• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن بک لینک آیا مفید است یا نه

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
طبق قانون جدید گوگل آیا باید بک لینک بگیریم یا نه؟
چون بعضی جاها می گویند خیر
اگر بله چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوست من در این مورد تو همین هفته های اخیر خیلی صحبت شده و تاپیک های زیادی هست .
خلاصه اگه بخوام خدمتتون بگم اینکه اگه سایتی دارید که دارای محتوای درجه 1 هست و همه اصول رو رعایت می کنید از لحاظ ساختاری ضغیف نیست
می تونید مقداری بک لینک بخرید ولی زیاده روی نکنید تا گوگل بهتون شک نکنه ...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خلاصه اگه بخوام خدمتتون بگم اینکه اگه سایتی دارید که دارای محتوای درجه 1 هست و همه اصول رو رعایت می کنید از لحاظ ساختاری ضغیف نیست
فکر می کنم بهترین صحبت و تصمیم همین باشه.
در حد معمول.
نه اونی که برخی از دوستان در این یکی، دوهفته خیلی سفت و سخت بک لینک رو رد می کردند.
به صورت معمول و تعداد کم تهیه بک لینک بد نیست.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492

موافقم، یعنی به عبارتی لینکها به سایت شما باید Natural به نظر بیایند و مصنوعی نباشد.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
طبق قانون جدید گوگل آیا باید بک لینک بگیریم یا نه؟
چون بعضی جاها می گویند خیر
اگر بله چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

آره عزیز باید بگیری هر چه بیشتر بهتر . جایی لینک بزار که مطمئن باشی حداقل 1 سال لینک ات میمونه

با این سایت های ایرانی که امروز میزارن فردا ور میدارن , تقلب میکنن تبادل نکنی به نفعته .

خواستی میتونی بخری اما از سایتی بخر که تو آپدیت جدید افت نداشته . تو لیست سیاه نباشه

میخری 6 ماهه کمتر نخر اصلا

اکثر سایت های رنک 6 و 5 ایرانی افت داشتن . یعنی تو لیست سیاه هستن فعلا

----------------------------------

این ها رو فعلا رعایت کن 3 ماه دیگه بیا سایت ات رو بزار اینجا آنالیز اش می کنیم برات

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بله بک لینک در حد میانه رو به کم! بسیار مناسبه ولی مهم کیفیت بک های شماست 1- یکطرفه باشه بسمت سایت شما 2- در جهت محتوای سایت شما
از جایی بگیرید که زیاد بک نگرفته باشه و مثل بازار مکاره لینک نریخیته داخلش این نوع بک گرفتن هیچ ارزشی نداره

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
فکر می کنم بهترین صحبت و تصمیم همین باشه.
در حد معمول.
نه اونی که برخی از دوستان در این یکی، دوهفته خیلی سفت و سخت بک لینک رو رد می کردند.
به صورت معمول و تعداد کم تهیه بک لینک بد نیست.
کسی از طرف خودش نمیگه همه دارن از طرف گوگل میگن این قانون گوگل هست
حالا دیگه مهم نیست کسی دوست داشته باشه یا نه قانون گوگل اینه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
کسی از طرف خودش نمیگه همه دارن از طرف گوگل میگن این قانون گوگل هست
حالا دیگه مهم نیست کسی دوست داشته باشه یا نه قانون گوگل اینه
یعنی مثلا الان سایت بنده رنکش 4.
بک لینک هم دارم.بک لینک هم دادم.تبادل لینک هم کردم.
پس دفعه بعدی رنک طبق قانون گوگل من میشم 0.
درسته؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
یعنی مثلا الان سایت بنده رنکش 4.
بک لینک هم دارم.بک لینک هم دادم.تبادل لینک هم کردم.
درسته؟
رن 4 چیزی نداره که کسی بهش افتخار کنه سایت های با رنک 6 هم به خاطر تبادل لینک ازشون رنک و مقامشون گرفته شد 4 که خیلی راحت تره بدون بک لینک هم بهش رسیدن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
رن 4 چیزی نداره که کسی بهش افتخار کنه سایت های با رنک 6 هم به خاطر تبادل لینک ازشون رنک و مقامشون گرفته شد 4 که خیلی راحت تره بدون بک لینک هم بهش رسیدن
شما در متن های من چیزی دیدید که فکر میکنید بهش افتخار کردم؟
فقط یه سوال پرسیدم.
رنک 4 هم یه رنک هست درسته؟ از صفر که بهتره درسته؟:D
خوب حالا با توجه به اینکه 4 از صفر بهتره.
درسته؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
شما در متن های من چیزی دیدید که فکر میکنید بهش افتخار کردم؟
فقط یه سوال پرسیدم.
رنک 4 هم یه رنک هست درسته؟ از صفر که بهتره درسته؟:D
خوب حالا با توجه به اینکه 4 از صفر بهتره.
درسته؟
نه همچین قانونی نیست روش های بهتری گوگل داره برای برخورد با سایت ها در کتار پیج رنک چون اصولا پیج رنک ارزشی نداره در هیچ جا
گوگل اگر در جایی به سایت شما برخورد کنه که مشکوک بشه به سایت روش های معمولی را دنبال میکنه که با کمی مطالعه بهش میرسید مثل ارسال اخطار و اگر هم اکانت نداشته باشید مستقیما میبره توی بلک لیست
خرید بک لینک و تبادل لینک روش قدیمی و همیشگی ایرانی ها هست و واقعا فکر میکنم این کارهایی که گوگل میکنه واقعا حق یک سری هست

