سوزاندن، سیم کارتسلام دوستان
1-2 ساعت پیش گوشی شیائومی برادرم گمشده . اونی هم که پیداش کرده گوشی رو خاموش کرده.
الان چیکار باید بکنه؟
ممنون
اره اینم هست که بسوزونیم شانس پیدا کردنش میاد پایین.سیم کارت رو بسوزونید شانس تون برای ردیابی گوشی کمتر میشه.
بنظرم نسوزونید سیم کارت رو و فردا شکایت کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی و بعد از طریق پلیس فتا کمک تون میکنند که ردیابی کنید گوشی رو.
فکر نکنم بشه پیدا کرده. بشه که خیلی کار راحت میشه.اگه یتونید شماره اونی که پیدا کرده رو پیداکنید عالیه.بهش زنگ بزنید گوشیو روشن کنه.
ممنون دنبالش میوفتم اینو. فقط این روش باید سیم کارت رو بسوزونیم که بتونیم به شماره دسترسی داشتاه باشیم. بالاتر دوستان گفتن شانس پیدا کردنش میاد پایین.سرچ کن روشی هست که اگه طرف سیم کارت بزاره روی گوشیت اپراتور بهت پیامک میده
اینو سریع فعال کن چون طرف تازه کار باشه گیرمیفته اگه نه که ممکنه گوشیت از افعانستان سردربیاره
اینو تست کردم جی میلش رو گوشی بوده با سیم کارت که نشد وارد جی میلش از سیستم بشم .کد به سیم کارت ارسال میشه که دسترسی نداریم بهش.با چی پی اس و آپشن find my phone نمیشه پیداش کرد؟
به جیمیلش دسترسی نداریم فقط راهش اینه سیم کارت سوزونده بشه و دسترسی به سیم کارت پیدا کنیم تا کد جی میل بیاد و وارد جی میل بشیمآموزش ساده ترین روش ردیابی گوشی و سیم کارت خاموش | ردیابی گوشی خاموش
زنگ زدن به گوشی خاموش، امکان ردیابی گوشی خاموش حتی اگر گوشی تلفن همراه خاموش باشد! ردیابی گوشی سرقتی خاموش. پيدا كردن گوشي خاموش شده.hamyab24.ir
ایرانسل و رایتل روش بود که هر دورو سوزوندیم فردا هم میریم گزارش مفقودی توی کلانتری ثبت کنیم و توی سایت همیاب24 هم بزنیم . ببینیم اصلا پیدا میشه یا نه.اگه همراه اول داری توی اپ همراه من یه قسمت هست میزنی گوشی دزدی تا ده دوازده روز گذشته اگه سیمکارت هنوز تو گوشی باشه فکر کنم اخرین لوکیشن رو میدهنه
تاچ ال سی دیایرانسل و رایتل روش بود که هر دورو سوزوندیم فردا هم میریم گزارش مفقودی توی کلانتری ثبت کنیم و توی سایت همیاب24 هم بزنیم . ببینیم اصلا پیدا میشه یا نه.
من نمیدونم این گوشی ها رو که نمی تونند خودشون استفاده کنند واسه چی میدزدن؟
قاچاق میشه به افغانستانایرانسل و رایتل روش بود که هر دورو سوزوندیم فردا هم میریم گزارش مفقودی توی کلانتری ثبت کنیم و توی سایت همیاب24 هم بزنیم . ببینیم اصلا پیدا میشه یا نه.
اوراقی میفروشنایرانسل و رایتل روش بود که هر دورو سوزوندیم فردا هم میریم گزارش مفقودی توی کلانتری ثبت کنیم و توی سایت همیاب24 هم بزنیم . ببینیم اصلا پیدا میشه یا نه.