• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گلکسی مگا 6.3 یا نوت 2 مشکل این است .

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:) د

سلام دوستان از اونجای که ما به گوشی بزرگ علاقه مندیم . و سامسونگ یه گوشی خرکی زده 6.3 اینچ . به این گوشی علاقه مند شدییم اما یک بحثی که پیش امد . من از صفحه نمایش نوت 2 خیلی خوشم میاد نسبت به سونی من خیلی باحالتر . .واضح تر بود . اما تو مقایشه دیدم که نوع صفحه نمایش گلکسی مگا با نوت فرق داره .... حالا 2 دلم نوت یا مگا .. البته می خواستم اس 4 بگیرم اما چون کوچیک هست حال نکردم .. helpppp meee

npot.jpg ]

Gooshi Shop - مقایسه

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
از لحاظ قیمت چقدر اختلاف دارن ؟

پ.ن : نوت 2

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
گرامی مگا خیلی بزرگ هست و برای مصارف خاصی که نیازشون صفحه بزرگه ولی از تبلت کوچکتر باشه بدرد میخوره

به نظرم فبلت نون 2 بهتر باشه ..... مگر مصارف خاص داشته باشین ............ البته منتظر شدن برا نوت 3 هم وسوسه انگیزه !!!!

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
گرامی مگا خیلی بزرگ هست و برای مصارف خاصی که نیازشون صفحه بزرگه ولی از تبلت کوچکتر باشه بدرد میخوره

به نظرم فبلت نون 2 بهتر باشه ..... مگر مصارف خاص داشته باشین ............ البته منتظر شدن برا نوت 3 هم وسوسه انگیزه !!!!

داداش اخه معلوم نیست کی بیاد نوت 3 بهدشم بیاد قیمتش بالا هست 2 3 ماه طول میکشه کع متعادل یشه قیمتش . مصرف خاصی که ندارم اما گوشی بزرگ مثل ماشین شاسی بلند هست ابهت داره:D

مثل لندکروزر

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
داداش اخه معلوم نیست کی بیاد نوت 3 بهدشم بیاد قیمتش بالا هست 2 3 ماه طول میکشه کع متعادل یشه قیمتش . مصرف خاصی که ندارم اما گوشی بزرگ مثل ماشین شاسی بلند هست ابهت داره:D

مثل لندکروزر

من حتی تصورشم نمیکردم که یه روزی نوت 2 بگیرم! ..... میگفتم فبلت به دردم نمیخوره بزرگه ............ زد و اس 3 ما یه خط برداشت دلمو چرکین کرد ............. رفتم سراغ نوت حالا با هیچی عوضش نمیکنم .......... تازه میدونم صفحه بزرگتر چقدر عالیه !

ولی مگا دیگه خیلی بزرگه و خریدنش به نظرم ریسکه ........... مگر مصارف خاص که فلسفه بوجود اومدنش هم همینه ............

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
من حتی تصورشم نمیکردم که یه روزی نوت 2 بگیرم! ..... میگفتم فبلت به دردم نمیخوره بزرگه ............ زد و اس 3 ما یه خط برداشت دلمو چرکین کرد ............. رفتم سراغ نوت حالا با هیچی عوضش نمیکنم .......... تازه میدونم صفحه بزرگتر چقدر عالیه !

ولی مگا دیگه خیلی بزرگه و خریدنش به نظرم ریسکه ........... مگر مصارف خاص که فلسفه بوجود اومدنش هم همینه ............

خوب دوست من همونطور که خودت گفتی فکر شو نمی کردی که نوت 2 بگیری اما گرفتی شاید مگا هم همینجور باشه من مشکلم فقط و فقط کیفیت صفحه نمایش هست

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
خوب دوست من همونطور که خودت گفتی فکر شو نمی کردی که نوت 2 بگیری اما گرفتی شاید مگا هم همینجور باشه من مشکلم فقط و فقط کیفیت صفحه نمایش هست

گرامی تمام گوشی یه طرف ......... صفحه نمایش یه طرف دیگه!!! .......... کیفیت صفحه نمایش اینقدر مهم هست که شما انتخابت تغییر بکنه ....منم شخصا به صفحه نمایش خیلی حساسم ........... الان هر کی رو نوت 2 من کلیپ میبینه .....امکان نداره به کیفیت صفحه نمایش اشاره نکنه .....کلیپ 1080 با آخرین تنظیم روشنایی واقعا خیره کنندس ..........

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
:D حالا انشالا که نوت بهتره تصمیم بر این شد که نوت بگیرم ....

شک نداشته باش .......مطمینا لذت خواهی برد از این انتخاب .......... پیشا پیش مبارک باشه ............. قیمتشم خدایی خوبه الان ........... من بالای 2 تومن گرفتم:wacko:

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
شک نداشته باش .......مطمینا لذت خواهی برد از این انتخاب .......... پیشا پیش مبارک باشه ............. قیمتشم خدایی خوبه الان ........... من بالای 2 تومن گرفتم:wacko:

:(اکه شانس ما تا شنبه گرون نشه

امین69

Registered User
لایک‌ها
359

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40
اقا چینی یا ویتنامی کدوم بهتره ؟ فرق داره ایا ؟

به نظر من که هیچ فرقی نمیکنه ، گوشی خودم رو ( که ویتنامی هستش ) با گوشیه یکی از دوستان که تازه خریده و البته چینی هم هست ; مقایسه کردیم که کاملا مشابه بود . هم از لحاظ ظاهر (!) و هم از لحاظ قدرت سخت افزاری ، بنچمارک ، دوربین و ......

بالا