• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گم شدن شماره دواطلبی

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام ، من شماره دواطلبی کنکور برادرمو گم کردم ! هر سال سازمان سنجش تو اموزش پرورش یه باجه ای رو اختصاص می داد که

دواطبایی که همچین مشکلی دارن به اونجا مراجعه کنن ، اما امسال سیستمی شده http://request.sanjesh.org .

من مشخصات برادرمو که وارد می کنم میگه دواطبی با این مشخصات پیدا نشد !!!!

شماره های تماس روابط عمومی سنجش هم که یا اشغال می زنه یا اصلا" کسی پاسخگو نیست !

به نظرتون باید چی کار کنم ؟ راهی هست ؟!

**

یه خواهشی ام از دوستان کنکوری که کارت ورود به جلسه اشون گرفتن دارم . اگر ممکنه با مراجعه به http://request.sanjesh.org ببنید برای شما هم همون خطا رو می ده . منظورم اینکه مشخصات خودتونو وارد کنید . ببنید این سامانه شماره دواطبی شما رو می ده یا برا شما هم مشکل داره .

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
شماره سریال کارت یا پرونده رو هم ندارین؟ به مسئول باجه ی رفع نقص مراجعه کنین ببینین میتونه کمکتون کنه یا نه!
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2610

ممنونم ، اینو ندیده بودم ! هر چند که قبل مراجعه به اون باجه از داخل ایمیلم شماره دواطبلی رو پیدا کردم ولی لینک شما قوت قلبی شد ارامش بیشتری داشته باشم .
_
مشکل حل شد ، اسپم ازاد است .

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بر اساس شماره شناسنامه و نام پدر و ... هم کارت میده فکر کنم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مشکل حل شد ، اسپم ازاد است .
به برادرت بگو بیاد اینجا یه خرده پشت سرت غیبت کنیم:p
شماره رو که گم کردی، داوطلب رو هم صد جا نوشتی دواطلب:general509: . برادر با این حد گیجی و دست و پا چلفتی بازی:D نوبره والا. خدا نصیب مصطفی نکنه:D
فقط امیدوارم بهش نگفته باشی که شماره رو گم کردی و شب امتحان کلی استرس بهش وارد کرده باشی:general108::general108::general108::p

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
به برادرت بگو بیاد اینجا یه خرده پشت سرت غیبت کنیم:p
شماره رو که گم کردی، داوطلب رو هم صد جا نوشتی دواطلب:general509: . برادر با این حد گیجی و دست و پا چلفتی بازی:D نوبره والا. خدا نصیب مصطفی نکنه:D
فقط امیدوارم بهش نگفته باشی که شماره رو گم کردی و شب امتحان کلی استرس بهش وارد کرده باشی:general108::general108::general108::p

قدیما یه قانونی تو املاء بود اگر دانش اموز فقط یه بار کلمه رو درست می نوشت بقیه جملاتی که اون کلمه اشتباه نوشته می شد ، غلط حساب نمی اومد !
منم چون املای رو تو تیتر تاپیک درست نوشتم ، دشواری نداره :p

هنوز چند روز تا کنکور مونده و دلیلی برای استرس داداشم نیست ، هر چند مدرک و کنکور ... کشکه !
واقعیتش اینکه من دوست دارم مرز تفاوتم تو نت با دنیای واقعی ام به صفر برسه ، یعنی همین الان موقعی که از خونه خارج میشم موهامو شونه نمی کنم چون ذهنم درگیره
اینجا هم دلیلی نداره وقتی دنیای درونم اشفته اس نوشته هام اتو کشیده باشه . به همین خاطر هم غلط های املایی هم نگارشی تو پست هام بیداد می کنه .
از اینکه تذکر دادی ممنونم .

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
قدیما یه قانونی تو املاء بود اگر دانش اموز فقط یه بار کلمه رو درست می نوشت بقیه جملاتی که اون کلمه اشتباه نوشته می شد ، غلط حساب نمی اومد !
منم چون املای رو تو تیتر تاپیک درست نوشتم ، دشواری نداره :p
بجان مصطفی توی تیتر هم غلط نوشتی :general509:. یبار دیگه چک کن:D
هنوز چند روز تا کنکور مونده و دلیلی برای استرس داداشم نیست ، هر چند مدرک و کنکور ... کشکه !
مدرک خودت کشکه:general211: مدرک من طلاست:cool:
واقعیتش اینکه من دوست دارم مرز تفاوتم تو نت با دنیای واقعی ام به صفر برسه ، یعنی همین الان موقعی که از خونه خارج میشم موهامو شونه نمی کنم چون ذهنم درگیره
اینجا هم دلیلی نداره وقتی دنیای درونم اشفته اس نوشته هام اتو کشیده باشه . به همین خاطر هم غلط های املایی هم نگارشی تو پست هام بیداد می کنه .
اه اه اه اه انقدر بدم میاد از این آدم هایی که موهاشونو شونه نمیکنن میان بیرون:confused::p. شما درگیری ذهنی داری،ما چه گناهی کردیم که باید آلودگی بصری رو تحمل کنیم:general208::p:D
از اینکه تذکر دادی ممنونم .
خواهش میکنم. اذیت و آزار شما وظیفه ملی و انسانی منه :p:D

