• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گم شدن کارت ملی - کیا کارت ملی هوشمند گرفتن؟

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
سلام
اگر کارت ملی (معمولی نه هوشمند) گم بشه باید برای المثنی اقدام کرد یا نیازی به المثنی نیست و یه راست باید برای کارت ملی هوشمند اقدام کرد؟
تو سایت ثبت احوال یه جاش نوشته کارت ملی هوشمند قراره جایگزین کارت ملی های فعلی بشه و یه جا دیگه نوشته اگر کارت ملی معمولی گم بشه باید برای المثنی اقدام کرد
خوب اگر کارت ملی هوشمند قراره جایگزین فعلی ها بشه دیگه چرا المثنی برای قدیمی؟ خوب همون هوشمند رو میگیریم دیگه!
هر فرد باید کارت ملی هوشمند و معمولی رو با هم داشته باشه یا اگر هوشمند داشته باشه کارت ملی معمولی باطل میشه؟
یه توضیحی بدین

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام
اگر کارت ملی (معمولی نه هوشمند) گم بشه باید برای المثنی اقدام کرد یا نیازی به المثنی نیست و یه راست باید برای کارت ملی هوشمند اقدام کرد؟
تو سایت ثبت احوال یه جاش نوشته کارت ملی هوشمند قراره جایگزین کارت ملی های فعلی بشه و یه جا دیگه نوشته اگر کارت ملی معمولی گم بشه باید برای المثنی اقدام کرد
خوب اگر کارت ملی هوشمند قراره جایگزین فعلی ها بشه دیگه چرا المثنی برای قدیمی؟ خوب همون هوشمند رو میگیریم دیگه!
هر فرد باید کارت ملی هوشمند و معمولی رو با هم داشته باشه یا اگر هوشمند داشته باشه کارت ملی معمولی باطل میشه؟
یه توضیحی بدین
سلام

منم کارت ملیم گم شده بود
واسه هوشمند کردن رفتم اداره پست
بهم گفتن کارت ملی داری یا گم شده که گفتم گم شده
5تومن بیشتر گرفتن (فکر میکنم)کارت ملی هوشمند بهم تحویل دادن
کارت ملی معمولی نیاز نیست بگیری دنبال دردسرش نباش و بکارت نمیاد:)

جرمایا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
229
بنده هم حدود 3 ماهه کارت ملیم رو گم کردم اما حتی واسه سوال پرسیدن هم اقدام نکردم بسکه گ شا دم :general711:

کارت ملی قدیمی فعلا اعتبار داره. اگر هم گمش کنی باید بری المثنی بگیری گویا 14 روز بعد از اقدام المثنی میاد دم خونتون

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
المثنی کارت ملی معمولی حدود 15تومنی اب میخوره
خب چرا ادم چنین کاری کنه:D
وقتی قراره هوشمند معتبر باشه

alichoopa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
من هوشمند گرفتم چارتا جا کار اداری داشتم ازش فوتوکپی گفتن بیار جهان چندمیم ما اخه:confused::confused:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
كارت ملي هوشمند يه چي مث id cart خارجياس
ولي هنوز بستر سازي نشده

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
سلام

منم کارت ملیم گم شده بود
واسه هوشمند کردن رفتم اداره پست
بهم گفتن کارت ملی داری یا گم شده که گفتم گم شده
5تومن بیشتر گرفتن (فکر میکنم)کارت ملی هوشمند بهم تحویل دادن
کارت ملی معمولی نیاز نیست بگیری دنبال دردسرش نباش و بکارت نمیاد:)
یعنی اختیاریه که معمولی بگیریم یا هوشمند!؟ چون بعدا برای هوشمند دوباره کاری نشه و هزینه بیخودی هم مصرف نشه پس برم سراغ هوشمند بهتره
المثنی باشه روش می نویسه المثنی؟
ولی هوشمند چون اولین باره همون کارت اول محسوب میشه؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من کارت ملیم چند ساله تاریخش گذشته! بانکی جایی هم تا حالا گیر نداده بهش! باید برم هوشمند بگیرم؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
سوال متفرقه:
کسی گواهینامه موتور نگرفته جدیدا؟

