A@D@E@L
Registered User
دوستان در مورد اين گوشى ميشه توضيح بديد كه مناسبه و گوشىه خوبى هست يا نه
معیار شما واسه خوب بودن چیه ؟دوستان در مورد اين گوشى ميشه توضيح بديد كه مناسبه و گوشىه خوبى هست يا نه
معیار شما واسه خوب بودن چیه ؟
امکاناتش در کل خوبه ولی نسبت به اندروید ضعف هایی داره ....
مهمترین مزیت این گوشی صفحه amoled و 4 اینچ هست . دوربین و فیلمبرداری خیلی خوبی داره. در این رنج قیمت واستون مناسبه .خب با توجه به بودجه اى كه من مدنظرمه نوكيا رو بهتر ميپسند و اكثر گوشى هاى اندرويىدى اچ تى سى هست كه من زياد باشون راحت نيستم!
بله عزیز گوشی خوبی هست فقط دوربینش فوکوس ثابت هست
فوکوس ثابت یعنی اینکه گوشی روی سوژه خاصی فوکوس نمیکنه .فوكوس ثابت يعنى جطورى؟
فوكوس ثابت يعنى جطورى؟
ببین گوشی میاد کامل فوکوس میکنه یعنی اینکه روی سوژه خاصی فوکوس نمیکنهخب وقتى تصوير تاروربين هشت مگا ديگه واسه چيه!
خب با توجه به بودجه اى كه من مدنظرمه نوكيا رو بهتر ميپسند و اكثر گوشى هاى اندرويىدى اچ تى سى هست كه من زياد باشون راحت نيستم!
ببین گوشی میاد کامل فوکوس میکنه یعنی اینکه روی سوژه خاصی فوکوس نمیکنه
اگه یه گوشی فوکوس دار داشته باشی ، اولش عکس رو تار نشون میده ولی وقتی عکس میگیری ، روی سوژه فوکوس میشه و واضح دیده میشه ....
اگه میخوای از فاصله های خیلی نزدیک عکس بگیری ، مناسب نیست ولی در فاصله های بیشتر از یک متر گوشی عالی عمل میکنه > اگه میخوای تا یه نمونه از عکس گرفته شده با گوشی خودم (701) برات بزارم تا کیفیتو متوجه بشی چون دوربین منم 8 مگا هست و فوکوس ثابت داره و با دوربین x7 تفاوتی نداره.
سلام
ببخشید ولی ما این همه برند داریم که اندروید دارن. شما دقیقا دست گذاشتی روی بدترین برندش.
سامشونگ - ال جی - سونی - سونی اریکسون
توی رنج این قیمت شما گوشی اندوریدی زیاد هستش که ( بین 400 تا 500 ). ایکسپریا ری - اکسپریا نئو- گلکسی واندر.
خدایی خیلی گوشی توپی هست .
اره يه لطفى بكن بزار
اكه ميشد يه عكس با فوكوس ثابت بگير و يه عكس كه نداره با فاصله هاى مث هم كه تشخيص بدم