تایید میشهگروه یاهو که فعلا تعطیله ، چون ساخت آیدی واسه ایرانیا تحریمه اون روش هایی هم که هست همه بلد نیستند .
فیسبوک وقت و تلاش زیادی میخواد به نسبت یاهو . فکر نکنم هم اونقدرا بازدهی داشته باشه
گزینه 3 که نداشتیمگزینه 3 کیفیت مطالب و سئو قوی
اره ولی خیلی از مردم رو همین یاهو ایمیل دارن نسبت به جیمیل .گروه یاهو که فعلا تعطیله ، چون ساخت آیدی واسه ایرانیا تحریمه اون روش هایی هم که هست همه بلد نیستند .
فیسبوک وقت و تلاش زیادی میخواد به نسبت یاهو . فکر نکنم هم اونقدرا بازدهی داشته باشه
شما استفاده کردین از فیسبوک برای افزایش بازدید؟فیسبوک عالیه اما یه مشکل داره که آی پی هاش از ایران نیستن.
تو فیسبوک با 20 -30 تومن میشه 1000 تا لایک گرفت از تبلیغ تو سایر پیج ها ولی گروه یاهو رو نمیدونم چجوریه هر عضو چقدر خرج داره .گروه یاهو بهتره ، بعدش فیسبوک ، به نظر من به کسایی که پیج +200 دارن ، پول بده برات تبلیغ کنن . . .
اره ولی خیلی از مردم رو همین یاهو ایمیل دارن نسبت به جیمیل .
شما 1000 تا لایک داشته باشی فوق العاده ترین مطلب رو بذاری بالا 45 تا لایک نمیخوره !تو فیسبوک با 20 -30 تومن میشه 1000 تا لایک گرفت از تبلیغ تو سایر پیج ها ولی گروه یاهو رو نمیدونم چجوریه هر عضو چقدر خرج داره .
درست میگین ولی با این همه رقیب سئو پروسه زمان بریهساییتون چیه ؟ انجمن هست یا نیوکم و .. موضوعش چیه؟؟
بهترین کار سئو هست
اگر سئو بشه هم قالب ویرایش میشه سرعت لود بالا میره هم تو گوگل اول و زود وردی میاد
میشه ادرس پیج تونو بدین؟شما 1000 تا لایک داشته باشی فوق العاده ترین مطلب رو بذاری بالا 45 تا لایک نمیخوره !
این که من میگم بده واست تبلیغ کنن ، به پیج های بالای 200 هزار بده تا حداقل بهت 1000 تا هیت بده تو روز مثلا !
حالا اگه میخوای پیج فیسبوک مال خودت باشه ، کارت سخته ، باید بدی واسش لایک بخری همونطور که خودت گفتی ، مطالب خوب بذاری بیاد بالا ، فقط بهت یه نکته رو بگم ، من خودم پیج 38 هزار تایی دارم ، اونم با موضوع عکس ( عکس های خلاقیتی و هنری ) با این حال راضی نیستم و روش نمیشه مانور داد !
پیج فسبوک حداقل باید 100 هزار تا به بالا لایک داشته باشه . . .