پ.ن:کسی نمیتونه واس ما گواهینامه موتور جور کنه؟:D

alichoopa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سوال متفرقه ۲:general304:
این برگه معافیت تحصیلی که برای ثبت نام دانشگاه میگیری همون اول که دانشگاه نامه میده (قبل ثبت نام)
میشه باهاش برای گواهینامه ثبت نام کرد یا ن:general507:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من کارت ملیم چند ساله تاریخش گذشته! بانکی جایی هم تا حالا گیر نداده بهش! باید برم هوشمند بگیرم؟
فعلاً گیر نمیدن، ولی دیر یا زود همه باید از این هوشمندها بگیرن و راه فراری نیست! :دی زیاد هم درگیری نداره و یه بار باید برین عکس و اثر انگشت و اینا رو انجام بدین و یه بار دیگه هم برین کارت رو دریافت کنین.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
هنوز جا داره از قدیمی هاش استفاده کنیم حالــــــــــــــــــــــــــــــــا هروقت واجب شد میریم عوض میکنیم :general711::general711:

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
چه قدر تیغ میزنن برای هوشمند؟ پروسه عکسبرداری چجوریه؟

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
فعلاً گیر نمیدن، ولی دیر یا زود همه باید از این هوشمندها بگیرن و راه فراری نیست! :دی زیاد هم درگیری نداره و یه بار باید برین عکس و اثر انگشت و اینا رو انجام بدین و یه بار دیگه هم برین کارت رو دریافت کنین.
اگه بخوایم هوشمند بگیریم کارت ملی معمولی رو می خوان ؟ فرقی می کنه بگیم کارت ملیمون گم شده یا نه؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
چه قدر تیغ میزنن برای هوشمند؟ پروسه عکسبرداری چجوریه؟
هزینه رو یادم نیست، ولی عکس برداری افتضاحه!
یه اتاقکی بود و ملت رو دونه دونه میفرستادن داخل و طرف هم در عرض چند ثانیه یه عکس کج و کوله میگرفت و میگفت تموم شد. اصلا مثل عکاسی های بیرون نیست که وقت بذارن و عکس درست حسابی بگیرن. یعنی ممکنه عکس کارت ملی هوشمندتون یه چیزی از آب دربیاد که از زندگی سیر بشین! :دی

اگه بخوایم هوشمند بگیریم کارت ملی معمولی رو می خوان ؟ فرقی می کنه بگیم کارت ملیمون گم شده یا نه؟
در حالت معمولی که باید کارت قبلی رو تحویل بدین، ولی این طور که شنیدم و بچه ها هم اینجا گفتن اگه کارت قبلی رو گم کرده باشین میتونین یه جا کارت هوشمند بگیرین. اگه الکی بگین کارت قبلی رو گم کردم هم که کسی نمیفهمه راست میگین یا نه! :دی