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
نه همچین قانونی نیست روش های بهتری گوگل داره برای برخورد با سایت ها در کتار پیج رنک چون اصولا پیج رنک ارزشی نداره در هیچ جا
گوگل اگر در جایی به سایت شما برخورد کنه که مشکوک بشه به سایت روش های معمولی را دنبال میکنه که با کمی مطالعه بهش میرسید مثل ارسال اخطار و اگر هم اکانت نداشته باشید مستقیما میبره توی بلک لیست
خرید بک لینک و تبادل لینک روش قدیمی و همیشگی ایرانی ها هست و واقعا فکر میکنم این کارهایی که گوگل میکنه واقعا حق یک سری هست
در مورد سوال من درست جواب ندادید.
1- من کجا به رنک 4 افتخار کردم "رن 4 چیزی نداره که کسی بهش افتخار کنه "
2-رنک من در دفعه بعد جی میشه .گفتم 0 میشه .
که شما در جواب "اصولا پیج رنک ارزشی نداره " میشه بگید اگه پیج رنک ارزشی نداره چرا گوگل رتبه بندی رو براساس پیج رنک انجام میده؟
همچنین این روش های بهتری که برای برخورد وجود داره چی هست؟
میشه اینا رو هم تشریح کنید؟

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
در مورد سوال من درست جواب ندادید.
1- من کجا به رنک 4 افتخار کردم "رن 4 چیزی نداره که کسی بهش افتخار کنه "
2-رنک من در دفعه بعد جی میشه .گفتم 0 میشه .
که شما در جواب "اصولا پیج رنک ارزشی نداره " میشه بگید اگه پیج رنک ارزشی نداره چرا گوگل رتبه بندی رو براساس پیج رنک انجام میده؟
همچنین این روش های بهتری که برای برخورد وجود داره چی هست؟
میشه اینا رو هم تشریح کنید؟

