• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'گلکسی فیت gt-s5670فروشی

majidcr7

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی از دو جا ضربه دیده فقط دو میلی یا کمتر عرضه جاشه چون توی عکس اصلا معلوم نمی شد من جاشو با خط قرمز مشخص کردم .دوربین 5 مگا پیکسل اصلا هم باز نشده حتی برا تعویض قاب از نظر نرم افزاری هم عالیه در سطح خودش سیستم عامل اندروید هم هست
قیمت پایه هم 320 هزار تومان هست کمترهم شرمنده تلفن من 09357671589 در صورت نیاز البته اس بدید ممنون میشم چون ممکن کلاس باشم شرمنده میشم نمیتونم جواب بدم البته جواب اس میدمPic03.jpg

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
گوشی از دو جا ضربه دیده فقط دو میلی یا کمتر عرضه جاشه چون توی عکس اصلا معلوم نمی شد من جاشو با خط قرمز مشخص کردم .دوربین 5 مگا پیکسل اصلا هم باز نشده حتی برا تعویض قاب از نظر نرم افزاری هم عالیه در سطح خودش سیستم عامل اندروید هم هست
قیمت پایه هم 320 هزار تومان هست کمترهم شرمنده تلفن من 09357671589 در صورت نیاز البته اس بدید ممنون میشم چون ممکن کلاس باشم شرمنده میشم نمیتونم جواب بدم البته جواب اس میدممشاهده پیوست 230074

دوست گلم ورودت رو به پی تی خوش امد می گم،بی زحمت طبق قوانین بازارچه عکس از خود محصول مورد فروشت با نام کاربری بزار

بالا