• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن اطلاعات جامع درباره سایت ها و امتیاز دهی به اونها

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
با سلام

ورژن بتا یک سیستم ارزش گذاری راه اندازی شده که برای تکمیل نیاز به مقداری همفکری با دوستان متخصص هست .

اولا سیستم حال حاضر که در امضا مشاهده می کنید به سیستم جدید تبدیل شده :

Mywebvalue.com | Get Site Information On Open Directory

نمونه : http://google.com profile | Mywebvalue.com

اولا برای ارزشگذاری مجبور شدم الگوریتم ریاضی تخمینی رو بکار ببرم که نتیجش این شده . در صورتی که دوستان درباره این الگوریتم پیشنهاداتی دارند لطفا دریغ نکنند .

سوال دوم حالت باز بودن یا محدود بودن دایرکتوری هست . لطفا پیشنهادتاتون رو در این زمینه هم لطف کنید .

سوال سوم . با توجه به تمام المان ها می خوام سیستم جدید رنک دهی رو پایه گذاری کنم . رنج این رنک دهی بنظرتون از 10 باشه بهتره یا از 100 . لزفا نظر دیگری رو هم دارید بیان کنید .

خب هنوز پروژه در حالت بتا هست با تکمیل شدن ( در چند روز آینده ) کل دایرکتوری قابل جستجو بر اساس تمام المان ها ( رنک ، ارزش ، رنک گوگل ، رنک الکسا و ... ) هست . نظرتون رو درباره این موارد نیز بیان کنید .

کلا اگر پیشنهاد و انتقادی دارید ممنون می شم به اشتراک بگذارید .

در ضمن با تکمیل پروژه دامنه کلا به ورژن جدید منتقل می شه ..

تشکر ...

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
:)

بطور خلاصه یک سیستم ارزشگذاری روی سایت با توجه به المان های سایت ( از جمله رنک گوگل و الکسا و ... ) هست .

مثلا وبسایت webhostingtalk.ir با توجه به المان های جهانی 19 هزار دلار ارزشگذاری کرده : http://webhostingtalk.ir profile | Mywebvalue.com

این ارزش رو با یک الگوریتم ریاضی ساده تخمین زدم . مثلا رنک گوگل + رنک الکسا ضرب در یک عدد ( البته یکم پیچیده تر )

حالا می خوام بر اساس این ارشگذاری یک رنک به سایت WHT اختصاص بدم . مثلا اگر رنک گوگل رو 100 در نظر بگیریم رنک سایت WHT.ir می شه حدود 30 این رو می شه حدسی گفت ( یک الگوریتم ریاضی مفید رو هنوز پیدا نکردم ) .

خب این توضیح مختصی عملکرد سایت هستش .

حالا به این سیستم حالت دایرکتوری دادم تا قابل جستجو بشه ( شبیه سایت اکسپلورر یاهو ) می تونید اینجا رو ببینید : Site Explorer | Mywebvalue.com

خب به نظرم توضیح کامل بود .

حالا اگر درباره تکمیل این پروژه نظر و پیشنهادی هست یا عملکرد کلی سیستم خوشحال می شم بدونم ...

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سایت خوبی راه اندازی کزدید امیدوارم موفق بشید !‌

تو محاسبه هزینه ها فکر کنم یه مقدار باید بیشتر کار کنید !‌
Site Value Calculator | Evaluation Results
Web Worth | Website Value Calculator | [url]www.google.com Website Value[/url]
www.google.com
Information about [url]http://google.com | Mywebvalue.com[/url]

تشکر .

خب الگوریتم دستی نوشته شده . ولی با این وجود برای سایت های بزرگ تخمین قیمت سخته . نه اینکه قیمت گوگل رو نشه حدس زد ولی خب این از چهارچوب سایت برونه و تخمین قیمت یک شرکت بزرگ با تمام زیر مجموعه هاش هست .
من سعی کردم قیمت رو منطقی در نظر بگیرم . البته هنوز فکر می کنم دارم زیاد محاسبه می کنم . باید ارزش سایت های فروخته شده بیشتر بررسی بشه .
تشکر ...

بالا