کی گفته ارزش سایت فقط پیج رنک ؟!!؟ کی گفته سایت ها تو نتایج براساس پیج رنک طبقه بندی می شن ؟!!!!!!
در طبقه بندی سایت ها تو موتورجستجو n تا مسئله بررسی می شه که یکیش می تونه پیج رنک باشه !!!
در مورد سوال اولم باید بگم ایشون خواستن بگن پیج رنک 4 دربراربر پیج رنک های 6 و 5 چیزی نیست که نخواد بیاد پایین ! حتی پیج رنک های سایتای 5 و 6 هم کم میشه چه برسه به شما !!!!!!! ( حالا
من نمی دونم کجاش باعث شده به شما بربخوره!!!! :hmm:)
شرمنده پریدم وسط بحث - هرچند اولین پاسخ رو خودم دادم :blush:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
کی گفته ارزش سایت فقط پیج رنک ؟!!؟ کی گفته سایت ها تو نتایج براساس پیج رنک طبقه بندی می شن ؟!!!!!!
در طبقه بندی سایت ها تو موتورجستجو n تا مسئله بررسی می شه که یکیش می تونه پیج رنک باشه !!!
در مورد سوال اولم باید بگم ایشون خواستن بگن پیج رنک 4 دربراربر پیج رنک های 6 و 5 چیزی نیست که نخواد بیاد پایین ! حتی پیج رنک های سایتای 5 و 6 هم کم میشه چه برسه به شما !!!!!!! ( حالا
من نمی دونم کجاش باعث شده به شما بربخوره!!!! :hmm:)
شرمنده پریدم وسط بحث - هرچند اولین پاسخ رو خودم دادم :blush:
اولش بحث بین دو نفر بود.
بهتر بود بذارید خودشون پاسخ بدن.
حالا که وارد شدید و قاضی شدید پاسخ این سوال رو بعنوان اینکه شما قاضی هستید و ما متهیم بدید.
1- کجا من حرفی از پیج رنکم زدم؟کی گفتم پیج رنک من اینه؟
2- من کی گفتم پیج رنک فقط؟گفتم اینکه ایشون میگن پیج رنک ارزشی نداره هم نیست .به قول شما n فکتور داره ولی پیج رنک هم یکی از اون هاست.
پیج رنک بیخود نیست اگه بیخود بود لزومی نداره گوگل اصلا ازش استفاده کنه.
من نه سئو کارم نه ادعای حرفه ای بودن دارم و نه چیز دیگری.من فقط یه وبلاگ نویس ساده هستم و آماتور.
ولی میگم وقتی میخوایم بعنوان پیشکسوت اظهار نظر بکنیم. و خودمون رو آگاه به پنهان و آشکار یه چیزی مثل گوگل میدونیم.و یه مطلب رو بگیم نیایم از دروغ و راست سر هم کنیم.
باز هم تاکیدم اینه لطف کنید جایی از نوشته بنده رو که تاکید کردم پیج رنکم اینه و بهش افتخار کردم رو مشخص کنید.ویرایش که نزدم شما حتما چیزی دیدی که میگید افتخار نکن پس نشونش بدید.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
اولش بحث بین دو نفر بود.
بهتر بود بذارید خودشون پاسخ بدن.
حالا که وارد شدید و قاضی شدید پاسخ این سوال رو بعنوان اینکه شما قاضی هستید و ما متهیم بدید.
1- کجا من حرفی از پیج رنکم زدم؟کی گفتم پیج رنک من اینه؟
2- من کی گفتم پیج رنک فقط؟گفتم اینکه ایشون میگن پیج رنک ارزشی نداره هم نیست .به قول شما n فکتور داره ولی پیج رنک هم یکی از اون هاست.
پیج رنک بیخود نیست اگه بیخود بود لزومی نداره گوگل اصلا ازش استفاده کنه.
من نه سئو کارم نه ادعای حرفه ای بودن دارم و نه چیز دیگری.من فقط یه وبلاگ نویس ساده هستم و آماتور.
ولی میگم وقتی میخوایم بعنوان پیشکسوت اظهار نظر بکنیم. و خودمون رو آگاه به پنهان و آشکار یه چیزی مثل گوگل میدونیم.و یه مطلب رو بگیم نیایم از دروغ و راست سر هم کنیم.
باز هم تاکیدم اینه لطف کنید جایی از نوشته بنده رو که تاکید کردم پیج رنکم اینه و بهش افتخار کردم رو مشخص کنید.ویرایش که نزدم شما حتما چیزی دیدی که میگید افتخار نکن پس نشونش بدید.

اولا (!) اگه بحث بین دو نفر هست باید تو پیام خصوصی مطرح بشه اینجا انجمن و همه می تونن اظهار نظر کنن :hmm:
منم قاضی نیستم و دوستم ندارم قاضی باشم من فقط اونچیزی رو که از نظرم درست بود گفتم .
در مورد سوالاتون خودشون پاسخ بدن بهتر ولی چون از منم پرسیدید جواب می دم.

1 ) اصلا کی ایشون گفت شما به پیج رنک 4 تون افتخار نکنید !! چرا بحث رو می پیچونی ایشون گفته :
اگه فارسی بلد بشی می فهمی که گفته رنک 4 که چیزی نداره کسی بخواد بهش افتخار کنه نگفته رنک 4 شما !!! پس زاویه دیدتون رو عوض کنید و با ارماش تاپیک رو بخونید.:lol:

2) در مورد سوال دومتون هم کسایی که تاپیک رو می خونن قضاوت کنن ( این حرف شماست ) :
اگه پیج رنک ارزشی نداره چرا گوگل رتبه بندی رو براساس پیج رنک انجام میده؟
دوستان یا من فارسی بلد نیستم یا ایشون خیلی باسوادا خودتون از این حرف چی دستگیرتون می شه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ :blink:

