• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشي با امکانات خوب و راهنمايي در مورد سمبين و بلوتوث و ... ديگه

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشيد
دوستان من مرداد ماه انشا الله سيم کارتم در مي ياد 02 هست آخر شمارم
بگذريم

خوب من از تلفن همراه اصلا خوشم نمي اومد الان هم چون 5 ثبت نام کردم اولين اولويت رو براي خودم زورکي برداشتم وگرنه به خدا اصلاً دوست ندارم
بماند

حالا دوستان عزيز من که اصلا هيچي از تلفن همراه نمي دونم بلوتوث و سمباين و اين حرف ها يه لطفي به من بکنيد :
يک گوشي بهم معرفي کنيد خوب اين مشخصات رو داشته باشه:

اروزن باشه صد تومن بيشتر نشه
خوب باشه سبک باشه (وزنش)
گارانتي دار
امکانات بالا رو که نمي دونم چيه و شما راهنماييم کنيد رو داشته باشه به چه درد مي خوره مثلاً:
بلوتوث
خوشکل خيلي مهم نيست برام
درب دار هم نباشه که اگه بيفته دو تيکه بشه
خلاصه دوربين هم داشته باشه چون خودم هم وب سايت دارم اگه عکسي چيزي ديدم مي خوام بگيرم
لااقل تلفن همراه به يه دردمون بخوره
فيلم هم که بگيره خوب خوبه جلوي ضرر رو بگيري نفعه
خلاصه ريش و قيچي دست خودتون
شيرازي هم هستم اينجا هم همه جا موبايل فروشي هست
منتظرن يکي مثل من ناوارد بره کلاه نمدي بزارن سرش
سمباين و بلوتوث و اين حرفها هم تا جايي که کلاه سرم نره راهنماييم کنيد
خلاصه از مغازه دار موقع خريد گوشي چي بايد گرفت
فاکتور گارانتي يا کلاه گشاد
يک نکته هم فراموش نکنم بگم اصلا به درد اينترنت و ايميل و چت و اين حرفها هم مي خوره موبايل
آخه من چون خودم سايت دارم ايا امکاناتي داره که اصلا به درد اينترنت بخوره اون هم در نظر بگيرين بکشين روي گوشي

با تشکر و سپاس فراوان از دوستاني که وقت مي زارن و بنده رو راهنمايي مي کنند

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز با این قیمت اکثر امکاناتی که گفتی رو از دست میدی
و امکاناتی که داری هم در حد ساده هستند مثل عکاسی
یه کم باید بودجه رو بالا ببیری تا بتونی امکانات و انتخاب بیشتری داشته باشی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز .. اولا مبارک باشه پیشاپیش امیدوارم خیرشو ببینی :)

اما در مورد گوشی ببین همین بودجه ای که تعیین کردی(حدود 100 تومن) خیلی تکلیفت رو مشخص میکنه یعنی گوشیای محدودی رو میشه بهت پیشنهاد کرد که با این قیمت تا حدودی مواردی مثه دوربین یا موارد مشابهش رو داشته باشن .. ببین اون سیمبین که در واقع سیستم عامل برای گوشی هست و قابلیت نصب نرم افزار رو تو زمینه های مختلف بهت میده توی رنج 100 تومن گوشی ای نیست که این قابلیت رو داشته باشه .. برای اون حداقل گوشی 200 تومن مایه میخواد ... در مورد بلوتوث که فناوری واقعا بدردبخوری هست و میتونی باهاش به رد و بدل کردن فایل و ... بپردازی خوشبختانه تو این رنج قیمت هم مسالش حل شده است .. و اما در مجموع و چون میخوای عکس هم بگیری و فیلم و اینا من یه چنتا مدل از دو تا برناد نوکیا و سونی به نظرم میاد بهت بگم . البته موتورولا هم تو این رنج قیمت دو سه تا مدل داره ولی بهت پیشنهاد میکنم به جز سونی و نوکیا نری طرف گوشی دیگه ای چون معمولا با کمبود مراکز و خدمات بعد فروش ممکنه مواجه بشی مخصوصا هم که تو تهران نیستی کارت سخت تر میشه .

از نوکیا

6020 : دوربین داره . بلوتوث ولی نداره البته کیفیت صفه نمایش خوبی داره و خوشدست و کوچیک هم هست.
6610i : دوربین داره البته اینم بلوتوث نداره ولی گوشی خیلی خوبیه با انتندهی خوب و کارکرد مناسب.
6021: که بلوتوث داره اما دوربین نداره .

از سونی: انتخابای بیشتری داری

کا 300 و کا 310 که جدیدتر از اونه . همینطور کا 700 که گوشی خوبی در اومده . دبلیو 300 هم هست نمیدونم به پولی که گفتی میخوره یا نه ولی فک کنم گرون نباشه.

