• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گم شدن گوشی شیائومی (درخواست راهنمایی)

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوستان
1-2 ساعت پیش گوشی شیائومی برادرم گمشده . اونی هم که پیداش کرده گوشی رو خاموش کرده.
الان چیکار باید بکنه؟
ممنون

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
سلام دوستان
1-2 ساعت پیش گوشی شیائومی برادرم گمشده . اونی هم که پیداش کرده گوشی رو خاموش کرده.
الان چیکار باید بکنه؟
ممنون
سوزاندن، سیم کارت
اعلام سرقت ( فردا در وقت اداری)

راه حل :
دادن اس ام اس واعلام شیتیل چرب به یابنده، شاید دلش بسوزه و تحویل بده(اگه زنگ می‌زنید و جواب نمیده،شاید پیامک بخونه)

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
سیم کارت رو بسوزونید شانس تون برای ردیابی گوشی کمتر میشه.
بنظرم نسوزونید سیم کارت رو و فردا شکایت کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی و بعد از طریق پلیس فتا کمک تون میکنند که ردیابی کنید گوشی رو.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
سرچ کن روشی هست که اگه طرف سیم کارت بزاره روی گوشیت اپراتور بهت پیامک میده
اینو سریع فعال کن چون طرف تازه کار باشه گیرمیفته اگه نه که ممکنه گوشیت از افعانستان سردربیاره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سیم کارت رو بسوزونید شانس تون برای ردیابی گوشی کمتر میشه.
بنظرم نسوزونید سیم کارت رو و فردا شکایت کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی و بعد از طریق پلیس فتا کمک تون میکنند که ردیابی کنید گوشی رو.
اره اینم هست که بسوزونیم شانس پیدا کردنش میاد پایین.
2 تا سیم کارت روش بوده که کلا گوشی رو خاموش کرده از شانسمون. 3-4 تا گوشی پیدا کردیم به ساعت نکشیده صاحبشو پیدا کردیم دادیم بی منت. حالا سر خودمون اومده با ناکسش افتادیم.
اگه یتونید شماره اونی که پیدا کرده رو پیداکنید عالیه.بهش زنگ بزنید گوشیو روشن کنه.
فکر نکنم بشه پیدا کرده. بشه که خیلی کار راحت میشه.
سرچ کن روشی هست که اگه طرف سیم کارت بزاره روی گوشیت اپراتور بهت پیامک میده
اینو سریع فعال کن چون طرف تازه کار باشه گیرمیفته اگه نه که ممکنه گوشیت از افعانستان سردربیاره
ممنون دنبالش میوفتم اینو. فقط این روش باید سیم کارت رو بسوزونیم که بتونیم به شماره دسترسی داشتاه باشیم. بالاتر دوستان گفتن شانس پیدا کردنش میاد پایین.
با چی پی اس و آپشن find my phone نمیشه پیداش کرد؟
اینو تست کردم جی میلش رو گوشی بوده با سیم کارت که نشد وارد جی میلش از سیستم بشم .کد به سیم کارت ارسال میشه که دسترسی نداریم بهش.
به جیمیلش دسترسی نداریم فقط راهش اینه سیم کارت سوزونده بشه و دسترسی به سیم کارت پیدا کنیم تا کد جی میل بیاد و وارد جی میل بشیم

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اگه همراه اول داری توی اپ همراه من یه قسمت هست میزنی گوشی دزدی تا ده دوازده روز گذشته اگه سیمکارت هنوز تو گوشی باشه فکر کنم اخرین لوکیشن رو میده

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
اگه همراه اول داری توی اپ همراه من یه قسمت هست میزنی گوشی دزدی تا ده دوازده روز گذشته اگه سیمکارت هنوز تو گوشی باشه فکر کنم اخرین لوکیشن رو میدهنه
ایرانسل و رایتل روش بود که هر دورو سوزوندیم فردا هم میریم گزارش مفقودی توی کلانتری ثبت کنیم و توی سایت همیاب24 هم بزنیم . ببینیم اصلا پیدا میشه یا نه.
من نمیدونم این گوشی ها رو که نمی تونند خودشون استفاده کنند واسه چی میدزدن؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ایرانسل و رایتل روش بود که هر دورو سوزوندیم فردا هم میریم گزارش مفقودی توی کلانتری ثبت کنیم و توی سایت همیاب24 هم بزنیم . ببینیم اصلا پیدا میشه یا نه.
تاچ ال سی دی

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
قاچاق میشه به افغانستان

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
اوراقی میفروشن

بالا