• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گلشیفته در نقش همسر فرعون + تصاویر

Amedooa

Registered User
لایک‌ها
163
n00014970-b.jpg

به گزارش گروه فرهنگ رویکرد، گلشیفته فراهانی بازیگر ایرانی در فیلم جدید ریدلی اسکات با نام “اکسدوس؛ خدایان و پادشاهان” نقش همسر فرمانروای مصر را بازی می‌کند

گفته می‌شود این فیلم، پرهزینه‌ترین فیلم سال ۲۰۱۴ است

da5352de08803c8ff06272c4fa59b518.jpg

در فیلم جدید ریدلی اسکات کارگردان مشهور انگلیسی با نام “اکسدوس؛ خدایان و پادشاهان” (Exodus: Gods and Kings) گلشیفته فراهانی نقش نفرتاری (همسر فرعون رامسس دوم) را بازی می‌کند.

e06cc0a7925bd197b5900195053c9598.jpg

فیلم‌برداری این فیلم حماسی – تاریخی اکتبر ۲۰۱۳ در آلمریای اسپانیا آغاز شد. بخش‌هایی از فیلم نیز در لندن و همچنین جزایر قناری فیلم‌برداری شد.
گلشیفته در نقش همسر فرعون + تصاویر

داستان این فیلم به خروج موسی از مصر می‌‌پردازد.

4995d3fa13634ce0bffaf3069332ac21.jpg

گلشیفته فراهانی در این فیلم در کنار بازیگرانی ‌هم‌چون کریستین بیل، سیگورنی ویور، بن کینگزلی، آرون پل، جوئل ادگورتون و … بازی کرده است.

درام اکشن “اکسدوس؛ خدایان و پادشاهان” یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌های سال ۲۰۱۴ است که توسط سه کشور آمریکا، انگلیس و اسپانیا ساخته شده است.

c519538df08e93618d08403ccc438c1f.jpg

نقش فرعون رامسس دوم، فرمانروای مصر را جوئل ادگرتون بازی می‌کند.

اکران جهانی فیلم “اکسدوس؛ خدایان و پادشاهان” از روزهای قبل در برخی کشورها آغاز شده و در سینماهای آمریکای شمالی از ۱۲ دسامبر به روی پرده خواهد رفت.

در این فیلم کریستین بیل نقش موسی را بازی می‌کند.

d391b1ab042c75d9cc7b59a9262759c3.jpg

بن کینگزلی بازیگر فیلم “اکسدوس؛ خدایان و پادشاهان” در مراسم فرش قرمز و افتتاحیه اکران این فیلم در شهر لندن.

199b89be680fa778024e2db3fd7aa105.jpg

سیگورنی ویور نیز نقش مادر فرمانروای مصر را بازی می‌کند.

26fc00b8b8cb5857fccdd7b991f315d0.jpg

Amedooa

Registered User
لایک‌ها
163
توقیف فیلم گلشیفته در مراکش و مصر

فیلم تاریخی "خروج؛ خدایان و شاه ها" (Exodus: Gods and Kings) ساخته ریدلی اسکات که بازسازی روایت خروج حضرت موسی از مصر است، از برنامه اکران در سینماهای مصر و مراکش لغو شده است. گلشیفته فراهانی بازیگر ایرانی هم در این فیلم نقش ایفا می کند.

به گزارش بی بی سی، هیئت ممیزی وزارت فرهنگ مصر این فیلم را توقیف کرده و دلیل آن را وجود "خطاهای مذهبی و تاریخی" در این فیلم دانسته است.

پیشتر، فیلم تاریخی "نوح" ساخته دارن آرونوفسکی با بازی راسل کرو نیز به همین دلایل در مصر توقیف شده بود.

گلشیفته فراهانی بازیگر ایرانی در فیلم جدید ریدلی اسکات با نام "اکسدوس؛ خدایان و پادشاهان" نقش همسر فرمانروای مصر را بازی می‌کند

گفته می‌شود این فیلم، پرهزینه‌ترین فیلم سال ۲۰۱۴ است.

