• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گروه آموزش،پرسش و پاسخ در مورد کسب درآمد از گوگل ادسنس و یوتیوب

iradsense

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با سلام خدمت دوستان عزیز

در این گروه با کمک دوستان، پرسش و پاسخ و آموزش روش های کسب درآمد از گوگل ادسنس و یوتیوب و همچنین بررسی روش های دیگر کسب درآمد از اینترنت ، مشکلات و موانع کسب درآمد از گوگل ادسنس و یوتیوب به بحث و گفتگو گذاشته می شود.

همکاری در کسب درآمد هم با کمک دوستان در این گروه امکان پذیر است.

تلگرام گروه : https://t.me/iradsense

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
بنظر من که گروه خیلی خوبی هست،و مدیر با دانشی هم داره که پاسخ همه ی سوالات مربوط به ادسنس میده،پیشنهاد میدم اگه میخواید تو فضای وب خارجی از جمله ادسنس-یوتیوب-ادموب فعالیت کنید سوالاتون رو تو گروه تلگرامش مطرح کنید،من خودم بشخصه تو این چند ماهی که عضو گروه بودم کلی اطلاعات خوب گرفتم و تونستم با فضای کلی کسب درامد از ادسنس اشنا بشم،و مشکلاتم رو تو این راه راحتر حل کنم.

iradsense

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بنظر من که گروه خیلی خوبی هست،و مدیر با دانشی هم داره که پاسخ همه ی سوالات مربوط به ادسنس میده،پیشنهاد میدم اگه میخواید تو فضای وب خارجی از جمله ادسنس-یوتیوب-ادموب فعالیت کنید سوالاتون رو تو گروه تلگرامش مطرح کنید،من خودم بشخصه تو این چند ماهی که عضو گروه بودم کلی اطلاعات خوب گرفتم و تونستم با فضای کلی کسب درامد از ادسنس اشنا بشم،و مشکلاتم رو تو این راه راحتر حل کنم.
مرسی ممنون از لطف شما ، از اطلاعات خوب و مفید شما هم من و سایر اعضای گروه استفاده کرده اند ، لطف دارید شما

بالا