• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گزارش تحلیلی: کمیاب شدن دامنه سه حرفی( نقطه آی ار) تا پایان سال 1391

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب دامین به پاچه ملت میکنید :|
دقیقا همین مدل تاپیک های ... رو 1 سال پیش هم میدیدم یادش بخیر : )))

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دیگه هیچ وقت نخوای دید چون اینترنت ملی قطعی شده /شما این فرصت را از دست دادید/
tonguesmiley.gif

این بحث توی دامین فارسی هم بود از 2-3 سال پیش تا الان
مطمئنم 1 سال دیگه هم میبینم ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیزم من خودم هم کلکسیونر دامین 3 حرفی هستم نمیگم دامین 3 حرفی ثبت نکنید ثبت کنید خیلی هم خوب و عالیه
خودمم یلی با .ir حال میکنم اما میگم به این بهانه ها دامین رو به پاچه ملت نکن همین
موفق باشی

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
هرکاری میکنم ای ار به دلم نمیشینه
حالا میخواد 10 حرفی یا نصف حرفی:دی

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
امروز دامنه های سه حرفی .com تمام شده اما قیمت های بسیار بالایی دارند حتی دامنه های 4 حرفی و 5 حرفی هم در حال کمیاب شدن هستند به طوری در سال 2008 دامنه های 4 حرفی( الفبای انگلیسی) کاملا همه ی انها خریداری شد البته من چندتا همکار داشتم که اون موقع تعدادیشونو خریدن همین طور دامنه net org هم تقریبا مثل دات کام شدن اما ان چیزی که امروز باعث کاهش چشمگیر دامنه های رند ملی شده ارزان بودن انها هست، که در این میان دامنه های سه حرفی ملی به علت جذابیت بسیار مورد توجه قرار گرفته همین الان سایت ارتش جمهوری اسلامی ایران aja.ir است یا باشگاه خبرنگاران شبکه 1 که yjc.ir هست یا همراه اول mci.ir یا بعضی از سایت های دیگر که معروف هستند اگر شما همین الان چند دامنه سه حرفی رو هویز کنید متوجه میشوید قبلا همه ثبت شدن اما نکته قابل توجه اینست فقط دامنه های خوش صدا در حالا تکمیل شدن هستند صددر صد امسال اخرین فرصت خرید دامنه سه حرفی هست چون در ایند بسیاری از شرکت ها برای خرید دامنه سه حرفی حاضراً مبالغ بسیار بالای رو پرداخت کنند صد البته اگر اینترانت ملی هم اجرا شود مانند دامنه های کشور چین دیگر حتی نمی توانید یه دامنه مثل 6yi.ir رو ثبت کنید قطعا امسال تمام دامنه های سه حرفی لاتین ملی تمام خواهد شد /همین الانم شرکت های خصوصی اگاهانه در حال ثبت ده ها دامنه سه حرفی( با حروف لاتین) میباشد بهتره همین امروز دامنه دلخواه خود را ثبت کنید چون ممکنه دیگران ثبتش کنن

با تشکر از شما برای خواندن این مطلب
:cowboy:
:graduatedنویسنده : pars742

این تایپک های الکی چی هی میزنی؟
کو منیع حرفت ؟
این امار رو از کجات اوردی؟
تاپیک به دلیل شایعه پراکنی گزارش شد

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این تایپک های الکی چی هی میزنی؟
کو منیع حرفت ؟
این امار رو از کجات اوردی؟
تاپیک به دلیل شایعه پراکنی گزارش شد

والا من هرچی تو تاپیک بنده خدا دیدم درسته حالا یکم جو داده بود اما چیزی نبود بخواد مدرک داشته باشه حقیقت رو گفته بود
دامینای 4 حرفی .کام که خیلی وقته همه ثبت شدن، دامینای آی آر هم شرکتا و خبرگزاری و همه دنبال 3 حرفی هستند به زودی هم همه 3 حرفی ها تموم میشه اما از نظر من الان واقعا وقتش نیست بخوای روی این دامنه سرمایه گذاری کنی
پولی بخوای روی 3 حرفی آی آر بزاری جای دیگه سرمایه گذاری کنی بازدهیش بهتره

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
ای خدا من چی به تو بگم مگه نمی بینی نوشته گزارش تحلیلی / این یعنی خودم نوشتم اقا لطفا پست الکی نده نکنه انتظار داری زیرش بنویسم منبع : گاردین و خبرگزاری رویترز:grrr:

خوبه که حداقل 4 تا ادم درست این مطلبو لایک زدن :thumbsup:
موفق باشیدددددددددد

بعد شما کجا کار میکنید و بر چه اساس و با چه علمی همچین اماری رو تونستید بگیرید/؟ کدوم یک از مراجع این امار رو تایید کردن/؟

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
عمو جان شما چند سالته؟:wub::wub::wub:

شما چند سالته پسر جون که فکر کردی همه هم سنت هستند و با یه تاپیک که بزنی بله بدویید داره تموم میشه! بیان دامین هایی رو که رو دستتون مونده رو بخرن؟

این تاپیک جز یک تاپیک شایعه پراکنی برای اینکه بتونید دامین هایی رو که رو دستتون مونده رو بفروشید هیچ چیز دیگه نیست!

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
+من چقدر خوش حالم :دی

اجاکسو 1 تومن نمیخری؟ =))

ajaxo

Registered User
لایک‌ها
68
+من چقدر خوش حالم :دی

اجاکسو 1 تومن نمیخری؟ =))

نه دیگه باید پس انداز کرد. برنامه ریزی کردم انشالله تا 2 سال دیگه بتونیم با خانواده یک سفر هوایی به تهران داشته باشیم.

بالا