بر اساس گزارش ها به مدیران سینماها در مراکش نیز "به صورت شفاهی" گفته شده که این فیلم را با وجود اینکه پیشتر مجوز اکران در سینماها را داشت، از برنامه اکران حذف کنند.

به گزارش سایت "مدیا۲۴"، مدیر سینما ریف در کازابلانکا گفته است که به او گفته شده اگر این فیلم را اکران کند، سینمای او را تعطیل خواهند کرد.

در فیلم "خروج" کریستین بیل نقش موسی را بازی می کند. علاوه بر وی بازیگران سرشناس دیگری مثل جان تورتورو در نقش فرعون، بن کینگزلی، گلشیفته فراهانی، آرون پل و سیگورنی ویور در این فیلم حضور دارند.

حضرت موسی علاوه بر پیروان یهودیت، مورد احترام مسیحیان و مسلمانان نیز هست و عالمان مسلمان نمایش چهره پیامبران در فیلم ها را مجاز نمی دانند.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
گلشیفته فراهانی دیگه داره تموم میشه با سیستم هالییود که مبنی بر استفاه ابزاری از بازیگران زن تا 10 سال دیگه بازیگری رو مثل آغدشلو باید ببوسه بزاره کنار . !

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
گلشیفته فراهانی دیگه داره تموم میشه با سیستم هالییود که مبنی بر استفاه ابزاری از بازیگران زن تا 10 سال دیگه بازیگری رو مثل آغدشلو باید ببوسه بزاره کنار . !
من فکر میکنم اینطور باشه گلشیفته فرهانی خودشو تتبیق میده.من اصلا طرفدارش نیستم.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
من فکر میکنم اینطور باشه گلشیفته فرهانی خودشو تتبیق میده.من اصلا طرفدارش نیستم.
تو ایران سینما بر اساس پدر و مادر و نام خانوادگیشون خیلی روش حساب باز کرده بودنز از انصاف نگذریم استایلش هم خوب بود میتونست چند فیلم هم نقش میانسال ، هم فیلم های ماندگار بازی کنه اگه وایساده بود تاحالا تو جدایی نادر از سیمین هم بود ، هم طرفدار داخل رو داشت هم خارج ولی پل های پشت سرش رو خراب کرد الان تو فیلم ها درجه 2 ، 3 هالیوود بازی میکنه نقش های پایین حال باید دید چی میشه ...!

Last edited:

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
اینجا که محبوبیتی دیگه نداره گلشفته حالتا شاید اونج شامل حالش بشه

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
تو ایران سینما بر اساس پدر و مادر و نام خانوادگیشون خیلی روش حساب باز کرده بودنز از انصاف نگذریم استایلش هم خوب بود میتونست چند فیلم هم نقش میانسال ، هم فیلم های ماندگار بازی کنه اگه وایساده بود تاحالا تو جدایی نادر از سیمین هم بود ، هم طرفدار داخل رو داشت هم خارج ولی پل های پشت سرش رو خراب کرد الان تو فیلم ها درجه 2 ، 3 هالیوود بازی میکنه نقش های پایین حال باید دید چی میشه ...!
بله اگه وایساده بود محبوبیت بیشتری داشت ولی از طرف کیا مهمه! از طرف اونایی که با عکس لخت طرف رو بازیگریش قضاوت میکنن! (یعنی زندگی شخصی طرف از هنرش براشون مهمتره)
سینمای الان ایران هم به سطح فیلمهای درجه 3 هالیوود خیلی سخت میرسه. باید افتخار باشه که بازیگری از ایران تو فیلمهایی با این سطح بازی میکنه. مسلما تو این سطح رقابت کردن خیلی سخت تر از رقابت کردن با الناز شاکردوسته! (لطفا تو نظر دادن کاری به زندگی شخصی افراد نداشته باشید. شما فیلم و هنر نفر رو میبینید باهاش تو یه خانواده که زندگی نمیکنید!)
من همیشه از سبک بازیش و مخصوصا صداش و لحن بیانش خوشم میومد. امیدوارم موفق باشه