پ ن : من با حرفی که مطرح شده که پیج رنک اصلا ارزشی نداره مخالفم و در این مورد حق رو به دوستمون p30doc می دم .
پ ن 2 : ارامش خودتون رو حفظ کنید :blink:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
در نمایش نتایج پیج رنک جزو مواردی هست که شاید یک در میلیون مهم باشه پیج رنک فقط یک فاکتور هست که یک زمانی واقعا خوب بوده اما در حال حاضر از اونجایی که هزار روش برای دور زدن داره و این که خود گوگل هم میگه ما به همه پیج رنک میدیم پس نگران پیج رنک نباشید یعنی واقعا پیج رنک بی ارزش هست.کسی که بخواد یک سایتو واقعا حرفه ای بررسی کنه میره دنبال فاکتورهای بهتر که گول زدنشون خیلی خیلی سخت تر هست.
عواملی که در SERPs موثر هست کاملا متفاوت هست با یک پیج رنک ساده.خودمونو که گول نمیزنیم میدونیم همه که به راحتی میشه پیج رنک های بالا گرفت در حالتی که اصلا در حد و اندازه ی سایت ما نیست.
در مورد این که شما میگید صفر میشم یا نه مشکل شما 2 چیز هست.1. قدرت خوندن فارسیتون ضعیفه.2.همه چیزو یا صفر میبینید یا 100.
این بخشو اگر با دقت بخونید میبینید جواب شما همینه:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اولا (!) اگه بحث بین دو نفر هست باید تو پیام خصوصی مطرح بشه اینجا انجمن و همه می تونن اظهار نظر کنن :hmm:
منم قاضی نیستم و دوستم ندارم قاضی باشم من فقط اونچیزی رو که از نظرم درست بود گفتم .
در مورد سوالاتون خودشون پاسخ بدن بهتر ولی چون از منم پرسیدید جواب می دم.

1 ) اصلا کی ایشون گفت شما به پیج رنک 4 تون افتخار نکنید !! چرا بحث رو می پیچونی ایشون گفته :

اگه فارسی بلد بشی می فهمی که گفته رنک 4 که چیزی نداره کسی بخواد بهش افتخار کنه نگفته رنک 4 شما !!! پس زاویه دیدتون رو عوض کنید و با ارماش تاپیک رو بخونید.:lol:

2) در مورد سوال دومتون هم کسایی که تاپیک رو می خونن قضاوت کنن ( این حرف شماست ) :

دوستان یا من فارسی بلد نیستم یا ایشون خیلی باسوادا خودتون از این حرف چی دستگیرتون می شه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ :blink:

پ ن : من با حرفی که مطرح شده که پیج رنک اصلا ارزشی نداره مخالفم و در این مورد حق رو به دوستمون p30doc می دم .
پ ن 2 : ارامش خودتون رو حفظ کنید :blink:

در مورد اینکه قاضی نیستید.فکر نکنم.
چون از اول تاپیک دارید قضاوت می کنید.
خوب حالا جواب سوالات.
گفتید که ابشون اصلا" کی ایشون گفت شما به پیج رنک 4 تون افتخار نکنید " .
من نگفتم گفتن که افتخار نکنید.میگم من کی افتخار کردم؟
میشه شما بگید کی افتخار کردم.
اگه ایشون منظورشون کلی بوده متن بنده رو پاسخ نمیدادن پس ایشون منظورشون من بودم.
در مورد پیج رمک من نگفتم پیج رنک همه چیز فقط گفتم اون طور که شما می گید بی ارزش نیست اگه بی ارزش بود گوگل رتبه بندی رو با پیج رنک انجام نمیداد.
الانم میگم پیج رنک همه چیز نیست ولی اگه بی ارزش بود دلیلی نداشت گوگل اصلا ازش استفاده کنه.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
در مورد اینکه قاضی نیستید.فکر نکنم.
چون از اول تاپیک دارید قضاوت می کنید.
خوب حالا جواب سوالات.
اگه ایشون منظورشون کلی بوده متن بنده رو پاسخ نمیدادن پس ایشون منظورشون من بودم.
در مورد پیج رمک من نگفتم پیج رنک همه چیز فقط گفتم اون طور که شما می گید بی ارزش نیست اگه بی ارزش بود گوگل رتبه بندی رو با پیج رنک انجام نمیداد.
الانم میگم پیج رنک همه چیز نیست ولی اگه بی ارزش بود دلیلی نداشت گوگل اصلا ازش استفاده کنه.

اولین پاسخ به تاپیک رو من دادم پس شما وارد بحث شدید نه من :D
در مورد
اصلا مگه قرار کسی به چیزی افتخار کنه !؟ اصلا افتخار کنه به من و شما یا کسه دیگه چه ربطی دداره ؟!
کی گفته گوگل رتبه بندی رو با پیج رنک انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟ گوگل مسائل مختلفی رو بررسی می کنه که یکی از موارد پیج رنک هست

پ ن : از شما درخواست دارم تاپیک رو با دقت از اول بخونید اصلا بفهمید کی چی گفته .
پ ن 2 : اینکار را با ارامش انجام دهید .
پ ن 3: الان مفهوم پیغام خصصوصی رو بهتر فهمیدم :lol:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
نکته ای خیلی جالبی که واقعا خوشحالم کرد این بود که بالاخره با آخرین آپدیت پاندا یک مشت و مال حسابی به بعضی از سایت های زرد فارسی داد .

این به حفظ کیفیت نتایج جستحو SERP کمک خوبی میکنه .

البته هنوز تعداد سایت های زرد ایرانی بسیار بالاست .

بالا