عجیب ترین بخش ماجرا برای کارت های هوشمند، ثبت اثر انگشت هست. از این دستگاه ها جلوتون میذارن و باید انگشتتون رو روش بذارین و اسکن کنه. حالا اگه پیر باشین (که اینجا نداریم!) یا انگشتتون مشکل خاصی داشته باشه و اثر انگشتتون درپیت باشه، کلی دنگ و فنگ داره. یکی از فک و فامیل ما به مشکل خورد و مثل اینکه هر کاری میکرده اثر انگشتش اسکن نمیشده و آخرش مجبور شد بره اداره نمیدونم چی چی و کلی بدبختی بکشه تا ازش اثر انگشت بگیرن! :دی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
منم هوشمند گرفتم پارسال عکس افتضاح شده تو همون اداره پست ورداشته بودن یه دیوار کاذب زده بودن تو سالن یه صندلی با دوربین عکاسی و یه چراغ همون دقه عکس گرفتن من نمی دونم اداره پست رو به عکاسی چه جوری ربط دادن موندم! وقتی می خواستن کارت بدن یارو رمز کارتای ملت رو ریخته بود رو دایره یه شیر تو شیری بود نمی دونم داستان رمز کارتا چیه ولی همون کارمند باجش گفت الان برو سریع رمز رو عوض کن که باز خودش به هزینه جداگونه داره باید بپردازی خلاصه کارتو گرفتم عین ماهی دودی تو قابلامه افتادم ادم روش نمیشه جایی نشون بده!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یعنی اختیاریه که معمولی بگیریم یا هوشمند!؟ چون بعدا برای هوشمند دوباره کاری نشه و هزینه بیخودی هم مصرف نشه پس برم سراغ هوشمند بهتره
المثنی باشه روش می نویسه المثنی؟
ولی هوشمند چون اولین باره همون کارت اول محسوب میشه؟
کلا سوالات ی جواب داره
کارت ملی قدیمی نیاز نیست بگیری
اصلا کارت ملی معمولی بگیری بدردت نمیخوره
چون ملاک داشتن کارت ملی هوشمنده
من خودم چند وقتی کارت ملی معمولیم گم بود خاستم بره بگیرم ولی دیدم چرا الکی زمان و هزینه کنم واسش.چند وقتی صبر کردم رفتم هوشمند کردم
تو کارت ملی هوشمند هم خبری از این نیست ک کارت ملیشو گم کرده

کل هزینه کارت ملی هوشمند
اگه کارت ملی قبلیتو نداشته باشی
حدود 30تومن
اگه داشته باشی 25تومن

خودتون میتونین ثبتنامشو انجام بدین خونتون
نوبت میگیرین (20تومن ثبتنام اولیشه)و طبق نوبتی ک گرفتین در ی تاریخ معینی در مکان ک انتخاب کردین(من اداره پست رو انتخاب کردم) حاضر میشین

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
هزینه رو یادم نیست، ولی عکس برداری افتضاحه!
یه اتاقکی بود و ملت رو دونه دونه میفرستادن داخل و طرف هم در عرض چند ثانیه یه عکس کج و کوله میگرفت و میگفت تموم شد. اصلا مثل عکاسی های بیرون نیست که وقت بذارن و عکس درست حسابی بگیرن. یعنی ممکنه عکس کارت ملی هوشمندتون یه چیزی از آب دربیاد که از زندگی سیر بشین! :دی

در حالت معمولی که باید کارت قبلی رو تحویل بدین، ولی این طور که شنیدم و بچه ها هم اینجا گفتن اگه کارت قبلی رو گم کرده باشین میتونین یه جا کارت هوشمند بگیرین. اگه الکی بگین کارت قبلی رو گم کردم هم که کسی نمیفهمه راست میگین یا نه! :دی

عجیب ترین بخش ماجرا برای کارت های هوشمند، ثبت اثر انگشت هست. از این دستگاه ها جلوتون میذارن و باید انگشتتون رو روش بذارین و اسکن کنه. حالا اگه پیر باشین (که اینجا نداریم!) یا انگشتتون مشکل خاصی داشته باشه و اثر انگشتتون درپیت باشه، کلی دنگ و فنگ داره. یکی از فک و فامیل ما به مشکل خورد و مثل اینکه هر کاری میکرده اثر انگشتش اسکن نمیشده و آخرش مجبور شد بره اداره نمیدونم چی چی و کلی بدبختی بکشه تا ازش اثر انگشت بگیرن! :دی
باید حتما همونجا عگس بگیریم؟ نمی تونیم خودمون عکس ببریم؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
فقط همون جا عکس میگیرن و نمیشه خودمون چیزی ببریم. بهانه ـشون هم این هست که یه عکس خاصی هست که باید با کارت هوشمند تطابق داشته باشه و از این حرفا!
وقتی میرین اونجا که عکس بندازین، از همون لحظه اول خودتون رو آماده کنین چون خبری از دنگ و فنگ های عکاسی های بیرون نیست و طرف یه لحظه دکمه رو میزنه و میگه حاجی پاشو نفر بعد بیاد! :دی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
میشه
تو ثبت احوال پارتی داشته باشی (میتونی یه عکس قدیمیتو بزاری تو سی دی اوکی کنن واست)
انجام میدن واست

بالا