• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرین هورس

master.

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان کسی از گرین هورس اطلاعاتی داره می دونید که قابل اطمینانه یا نه لطفا کمک کنید

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان کسی از گرین هورس اطلاعاتی داره می دونید که قابل اطمینانه یا نه لطفا کمک کنید

خیلی خوشحالم که سوال کردی..اولش ترسیدم ،گفتم حتما یه 500-600 خطی رو کپی پیست کردی و جریان همون سنگ مفت ، گنجشک هم مفت ، اما وقت رو دیگه نمیتونن بگن مفت..فکر کنم تا 50 سال دیگه هم اگر سایت بالا باشه ایرانی ها دنبالش میرن...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خیلی خوشحالم که سوال کردی..اولش ترسیدم ،گفتم حتما یه 500-600 خطی رو کپی پیست کردی و جریان همون سنگ مفت ، گنجشک هم مفت ، اما وقت رو دیگه نمیتونن بگن مفت..فکر کنم تا 50 سال دیگه هم اگر سایت بالا باشه ایرانی ها دنبالش میرن...
دو روز پیش برای یه کاری دادسرای جرائم رایانه ای بودم. باید اسمش رو میذاشتن دادسرای جرائم هرمی!! از صدها نفری که اونجا بودن یکی هم مرتبط به چیز دیگه ای غیر از همین شرکتا نمی شد! صدها نفر!
خنده بازار بود. سروانه به آبدارچی می گفت پروندها رو ببر اطاق بقلی. کلش توی یه گونی بزرگ بود رو نوشته بودن هرمی : )) آبدارچی بیچاره با زحمت می کشیدش روی زمین می برد : ))

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دو روز پیش برای یه کاری دادسرای جرائم رایانه ای بودم. باید اسمش رو میذاشتن دادسرای جرائم هرمی!! از صدها نفری که اونجا بودن یکی هم مرتبط به چیز دیگه ای غیر از همین شرکتا نمی شد! صدها نفر!
خنده بازار بود. سروانه به آبدارچی می گفت پروندها رو ببر اطاق بقلی. کلش توی یه گونی بزرگ بود رو نوشته بودن هرمی : )) آبدارچی بیچاره با زحمت می کشیدش روی زمین می برد : ))

دست رو دلم نذار که... البته به نظر من ، اونا تقصیر کار خودشون هستند ، بعد این همه سال ، دیگه همه فهمیدن دنیا دسته کیه ، اینا میان سود تپل کنن ، بدبخت میکنن خودشون رو..

اتفاقا منم چند روز پیش بودم.. چند نفری از تهران اومده بودن شیراز.. یارو خونش رو فروخته بوده ، خونه ای که بعد از 30 سال زندگی و زجر به دست آورده بوده ، داده بوده به همین آدما.. بعد از یه مدت هم طرف زده بوده به چاک توی یه باغ قایم شده بود..زنه عین خیالشم نبود 70 میلیونش رفته به باد...:(

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
های های های بابا بیخیال شید دوستان! یه پیشنهاد عوض اینکه مصرف کننده بدی باشیم تولید کننده خوبی باشیم!

بالا