khodayard

Registered User
لایک‌ها
17
به نظرم سینمای ایران الان خیلی شبیه سینمای هالیووده اتفاقا. فقط ابعادشون با هم فرق می کنه. تو ایران واسه گیشه فیلم می سازن اونجا هم همین طور. اینجا اخراجی ها می سازن خوب می فروشه اونجا فیلم اکشن و ماموریت غیر ممکن و ... می سازن خوب می فروشه. جفتشون سینمای دوزارین. البته هم اون طرف هم این طرف فیلم های خوبی هم ساخته می شه. که معمولا خوب نمی فروشه.
فقط ابعاد این دوتا سینما با هم فرق می کنه، اگر نه از لحاظ کارکرد و روش کسب درآمد و ... خیلی شبیه همن. گلشیفته فقط یه کم ارتقا پیدا کرده.

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
به نظرم فیلم ایرانی فقط کمدی بقیشو بریز سطل آشغال.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
جالبه، طرف تو لیست بازیگرای قسمت بعدی دزدان دریایی کاراییبه و با جانی دپ همبازی شده، بعد دوستمون میگه مثه شهره آغداشلو تموم شده!!! :general304:
اگه افتخارات آغداشلو تموم شدنه، من آرزوی تموم شدن دارم!

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
بنده خدا گلشیفته اینقدر اینور و اونور خودشو لخت کرد تا عکسش بره رو مجلات و اینقدر این در و اون در زد تا تونست تو فیلمای نامبر وان مثل دزدان دریایی کارائیب یه نقش فرعی بگیره.

steven@seagal

Registered User
لایک‌ها
917
دوباره یادش افتادم اعصابم خورد شد:general208:
با اون پرتقالاش ابروی همه رو برد :mad:
خاک بر سرش کنم یه شونه هم به موهاش نزده بود:D

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
ایشان بازیگر قوی‌ای هستند، به بازیگریشان اعتقاد دارم.ی
حداقل از 90 درصد بازیگران خانم داخل کشور سرترند. بیشتر بازیگران معروف داخل کشور هنوز الفبای بازیگری را نمی دانند، آدم ناامید می شود.

Last edited:

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
ایشان بازیگر قوی‌ای هستند، به بازیگریشان اعتقاد دارم.ی
حداقل از 90 درصد بازیگران خانم داخل کشور سرترند. بیشتر بازیگران معروف داخل کشور هنوز الفبای بازیگری را نمی دانند، آدم ناامید می شود.
از اون ده درصدی که ازش سرترند چند تا رو نام ببرید؟

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
توو ایران که تاریخ مصرف بازیگرا بخصوص از نوع مونثش زودتر میگذره که!

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
از اون ده درصدی که ازش سرترند چند تا رو نام ببرید؟
داریم، مثلاً خانم سوسن تسلیمی بودند که خیلی بهشون اعتقاد دارم،لیلا حاتمی و دیگه نمیدونم چون واقعاً خیلی کم هستند این 10 درصد هم گذاشتم برا اطمینان وگرنه می گفتم 99 درصد.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
توو ایران که تاریخ مصرف بازیگرا بخصوص از نوع مونثش زودتر میگذره که!
آره خیلی از بازیگرها چه مرد چه زن تاریخشون 5تا 10 ساله هستش ، ولی هنرمندان تاریخ مصرف ندارن ، عزت ، علی نصیریان ، جمشید ، افسانه بایگان ، هدیه تهرانی ، بعضی که واقعآ مانند پرویز پرستویی هنر داشته باشن به این زودی ها از میدون بیرون نمیرن .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بابا رایدلی اسکات خیــــــــــــلی کارگردان بزرگیه!
این فیلم هم اکران شده و با اینکه بازیگرای فوق العاده ای داشته اما از نظر منتقدا اصلاً فیلم خوبی نبوده!
توی فروش هم فقط 65 میلیون دلار توی آمریکا و حدود 200 میلیون دلار تو بقیه دنیا فروخته.
به هر حال دمش گرم! حس خوبی داره اسمشو کنار بن کینگزلی و کریستین بیل دیدن :p

بالا