الان زیاد دیگه چیزی به ذهنم نمیاد چون به شدت خوابم میاد .. اگر باز به نظرم اومد مساله ای میگم بهت .. دوستان هم میان و قطعا با مواردی که گفته میشه انتخاب خوبی خواهی کرد.

راستی برای دیدن اطلاعات کاملتر و مقایسه گوشیا و امکاناتشون این سایت رو حتمن ببین ..
http://www.gsmarena.com

در مورد گارانتی هم کشکه ولی اگه سعی کنی معتبر بگیر حداقل خیالت از این راحت میشه که گوشیت کارکرده یا قاچاق و غیر اصل نیست! و درصد مشکلدار بودنش هم کمتره .

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خيلي لطف کردين
دستتون درد نکنه
با تشکر

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بلوتوث یک تکنولوژیه رادیوییه برای ارتباطی مثل سند فایل بین دو گوشی - گوشی و کامپیوتر و همچنین ایجاد ارتباط با هندزفری های
بی سیم ( حتما دیدی : می چسبونن به گوش ! )
سیمبین هم یک سیستم عامله برای گوشی که می تونی یکسری نرم افزار رو روی گوشیت داشته باشی که نه بدرد
شما می خوره ( با توجه به اینکه اصلا از گوشی بدت میاد ! ) نه اینکه زیر 100 تومن گوشیه سیمبین داریم
من بهتون K300 رو پیشنهاد می کنم
هم فیلم می گیره . هم عکس . اما هر دو تا شو با کیفیت بسیار پایین
بطوری که فقط بدرد دیدن عکس توی خود گوشی می خوره . فیلمش رو حتی توی گوشی هم به زور می تونی واضح ببینی
!!! اما برای شما کافیه . قیمتش یکمی از 100 تومن بیشتره ولی ارزش خرج کردنو داره
Sony Ericsson K300
در ضمن این مدل بلوتوث نداره
موفق و سلامت باشید
snk300.gif

اینم لینک اطلاعات کامل

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا لطف کردين
فقط خيلي نمي خواد بچسبين به صد تومن خوب بهتر سراغ دارين با امکانات بهتر بفرمائيد
اين مدل رو دوستم قبلاً گفتم k300 رو مي گم
يه کم بالا تر هم مشکلي نيست 150
مي خوام خوب باشه زياد هم گرون نباشه
با تشکر

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظر من K700 سونی اریکسون برای شما انتخاب خوبی میتونه باشه.
قیمت هم در حدود 160 هست فکر کنم.

snk700_00.jpg

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه بگين قيمت حال و حاضر اين گوشي سوني اريکسون K700 چنده و ايا نوکيا بهتره يا اين سوني اريکسون
بعد ا ين گوشي دوربين و ضبط و اين حرف ها رو داره
خلاصه به نظرتون توي رنج 100 تا 150 تومن آيا اين بهترن هست يا خير از هر حيث که فکر کنيد مثل بلوتوث کيفيت آنتن دهي شارژ خوب ضبط و پخش و خلاصه عکس و فيلم
با تشکر

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
قیمتش رو از اینجا بگیر .البته 10-20 تومان توی بازار کمتره تا توی این سایت.
K700 گوشی خیلی خوبی هست و از لحاظ آنتن دهی و شارژ خوب هست.دوربینش و ضبط صداش چندان کیفیتی نداره.
مموریش 40 هست و قابلیت افزایش نداره.یک هندزفری با کیفیت هم همراش هست.

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون گوشي دست دوم چه طوره
آيا يه گوشي دست دوم با امکانات خوب بهتره يا يک گوشي نو با امکانات محدود ؟؟
با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرتون گوشي دست دوم چه طوره
آيا يه گوشي دست دوم با امکانات خوب بهتره يا يک گوشي نو با امکانات محدود ؟؟
با تشکر

من باشم نمیگیرم.....معلوم نیست یارو با گوشی اش کشتی گرفته؟ انداخته تو اب یا هرچی...

نو بهتره

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اگر پولتون میرسه K700 رو بگیرین
هم بلوتوث داره . هم مموریش بیشتره
در این دوره زمونه بدون بلوتوث نمیشه زندگی کرد
22.gif

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدلش رو مي شه دقيق با اسمش ذکر کنيد و قيمتش هم دقيق کسي مي دونه
يعني ديگه همه اتفاق نظر دارين که اين رو بگيرم ؟؟
با تشکر

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از اينترنت :
مدلش رو مي شه دقيق با اسمش ذکر کنيد و قيمتش هم دقيق کسي مي دونه
يعني ديگه همه اتفاق نظر دارين که اين رو بگيرم ؟؟
با تشکر

به نظر من که حیف پول برای k700! اونهمه پول میدی گوشی هم حافظه نمیخوره! یا یک گوشی ارزونتر بخر یا برو برای یک گوشی مثل motorola l7 یا سیمبینی مثل 6670 . k700 به نظر من ارزش خرید نداره!

