العان فروشگاهتون رو ديدم !
راستش ديگه كسي از طريق واريز به حساب خريد نمي كنه ! به نظرم بهتره با يكي از اين شركت هاي واسط قرار داد ببندين كه فروشتون بره بالا .
جسارتا طراحي سايتتون هم زياد دلنشين و مشتري پسند نيست ...
ممنون آقا میلاد
نگارش داینامیک سایت رو درست کردم ولی چون هنوز سر روش تحویل به جایی نرسیدم html ساده الان دارم.
این اولین تجربه سایت سازی من هست برای همین طراحی آن خوب نشده هر چند سعی کردم لاقل هارمونی رنگ زننده نداشته باشه و راحتم برای dial-up ی ها باز شه
چون الان فروش سایت به ماهی 100 تومن نرسیده هنوز یه دل دو دلم برای تحول و دریافت وجه درب منزل مشتری؟ به نظر شما الان با کمی تعداد محصولات و اینکه ماهی زیر 100 تومن فروش هست بعد از حدود 2 ماه ارزش داره این سیستم رو راه بندازیم؟ نظرت چیه؟
محصولاتتون تك باشه جرا كه نه !
فروشكاه حرفه اي با سي ام اس خوب بكيريد !
دوستان توجه كنيد كه 1 % احتمال خريد واريز به حساب هست ! اونم موقعي كه محصولتون تك باشه و تو سايت هاي ديكه نباشه @
فروشكاه داراي عزيز به اين نكات توجه كنند براي فروش بيشتر !
1. ديزاين يا طراحي زيبا و شيك كه يوزر از سايتتون خوشش بياد ( زياد شلوغ و سنكين نكنيد سايت را تا كاربراي DIAL UP هم بتونند سايتتون را ببينند )
2. حتما با يكي از شركت هاي ايران ماركت يا ... قرارداد داشته باشيد براي فروش !
3. محصولات تك و خاص تو سايت بذاريد ( ميتونيد محصولات TOP از سايت هاي بزرك را ببينيد)
4. تو سايتتون يه قرعه كشي بذاريد ! ( مثلا هر هفته 5 تا جايزه به بيشترين خريدار يا هر جيزي )
5. سايتتون را در سايت هاي موزيك و عكس كه يوزراي عمومي و بازديد بالا داره تبليغ كنيد.
موفق باشيد
دوست عزیز ممنون از راهنمایی های شما
ما تولید کننده نرم افزار هستیم و بیشتر نرم افزار های ما کیلویی هست ماند بازی- نرم افزار و سایر چیزایی که تو هر مغازه ای پیدا می شه
برای همین از گذاشتن اونا تو سایت اجتناب کردیم؟ به نظر شما نرم افزارهای عمومی رو از طریق اینترنت میخرند؟
ولی خوشبختانه 2 تا محصول یونیک داریم که یکی دیگه هم به نام پرندگان شکاری ایران تو راهه که مختص به خودمون هست و در هیچ جای دیگه هم وجود نداره! چنین محصولاتی میتونه نکته قوت برای یه فروشگاه اینترنتی باشه؟ خوشحال می شم نظرت رو بدونم چون فکر کنم تجارب خوبی تو زمینه فروشگاه اینترنتی دارین!
متاسفانه با افزایش سرسام آور هزینه پستی واقعا خرید پستی به صرفه نیست
الان حداقل هزینه پستی برای بسته های اینترنتی 1280 تومنه و این هزینه پستی علاوه بر اینکه با افزایش وزن افزایش پیدا میکنه با افزایش مبلغ سفارش باز هم اضافه میشه در کنار این هزینه کارمزد وارده شرکتهای تحویل در محل باعث شده کاربران بسیاری از شهرهای بزرگی مثل تهران از فروشگاهای اینترنتی خرید نکنند
و جدیدا هم برخورد شدید ادارات پست با وزن بسته ها - هیچ جایی برای مانور نگذاشته است
و من با توجه به این روند افزایش هزینه پستی پیش بینی میکنم که الان قرارداد بانک سامان خیلی به صرفه باشه چون الان مثل یکی دو سال پیش نیست تقریبا همه کارت شتاب دارن
متاسفانه حق با شماست
بسته های کوچک هم لااقل بین 90 تا 120 گرم وزن داره و هزینه ارسالش به احتساب پاکت ضربه گیر هر سری حدود 1500 تا 2200 تومن میشه. خیلی هزینه پست پیشتاز زیاده!!!!!
اگر در مورد معایب و مزایای قرار داد با بانک سامان توضیحات بیشتری بده ممنون میشم