• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی ام در اب افتاد کمک کنید.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من یک گوشی سونی اریکسون دارم که به مدت 5 دقیقه در جدول اب افتاده است. این گوشی بعد از بیرون اوردن اب باطریشو ازش خارج کرده و خاموش کردم. نیم ساعت بعد اونو روشن کردم ولی دیگه روشن نمیشه. راه حلش چیه،؛ ایا امیدی به احیاش هست؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نباید روشن میکردی . ماله من یبار اینجوری شد 1 هفته موند که خشک بشه (!!!!) بعدش یردم دوستم مغازه موبایل داشت نمیدونم چه بلایی سرش اورد که روشن شد و الان هم کار میکنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
مام یه موتورولا v3x داشتیم افتاد تو گلاب به روتون چاه فاضلاب درش آوردیم با مواد شوینده حسابی شستیمش بعد گذاشتیم حسابی خشک شد بعد بدون اینکه جایی ببریمش روشن کردیم هیچ مشکلی براش پیش نیومد

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مام یه موتورولا v3x داشتیم افتاد تو گلاب به روتون چاه فاضلاب درش آوردیم با مواد شوینده حسابی شستیمش بعد گذاشتیم حسابی خشک شد بعد بدون اینکه جایی ببریمش روشن کردیم هیچ مشکلی براش پیش نیومد
یه خبر خوندم ، تو ظرف برنج هم بزاری زودتر خشک میشه چون جذب رطوبتش بالاست !

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
الان تو برنجه... خد ا کنه خرج رو دستم نندازه کسی راهی داره؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما نباید روشنش میکردید...احتمالا مشکل دار میشه...ولی باز بهتره برای احتیاط 1-2 روز تو برنچ باشه بعد امتحان کنید اگر نشد باید بره تعمیرگاه...

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
عجله کردی روشنش کردی
امیدوار باش که چیزیش نسوخته باشه و اون دفعه که سعی کردی روشنش کنی واقعا روشن نشده باشه

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یه بار گوشی یکی از دوستام که سامسونگ بود افتاد توی آب ، روشنش کرد اما فقط صفحه سفید میشد بعد باتری و سیم کارتو ازش در آورد گذاشت تو آفتاب ولی توش بخار کرده بود. قالب گوشی رو باز کرد فوری بخارش بیرون اومد و روشنش کرد که این دفعه کار کرد.

بالا