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
بجان مصطفی توی تیتر هم غلط نوشتی :general509:. یبار دیگه چک کن:D

مدرک خودت کشکه:general211: مدرک من طلاست:cool:

اه اه اه اه انقدر بدم میاد از این آدم هایی که موهاشونو شونه نمیکنن میان بیرون:confused::p. شما درگیری ذهنی داری،ما چه گناهی کردیم که باید آلودگی بصری رو تحمل کنیم:general208::p:D

خواهش میکنم. اذیت و آزار شما وظیفه ملی و انسانی منه :p:D

به جان بی ارزش مصفطی (برم املای مصفطی رو از نت سرج کنم الان میام ) من همون صبح به خودم می گفتم در لایک های این دو عزیزی که پست امو لایک کردن حکمتی نهفته است .
نگو که ناخواسته واژه جدیدی به ادبیات فارسی اضافه کردم . در واقع « شماره دواطبی » خیلی صحیح تر به نظر میاد. چون اساس کنکور بر اساس دعوا و رقابت هست .
لذا کلمه «دعوا طلبی » صحیح است اما چون از لحاظ رسم خط به زبیایی «دواطلبی » نیست . بنابراین همان «دواطب » صحیح تر است .
خیلی از اکشتافات مهم مثل جاذبه هم همینطوری اتفاقی کشف شدن ، یا خیلی از غذاهای امروز بر اثر حواس پرتی اشپز ابداع شدن .
حتی قاره امریکا هم بر اثر سوتی کریستف کلمب کشف شده ..

**
مولا اشوی کذاب میگه که : درون خیلی از بی نظم ها یه نظم پنهانی هست . مثلا یه شاعر ممکنه موهاش اشفته باشه ، اتاقش بهم ریخته بشه ولی از درون هم بی نظمی شعر خلق میشه .
اما یه جایی مثل ارتش بلاد کفر با تمامی نظم و نظامی داره که باعث جنگ و خونزیزی میشه

یاحق

پی نوشت : این حق به منزله اعلام برنده شدن در گفت و گو نمی باشد ، صرفا" فازش اومد نوشتم

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
اتفاقا من هم همچین مشکلی برای خواهرم پیش آمده
اگر ممکنه بنده رو راهنمایی کنید چه کنم

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
اتفاقا من هم همچین مشکلی برای خواهرم پیش آمده
اگر ممکنه بنده رو راهنمایی کنید چه کنم

مرحله اول : رفتن به این لینک و عضویت در سامانه پاسخگویی سنجش
دقت که تمام مشخصات خواهرتو مثل کدملی و فامیل درست وارد کنی
بعدش سیستم اتوماتیک شماره داوطلبی یا همون دواطلبی رو بهت می ده (البته قاطی داره آ مثلا دیروز کار نمی کرد ، امروز کار می کنه !)
**
اگه خدای ناکرده با روش بالا به نتیجه نرسیدی به باجه رفع نقص شهرتون مراجعه کن ، آدرس باجه ها : http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2610
پایین همین لینکی که گفتم یه سری فایل PDF هست . داخل اینا ادرس نوشته شده ..

حل شد خبر بده
_
متن جواب مسول روابط عمومی سنجش در جواب تیکت :

