• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گروه یاهو یا پیج فیسبوک‌ ؟

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
درود
دوستان به نظرتون رو کدوم وقت و سرمایه گذاری کنم میتونم ترافیک بیشتری واسه سایت ایجاد کنم.
گروه یاهو یا پیج فیسبوک؟

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
گروه یاهو که فعلا تعطیله ، چون ساخت آیدی واسه ایرانیا تحریمه اون روش هایی هم که هست همه بلد نیستند .

فیسبوک وقت و تلاش زیادی میخواد به نسبت یاهو . فکر نکنم هم اونقدرا بازدهی داشته باشه

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
گروه یاهو که فعلا تعطیله ، چون ساخت آیدی واسه ایرانیا تحریمه اون روش هایی هم که هست همه بلد نیستند .

فیسبوک وقت و تلاش زیادی میخواد به نسبت یاهو . فکر نکنم هم اونقدرا بازدهی داشته باشه
تایید میشه

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فیسبوک عالیه اما یه مشکل داره که آی پی هاش از ایران نیستن.

Google007

Registered User
لایک‌ها
72
گروه یاهو بهتره ، بعدش فیسبوک ، به نظر من به کسایی که پیج +200 دارن ، پول بده برات تبلیغ کنن . . .

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335

اره ولی خیلی از مردم رو همین یاهو ایمیل دارن نسبت به جیمیل .

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
گروه یاهو بهتره ، بعدش فیسبوک ، به نظر من به کسایی که پیج +200 دارن ، پول بده برات تبلیغ کنن . . .
تو فیسبوک با 20 -30 تومن میشه 1000 تا لایک گرفت از تبلیغ تو سایر پیج ها ولی گروه یاهو رو نمیدونم چجوریه هر عضو چقدر خرج داره .

forums

Registered User
لایک‌ها
243
ساییتون چیه ؟ انجمن هست یا نیوکم و .. موضوعش چیه؟؟

بهترین کار سئو هست

اگر سئو بشه هم قالب ویرایش میشه سرعت لود بالا میره هم تو گوگل اول و زود وردی میاد

Google007

Registered User
لایک‌ها
72
تو فیسبوک با 20 -30 تومن میشه 1000 تا لایک گرفت از تبلیغ تو سایر پیج ها ولی گروه یاهو رو نمیدونم چجوریه هر عضو چقدر خرج داره .
شما 1000 تا لایک داشته باشی فوق العاده ترین مطلب رو بذاری بالا 45 تا لایک نمیخوره !

این که من میگم بده واست تبلیغ کنن ، به پیج های بالای 200 هزار بده تا حداقل بهت 1000 تا هیت بده تو روز مثلا !

حالا اگه میخوای پیج فیسبوک مال خودت باشه ، کارت سخته ، باید بدی واسش لایک بخری همونطور که خودت گفتی ، مطالب خوب بذاری بیاد بالا ، فقط بهت یه نکته رو بگم ، من خودم پیج 38 هزار تایی دارم ، اونم با موضوع عکس ( عکس های خلاقیتی و هنری ) با این حال راضی نیستم و روش نمیشه مانور داد !

پیج فسبوک حداقل باید 100 هزار تا به بالا لایک داشته باشه . . .

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
ساییتون چیه ؟ انجمن هست یا نیوکم و .. موضوعش چیه؟؟

بهترین کار سئو هست

اگر سئو بشه هم قالب ویرایش میشه سرعت لود بالا میره هم تو گوگل اول و زود وردی میاد
درست میگین ولی با این همه رقیب سئو پروسه زمان بریه

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
شما 1000 تا لایک داشته باشی فوق العاده ترین مطلب رو بذاری بالا 45 تا لایک نمیخوره !

این که من میگم بده واست تبلیغ کنن ، به پیج های بالای 200 هزار بده تا حداقل بهت 1000 تا هیت بده تو روز مثلا !

حالا اگه میخوای پیج فیسبوک مال خودت باشه ، کارت سخته ، باید بدی واسش لایک بخری همونطور که خودت گفتی ، مطالب خوب بذاری بیاد بالا ، فقط بهت یه نکته رو بگم ، من خودم پیج 38 هزار تایی دارم ، اونم با موضوع عکس ( عکس های خلاقیتی و هنری ) با این حال راضی نیستم و روش نمیشه مانور داد !

پیج فسبوک حداقل باید 100 هزار تا به بالا لایک داشته باشه . . .
میشه ادرس پیج تونو بدین؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
رو هیچ کدوم . یاهو که به کل بیخیالش
فیسبوک هم با این قانونای جدید مسخرش اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره ، به نظرم بشینی روو محتوات وقت بزاری جای این دوتا نتیجه خیلی بهتری میگیری . باز خود دانی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من از پیج 14 هزار لایکی نهایتا 50 تا ورودی گرفتم در حالی که از گروه یاهو 300 عضوی این تعداد رو !
پیشنهاد من به گروه یاهو هست برای گرفتن عضو هم تبلیغات تو سایت موزیک و فیلم بهترین گزینه هست

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

هر 2 شون خوبن ولی به شزط اینکه هدفمند باشن

مثلن وقتی گروه یاهو درست میکنید فقط به فکر آمار بازدید و تبلیغات نباشید و باید در ایمیل هایی که ارسال میکنید محتوایی باشه که کاربر روی اسپم کلیک نکنه و براش خسته کننده نباشه

پیج فیسبوک بیشتر برای معرفی و شناخته شدن خوبه و اگر بتونید جذابیت کاربرای ایرانی ( چون کمی متفاوتیم با بقیه دنیا ! ) رو جذب کنید میتونید به هدفتون برسید .

بالا