• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن گواهی نامه رانندگی بدون پایان خدمت؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
ایا در حال حاظر میشه بدون کارت پایان خدمت گواهینامه رانندگی گرفت؟
و اینکه اگر کسی 5 ماه خدمت کرده باشه بعد ترک خدمت کرده باشه بازم میتونه گواهینامه بگیره؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
ایا در حال حاظر میشه بدون کارت پایان خدمت گواهینامه رانندگی گرفت؟
و اینکه اگر کسی 5 ماه خدمت کرده باشه بعد ترک خدمت کرده باشه بازم میتونه گواهینامه بگیره؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
قدیم که من رفتم سربازی 90% به خاطر گواهینامه اومده بودن :دی و اجبار بود، ولی در حال حاضر مثل اینکه نیازی به کارت پایان خدمت نداره. بهترین کار مراجعه به نزدیک ترین آموزشگاه رانندگی است.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
قدیم که من رفتم سربازی 90% به خاطر گواهینامه اومده بودن :دی و اجبار بود، ولی در حال حاضر مثل اینکه نیازی به کارت پایان خدمت نداره. بهترین کار مراجعه به نزدیک ترین آموزشگاه رانندگی است.
ولی متاسفانه هنوز برای گرفتن جواز کسب و اشتغال و بیمه کارت پایان خدمت نیازه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
پس چطور روی تابلوی همه آموزشگاه ها نوشته گرفتن گواهینامه بدون پایان خدمت امکانپذیر است؟
والا از قانون الان خبر ندارم . قدیم با اشتغال به تحصیل میشد گواهینامه بگیری .حالا یه سوال از اموزشگاه بپرسید اونا بهتر میدونن . ایشالا که نیازی نباشه

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
نمی خواد
طبق قانون جدید برای دریافت گواهینامه، پایان خدمت الزامی نیست
این طرح رو دادن مجلس و اتفاقا تصویب هم شد ولی با اون قانون بازداشت و تحت تعقیب قرارگرفتن سرباز غایب و فراری مغایرت داشت آخرش معلوم نشد چی شد :D 😐

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
این طرح رو دادن مجلس و اتفاقا تصویب هم شد ولی با اون قانون بازداشت و تحت تعقیب قرارگرفتن سرباز غایب و فراری مغایرت داشت آخرش معلوم نشد چی شد :D 😐
کلا تو این ممکلت معلوم نیست چی قانونه و چی نیست!
بهترین راهکار مراجعه به آموزشگاه هست
چون در این مدت حتما با این مسئله برخورد کردن و راهکارش رو میدونن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اما افرادی که به سربازی نرفته و یا در حال تحصیل نیستند، امکان استفاده از قانون فوق را نداشته و مشمول گرفتن گواهینامه بدون کارت پایان خدمت نیستند...;)... :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
من پایان خدمت دارم به چه دردم خورد؟
نه کاری هست نه هیچی
برای پایان خدمت خودت کوتاهی کردی راحت میشد زمان مدرسه با معافیت تحصیلی گواهینامه موتور و ماشین گرفت

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اما افرادی که به سربازی نرفته و یا در حال تحصیل نیستند، امکان استفاده از قانون فوق را نداشته و مشمول گرفتن گواهینامه بدون کارت پایان خدمت نیستند...;)... :D
این قانون مصوب مجلس هست...
البته پلیس تا مدتی اجراش نکرد اما بالاخره حدود نیمه دوم سال ۹۸ اجرایی شد.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
من 15 سال هست ترک خدمت کردم به خاطر افسردگی شدید و مشکلات عصبی شدید العان بدون پایان خدمت به خیلی مشکلات برخوردم نه میتونم مغازه بزنم نه جایی استخدامم میکنن نه میتونم بیمه بشم ولی پیش دکترای زیادی پرونده دارم بنظرتون چیکار میتونم بکنم برای خدمتم؟سنمم نزدیک 40 هستش

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
من 15 سال هست ترک خدمت کردم به خاطر افسردگی شدید و مشکلات عصبی شدید العان بدون پایان خدمت به خیلی مشکلات برخوردم نه میتونم مغازه بزنم نه جایی استخدامم میکنن نه میتونم بیمه بشم ولی پیش دکترای زیادی پرونده دارم بنظرتون چیکار میتونم بکنم برای خدمتم؟سنمم نزدیک 40 هستش
به صورت خیزش روی زمین به اداره مرکزی خدمت وظیفه مراجعه نموده و حکم اعزام به تیمارستان بگیرید

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
کارت قرمز دارین

بالا