• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی با تقویم شمسی

dashakol

Registered User
لایک‌ها
44
سلام به دوستان.
برای من calendar و organaizer گوشی اینروزا خیلی نقش مهمی پیدا کرده بنابراین تقویمش هم حتما" باید شمسی باشه که شنیدم باید روی گوشیهای نوکیا نصب بشه و خوب جواب نمیده ولی sumsung چند تا مدل با تقویم شمسی داره . phone book multiple entry هم داشته باشه و ظرفیتش بالا باشه دیگه دوربین و غیره اصلا" برام مهم نیست که اگه نباشه چه بهتر پول اضافه نمیدم .
راستی خودم از phone finder gsmarena که انصافا" خوب هم هست siemens sp65 رو پیدا کردم قیمتش رو هنوز نپرسیدم و نمیدونم شمسی کار میکنه یا نه.
راستی قیمت حدود 100-120

شما چی پیشنهاد میکنید؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سامسونگ مدلهای خوبی داره و تقویم و این چیزاش که فارسی هم هست خیلی خوب کار میکنه چون خود سامسونگ مخصوص ایران طراحی کرده...D600 انتخاب خوبیه....دوربین و امکانات دیگه اش هم عالیه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
x700 چطوره؟ قیمتش هم مناسبه....همه چی هم داره...مموری هم میخوره....تقویم فارسی و منشی و....راست کارته

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا
تازه اگر کاری با امکانات گوشی ندارین گوشیهای سیاه سفید سامسونگ که تقویم دارند هم براتون خوبند
A800

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
خوب بعد از حدود 4 سال این تاپیک رو بالا میارم چون یک گوشی امروزی با مشخصاتی که دوستمون در پست اول گفتند میخوام. با این تفاوت که دوربین و سیستمهای اتصالاتی کامل هم لازم دارم.اگر امکانش هست مدلی از گوشیهای امروزی معرفی کنید که تقویم شمسی را بدون نصب برنامه و ... ساپورت کند.

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
حتی مدلهایی که سیستم عامل آندروید دارند؟؟

بالا