• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشیم (p910i) بالا نمیاد. کمک...

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
آآآآآآآآآآآآآآي مردم كمـــــــــــــــــــــــــك كه دارم دق (دغ) ميكنم.
گوشيم ( p910 i ) رو شب زده بودم شارژ بشه. صبح ورداشتمش، خاموشش كردم، يه سيم كارت ديگه انداختم روش و روشنش كردم. بعدش اون آرم سوني اريكسون اومد و از اون جلو تر نرفت و بعدشم بالا نيومد.
بعدش تقريبا همه حالت هاي ممكن رو امتحان كردم و فقط تا همين آرم سوني اريكسون ميومد و بقيه اش رو بالا نميومد. ( آهان، اينم بگم كه بعد اين قضيه ديگه بك لايت اش هم روشن نميشه )
زنگ زدم پارس الرمس كلي پرسيدم تعمير مي كنن؟ گفتن اگه گارانتي ما نباشه ( كه نيست ) دست نمي زنيم...
بردم جمهوري و نهايتا دادم يكي با چند تا ورژن مختلف فلش اش كرد ولي هنوز همون حالته.
شما رو به خدا يكي كمك كنه كه بد جور كارام گيره. خدا يك در دنيا، صد در آخرت بهتون حال بده . . .

ميل ام هم [email protected] هستش. ممنون ميشم هرجوري تونستين كمكم كنين...

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه.
گوشیم رو بردم آریا تل تو میدون محسنی (الرمس آدرس داد)، اونا هم بعد سه چهار روز گفتن تعمیر نمیشه و احتمالا از بردشه و هم قیمت خود گوشی هزینه اش میشه...
کسی تعمیر کار حسابی سراغ نداره ما اینو یه کاریش بکنیم ؟ :( :( :(

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
گوشی منم (M600) همین مشکل و پیدا کرد که بعد از آرم چند ثانیه مکث میکرد ریستارت میشد اما گارانتی همون جا بود بردم و درستش کردن اپدیتم کردن(مجانی) ، فقط میتونم بگم کار هموناست یه جوری به فنی هاشون صحبت کنی غیر شرکتی تعمیرش کنن وگرنه گوشیتو بسپری دست تعمیر کارا به جایی نمیرسی

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
این همونجا میمونه. ری استارت نمی شه.
این آریا تل رو هم خودشون معرفی کردن. اونام میگن از بردشه و راحت نزدیکای 200 خرجشه...
یکی به دادم برسه...

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یعنی واقعا من باید بیخیال این گوشیم بشم؟ تو رو خدا راهنمایی کنین . . .

بالا