با سلام
=چنانچه داوطلبي به دليل در اختيار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبي، پرونده و يا كد پيگيري مورد نياز، موفق به پرينت كارت شركت در آزمون خود نمي شود، لازم است با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور و ورود به سيستم پاسخگويي و انتخاب نام آزمون و تعيين موضوع پيگيري نسبت به دريافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبي و يا كد پيگيري ثبتنام اقدام نمايند. لازم به ذكر است اين امكان براي داوطلباني فراهم ميباشد كه در سيستم پاسخگويي داراي عضويت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلباني كه اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضويت در اين سيستم نسبت به بازيابي اين اطلاعات اقدام نمايند
==بدهي است پس از مقايسه اطلاعات عضويت داوطلب با اطلاعات موجود در سيستم شماره هاي مورد نظر در همين سامانه براي كاربر ارسال خواهدشد. توجه داشته باشيد پاسخ به درخواستهاي مبتني بر فرم مخصوص درخواست و يا هر درخواست ديگري بجز درخواستهاي عمومي در صورت عدم تطابق اطلاعات عضويت با اطلاعات موجود در سيستم غير ممكن مي باشد.بنابراين لازم است هر داوطلب متقاضي اين دسته درخواستها شخصا و با اطلاعات دقيق شخصي خود عضو سيستم شود. ********************** = در صورتي كه در فيلدهاي جستجو نياز به وارد كردن حروف مي باشد از وارد ردن حرف ا به شكل الف و مد خودداري كرده و عين اطلاعات وارد شده در زمان ثبت نام را وارد نماييد =- از وارد كردن صفرهاي اول شماره ملي خود در بخش ورود اطلاعات شناسنامه خودداري فرماييد ==چنانچه از كليه روشهاي مندرج در سايت براي مشاهده نتيجه اقدام كردیدوموفق به دریافت اطلاعات مربوط به دریافت کارت نشدید می توانید از روز سه‌شنبه 95/4/22 لغايت روز چهارشنبه 95/4/23 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 18:00 با به همراه داشتن كارت شناسايي معتبر (كارت ملي و يا شناسنامه عكسدار) شخصاَ به نماينده سازمان سنجش آموزش كشور مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه براساس جدول شماره 2 اين اطلاعيه مراجعه نمايند.
با سپاس

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
مرحله اول : رفتن به این لینک و عضویت در سامانه پاسخگویی سنجش
دقت که تمام مشخصات خواهرتو مثل کدملی و فامیل درست وارد کنی
بعدش سیستم اتوماتیک شماره داوطلبی یا همون دواطلبی رو بهت می ده (البته قاطی داره آ مثلا دیروز کار نمی کرد ، امروز کار می کنه !)
**
اگه خدای ناکرده با روش بالا به نتیجه نرسیدی به باجه رفع نقص شهرتون مراجعه کن ، آدرس باجه ها : http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2610
پایین همین لینکی که گفتم یه سری فایل PDF هست . داخل اینا ادرس نوشته شده ..

حل شد خبر بده
_
متن جواب مسول روابط عمومی سنجش در جواب تیکت :

با سلام
=چنانچه داوطلبي به دليل در اختيار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبي، پرونده و يا كد پيگيري مورد نياز، موفق به پرينت كارت شركت در آزمون خود نمي شود، لازم است با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور و ورود به سيستم پاسخگويي و انتخاب نام آزمون و تعيين موضوع پيگيري نسبت به دريافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبي و يا كد پيگيري ثبتنام اقدام نمايند. لازم به ذكر است اين امكان براي داوطلباني فراهم ميباشد كه در سيستم پاسخگويي داراي عضويت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلباني كه اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضويت در اين سيستم نسبت به بازيابي اين اطلاعات اقدام نمايند
==بدهي است پس از مقايسه اطلاعات عضويت داوطلب با اطلاعات موجود در سيستم شماره هاي مورد نظر در همين سامانه براي كاربر ارسال خواهدشد. توجه داشته باشيد پاسخ به درخواستهاي مبتني بر فرم مخصوص درخواست و يا هر درخواست ديگري بجز درخواستهاي عمومي در صورت عدم تطابق اطلاعات عضويت با اطلاعات موجود در سيستم غير ممكن مي باشد.بنابراين لازم است هر داوطلب متقاضي اين دسته درخواستها شخصا و با اطلاعات دقيق شخصي خود عضو سيستم شود. ********************** = در صورتي كه در فيلدهاي جستجو نياز به وارد كردن حروف مي باشد از وارد ردن حرف ا به شكل الف و مد خودداري كرده و عين اطلاعات وارد شده در زمان ثبت نام را وارد نماييد =- از وارد كردن صفرهاي اول شماره ملي خود در بخش ورود اطلاعات شناسنامه خودداري فرماييد ==چنانچه از كليه روشهاي مندرج در سايت براي مشاهده نتيجه اقدام كردیدوموفق به دریافت اطلاعات مربوط به دریافت کارت نشدید می توانید از روز سه‌شنبه 95/4/22 لغايت روز چهارشنبه 95/4/23 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 18:00 با به همراه داشتن كارت شناسايي معتبر (كارت ملي و يا شناسنامه عكسدار) شخصاَ به نماينده سازمان سنجش آموزش كشور مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه براساس جدول شماره 2 اين اطلاعيه مراجعه نمايند.
با سپاس
ممنون برادر-با راهنمایی شما مشکل حل شد

بالا