا 2020

5-مودم 3372 ایرانسل با روتر مخصوصش

IMG_۲۰۱۸۰۹۲۶_۰۰۳۰۰۰.jpg

IMG_۲۰۱۸۰۹۲۶_۰۰۳۰۱۰.jpg
IMG_۲۰۱۸۰۹۲۶_۰۰۳۸۲۳.jpg

قیمت ها
پردازنده فروخته شد

گرافیک فروخته شد
رم ها فروخته شد
مودم و روترش 250/000

کارشناسی قیمت ازاد
اول واریز سپس ارسال کالا
هزینه ارسال با خریدار
ترجیحا فروش کلی

Last edited:

Software98

Registered User
لایک‌ها
219
اگر اولویت با قطعات بیشتره پردازنده رم مین برای بنده

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541

Software98

Registered User
لایک‌ها
219
میشه بدونم چرا به من فروخته نشد
متاسفانه کاربر با سابقه هم دیگه خلاف قوانین کار میکنه
واقعا جای تاسف داره

مهندس یه امر عادی هست

جدیدا مد شده باید بری پیغام خصوصی

الان فک کنم کسی که زودتر پست میده تو تاپیک برا خرید ملاک نیست
بلکه کسی که زودتر توی خصوصی میره هماهنگ میکنه ملاکه

لذا من بعد باید تاپیک بزنیم دوستان فلان قطعات موجوده. جهت خرید هر کی زودتر اومد پ خ بهش میدیم

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان همون طور که تو پست اول گفتم اولویتم فروش کلی هست چون نمیتونم برای تک تک قطعات برم پست و هزینه بسته بندی و پست جدا بدم. Omidboy شما فقط پردازنده رو میخواستی(که مثل اینکه روز بعدش پستت رو ادیت کردی رم هارو هم اضافه کردی) ولی اون دوستمون علاوه بر پردازنده رم ها و گرافیک رو هم میخواست که البته برای گرافیک به توافق نرسیدیم در ضمن همون شب که تایپک زدم پیام داد که قطعات رو میخواد.
Software98 شما هم مین رو میخواستی که از فروشش منصرف شده بودم و زمانی که این جا برای پردازنده و رم ها پیام گذاشتی اون دوستمون برای واریز شماره کارت رو هم ازم گرفته بود.

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
دوستان همون طور که تو پست اول گفتم اولویتم فروش کلی هست چون نمیتونم برای تک تک قطعات برم پست و هزینه بسته بندی و پست جدا بدم. Omidboy شما فقط پردازنده رو میخواستی(که مثل اینکه روز بعدش پستت رو ادیت کردی رم هارو هم اضافه کردی) ولی اون دوستمون علاوه بر پردازنده رم ها و گرافیک رو هم میخواست که البته برای گرافیک به توافق نرسیدیم در ضمن همون شب که تایپک زدم پیام داد که قطعات رو میخواد.
Software98 شما هم مین رو میخواستی که از فروشش منصرف شده بودم و زمانی که این جا برای پردازنده و رم ها پیام گذاشتی اون دوستمون برای واریز شماره کارت رو هم ازم گرفته بود.

تاریخ تاپیک شما: arvin40, ‏چهارشنبه ساعت 1:01 صبح
تاریخ پیام من : Omid_Boy, ‏چهارشنبه ساعت 1:26 صبح
و ادیت Last edited: ‏چهارشنبه ساعت 1:38 صبح
خیلی واضح هست همه چی !
ادیت شده 12 دفیفه بعد ... که اون زمان هم بعید میدونم کسی تاپیک رو دیده باشه !

Software98

Registered User
لایک‌ها
219

حالا کلی فروختین یا نه ؟ خوبه میگین میگین رم و پردازنده رو فروختین فقط . خوب پس خودتون حرف خودتون رو هم نقض میکنید

من توی خصوص هم گفتم گرافیک و مین رو هم میخوام .

شما که از فروش مین منصرف میشی اصا چرا میزاری برا فروش ؟ مگه ما مسخره شما هستیم .

خوبه منم چیزی بزارم فروش بعد بیای برا معامله بگم منصرف شدم:)

بالا