• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرامر رو مشکل دارم !

Atlanta

Registered User
لایک‌ها
168
سلام دوستان مجازی PT ! :general105:

چیکار کنم که بتونم گرامر رو بهتر درک کنم ؟ اصلا" نمیتونم گرامر رو تو مغزم بگونجونم. :(

افعال گذشته و آینده رو مشکلی ندارم ، ولی نمیدونم دقیقا" باید توی مکالمه یا انشاء توی کجای جمله قرار بدم.

از نظر ترجمه همینجوری هم مشکلی ندارم ، یه متنی رو بخونم 70 % رو خوب حالیم میشه :general711: ، ولی گیر گرامر هستم ، یعنی میدونم که مشکل اصلیم گرامر هستش:general208: و توی لغت اکثر مواقع کم نمیارم....ولی این گرامر رو چجوری میشه یاد گرفت واقعا" اصولی ؟؟

یکی از رفیقا کتاب گرامر این یوز رو پیشنهاد داد و برام آوردش .....

نیازمند یاری سبز موثرتان در زمینه گرامر هستم:general707: ;)

freelearning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان مجازی PT ! :general105:

چیکار کنم که بتونم گرامر رو بهتر درک کنم ؟ اصلا" نمیتونم گرامر رو تو مغزم بگونجونم. :(

افعال گذشته و آینده رو مشکلی ندارم ، ولی نمیدونم دقیقا" باید توی مکالمه یا انشاء توی کجای جمله قرار بدم.

از نظر ترجمه همینجوری هم مشکلی ندارم ، یه متنی رو بخونم 70 % رو خوب حالیم میشه :general711: ، ولی گیر گرامر هستم ، یعنی میدونم که مشکل اصلیم گرامر هستش:general208: و توی لغت اکثر مواقع کم نمیارم....ولی این گرامر رو چجوری میشه یاد گرفت واقعا" اصولی ؟؟

یکی از رفیقا کتاب گرامر این یوز رو پیشنهاد داد و برام آوردش .....

نیازمند یاری سبز موثرتان در زمینه گرامر هستم:general707: ;)

سلام دوست خوبم به وبلاگ زیر سر بزن گرامر را به زبان ساده از پایه و به فارسی توضیح داده شده
www.learn-free-english.blogfa.com

aliataei

Registered User
لایک‌ها
13
اینجا توی سرویس پرسش و پاسخ هم می تونید سوالاتتون رو مطرح کنید و پاسخ بگیرید

ask.ataeionline.com

ask.ataeionline.com

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
همون متن هایی که میگی میخونی و 70 درصد متوجه میشی بیشتر بخون تا چشمت عادت کنه ببین چجوری توی جمله افعال رو استفاده کرده

بالا