• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن امکان برگشت به صفحات

the wizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری میشه امکان back کردن رو از صفحات بگیریم یعنی حتی نشه از طریق دکمه back مرورگر به صفحه قبلی برگشت. یا اصلا امکان این وجود داره که بگیم واسه بعضی صفحات بعضی از کنترلهای مرورگر invisible باشن؟

the wizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به من گفتن که می تونم به کمک API ها دکمه Back مرورگرو disable کنم . کسی می دونه APIچیه؟

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این لینکو ببین
http://forum.persiantools.com/t123418.html

فکر کنم بهتر باشه قبل از اینکه یه ناپیک جدید باز کنی تاپیک های قبلی رو جستجو کنی. این جوری وقتت گرفته نمی شه و هم اینکه سر در گم نمی شی
موفق باشی

the wizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خیلی عزیز من خودم اون لینکو دیدم ولی من این جوری نمی خواستم . من می خوام که اصلا مرورگرم هیچ دکمه ای نداشته باشه. یا اگر داره اصلا منو به هیچ صفحه ای منتقل نکنه . اما اون کد فقط امکان نمایش صفحات قبلی رو میگیره.

Alghoochi

Registered User
لایک‌ها
1
یه صفحه مثل پنجره های popup به دردت نمی خوره. هم منو نداره هم دکمه برگشت

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بازم اونطوری کلید بک اسپیس رو که طرف فشار بده میری صفحه قبل ! کلا شما خیلی به مرورگر دسترسی نداری از طریق وب ! در ضمن این چیزی رو که میخوای بهتره توی javascript دنبالش بگردی ! توی برنامه نویسی سمت سرور شما تمرکزت روی قیل از ارائه صفحه به مرورگر اه !

the wizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی صفحات خرید بعضی از بانکها و صفحات ثبت نام که اصلا تو صفحه مرورگرش دکمه back,next و historyو ... نداره با javascrip طراحی می شن و نمیشه با asp.net طراحی کرد؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
یعنی صفحات خرید بعضی از بانکها و صفحات ثبت نام که اصلا تو صفحه مرورگرش دکمه back,next و historyو ... نداره با javascrip طراحی می شن و نمیشه با asp.net طراحی کرد؟
اون popup هست و از طریق javascript

بالا