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه دوستان بيشتر راهنمايي کنن با اين تفاسير وضع فرق کرد
خوب من بالاخره متوجه نشدم بايد چيکار کنم
اين گوشي که اين دوستمون مي گه چه مزايايي داره قيمتش چنده؟؟
با تشکر

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيشنهاد يکي از اساتيد اين رو ديگه چيکار کنم البته نظرش هم قابل تقديره نظر شما چيه ببيند :

اين قيمت براي اين همه امکانات به نظر مناسب نمي‌رسه
پيشنهاد من گوشي‌ 6600 دست دوم و تميز هست، هم سيمبيان هست که قابليت نصب برنامه و استفاده از امکانات فراون اون رو مي‌ده و هم نسبت به قيمت در حد قابل قبولي از کيفيت قرار داره (بلوتوس و اينفرارد داره و مموري هم مي‌خوره)
گوشي نو در اين رنج قيمت با توجه به امکانات مورد نياز شما قابل خريد نيست، اما گوشي‌ K300 شايد انتخاب بدي نباشه
در مورد گارانتي هم براي گوشي دست دوم که معني نداره و براي گوشي نو هم با توجه به وضع بد پشتيباني شرکتهاي گارانتي کننده تنها نوعي تضمين براي اصل بودن گوشي هست و استفاده ديگري نداره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از اينترنت :
پيشنهاد يکي از اساتيد اين رو ديگه چيکار کنم البته نظرش هم قابل تقديره نظر شما چيه ببيند :

اين قيمت براي اين همه امکانات به نظر مناسب نمي‌رسه
پيشنهاد من گوشي‌ 6600 دست دوم و تميز هست، هم سيمبيان هست که قابليت نصب برنامه و استفاده از امکانات فراون اون رو مي‌ده و هم نسبت به قيمت در حد قابل قبولي از کيفيت قرار داره (بلوتوس و اينفرارد داره و مموري هم مي‌خوره)
گوشي نو در اين رنج قيمت با توجه به امکانات مورد نياز شما قابل خريد نيست، اما گوشي‌ K300 شايد انتخاب بدي نباشه
در مورد گارانتي هم براي گوشي دست دوم که معني نداره و براي گوشي نو هم با توجه به وضع بد پشتيباني شرکتهاي گارانتي کننده تنها نوعي تضمين براي اصل بودن گوشي هست و استفاده ديگري نداره

ببین من هیچ گوشی رو در هیچ سطح و قیمتی حتی 50 تومن هم باشه ولی دست دو باشه بهت توصیه نمیکنم .. برندش هم فرق نداره .. نوکیا و سونی هم نداره! همینکه نو نباشه کافیه که دینای بشه! // پولتو دور نریز .. هرچقدر هم بخوای بدی چه کم چه زیاد اشتباه محضه خرید گوشی(و کلا هر وسیله الکترونیکی) دست دوم .. باز انتخاب با خودته .. 1100 نو بخری و نون و پنیر بخوری! شرف داره به هر گوشی دست دو ولی تمیز!

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه حالا مسئله کيفيت هست شما مدلها رو بفرمائيد حالا نو و کهنه هم دستت درد نکنه همين که چهار نفر بگن نخر خوب ديگه يه آدم ناوارد مثل من نمي خرن ديگه
با تشکر

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از اينترنت :
نه حالا مسئله کيفيت هست شما مدلها رو بفرمائيد حالا نو و کهنه هم دستت درد نکنه همين که چهار نفر بگن نخر خوب ديگه يه آدم ناوارد مثل من نمي خرن ديگه
با تشکر

قبلا بهت گفته بودم البته مثکه بودجت رو بیشتر کردی که دوستان بهت کا 700 رو پیشنهاد کردن .. من خودم با کا 700 زیاد موافق نیستم البته فکر میکنم انتخابی منطقی باشه ولی من ترجیح نمیدمش .. روش فکر کن چون امکاناتی که میخوای رو با این بودجه تقریبا برات داره .. .. نوکیا 6230 هم هست نمیدونم چنده الان ولی شاید زیر 200 رسیده باشه .. اونم امکاناتش خیلی خوبه هم دوربین هم موسیقی مموری 512 هم همراهشه .. تازه همون 6600 که بهت گفتن فک کنم نوش 180 اینا باشه ها .. اگه دیزاینش رو میپسندی و اینکه خیلی دست مردم زیاده روی اون هم میتونی فکر کنی چون گذشته از مساله خز شدن کارکرد خیلی خوبی داره و کلا کسی رو ناراضی نکرده ... // باز مبگم دست دوم رو بی خیال بشو!

بالا