سلام بر بروبچ
از این حیون ما که خبر دارید.
خبر خوش که میاد رو دستمون،شونمون،کلا عادت کرده به محیط خونه
آما چه سگی،دست میزنه بعد میشینه روش.
یونم پاره شد ولی یه بدو بدو ناقص میگه .بوسم میده(همون گاز میگیره ولی خیلی ارومتر).آقا ظرف شوکولات باشه تو خونه حمله میکنه روش،باز کنم یکی بش بدم؟
وآما این فکر کنم 10 ماهش بشه (زنش واسش بگیریم یا زوده پرو میشه )
چون اسایش برا ما نزاشته هی میگه زن میخوام زن میخوام .یعنی شبا شروع میکنه به خوندن،سریال حریم سالطان که شروع میشه این ساکت میشه فیلم میبینه و بعد فیلم دوباره شروع میکنه :دی
یه پرش شکسته اونو بکشم .خودش نمیبازه ؟
ناخوناش خیلی بلند شده چی کارش کنم ؟
اب بازی نمیکنه !ولی ابپاشو ورداشتم زدم بش حال میکرد به جا اینکه فرار کنه میومد جلوتر ! بازم بش بزن؟
شادونه موردی نداره بش بدم .خیلی کم میدم یعنی 100 در نظر بگیری 2 بش میدم
پسر عموم کفتر بازه .رفتم دیدم 8 تا توله داره .چقدر ناز بودن (8 تا تازه از تخم دراومدن)وقت شد ازکاشو میزارم.(چه ربطی داشت)
از اینا راحت میشه جوجه کشید؟
از این حیون ما که خبر دارید.
خبر خوش که میاد رو دستمون،شونمون،کلا عادت کرده به محیط خونه
آما چه سگی،دست میزنه بعد میشینه روش.
یونم پاره شد ولی یه بدو بدو ناقص میگه .بوسم میده(همون گاز میگیره ولی خیلی ارومتر).آقا ظرف شوکولات باشه تو خونه حمله میکنه روش،باز کنم یکی بش بدم؟
وآما این فکر کنم 10 ماهش بشه (زنش واسش بگیریم یا زوده پرو میشه )
چون اسایش برا ما نزاشته هی میگه زن میخوام زن میخوام .یعنی شبا شروع میکنه به خوندن،سریال حریم سالطان که شروع میشه این ساکت میشه فیلم میبینه و بعد فیلم دوباره شروع میکنه :دی
یه پرش شکسته اونو بکشم .خودش نمیبازه ؟
ناخوناش خیلی بلند شده چی کارش کنم ؟
اب بازی نمیکنه !ولی ابپاشو ورداشتم زدم بش حال میکرد به جا اینکه فرار کنه میومد جلوتر ! بازم بش بزن؟
شادونه موردی نداره بش بدم .خیلی کم میدم یعنی 100 در نظر بگیری 2 بش میدم
پسر عموم کفتر بازه .رفتم دیدم 8 تا توله داره .چقدر ناز بودن (8 تا تازه از تخم دراومدن)وقت شد ازکاشو میزارم.(چه ربطی داشت)
از اینا راحت میشه جوجه کشید؟